Iphone 4 ke Blackberry Torch?

Salam 1 Malaysia!! Sekarang masuk mood contest. terjumpa la pula dengan contest ni dari blog Syed Muzammir. Contest yang mudah dan hadiah yang menarik. Cuma memilih samada Iphone 4 ataupun Blackberry Torch. Dan semestinya aku memilih BLACKBERRY TORCH.

Melalui pengalaman sendiri, aku susah untuk menaip dengan menggunakan keypad touch screen. so, untuk memudahkan proses menaip, Blackberry Torch la pilihan terbaik. ianya lengkap dengan touch screen dan keypad. Tapi rasanya, kelebihan Iphone 4 pada application nya. 

Jom sama-sama join contest ni dan jangan lupa, tiket Kpop Live masih ada dijual. Sale celcom pun semakin menjadi-jadi!! Blackberry Torch juga boleh didapati melalui pakej Celcom. Dapatkan segera!!!

16 comment on Iphone 4 ke Blackberry Torch? :

iN said... on 24 December, 2010

guwe taip senang je guna touch screen...lalalalalala

mie said... on 24 December, 2010

ni mesti jari xde kuku...
mesti la senang... hahaa

iN said... on 24 December, 2010

ehe..cm ne bley perasan plak..
kantoi

mie said... on 24 December, 2010

basa la tu...
gue paham kesibukan bekerja mencari nafkah..

Puteri Iqa Izyan said... on 24 December, 2010

hoho.due2 tak tau gune.

tp iphone mcm best je :P

mie said... on 24 December, 2010

ye ke!!
citarasa xsama...
heheee

zarifahmr said... on 24 December, 2010

pakai BB gak. tapi tak untuk msg dengan call je. erkk

ANATI SOKI said... on 24 December, 2010

napa banyak org plih blackberry torch tuh? best ke? anat taktau pun de blackberry torch.. hehehe.. kena google nih..tingin nk tau.. knp org suka blckbery tuh

mie said... on 24 December, 2010

zarifah!!!
ni mesti banyak phone...

mie said... on 24 December, 2010

anati!!!
blackberry torch ni, antara bb yg latest..
hehee

tra said... on 24 December, 2010

mie.... i pun ske BB.. heheheheheh

**meh tlg update bloglist

mie said... on 24 December, 2010

bagus2!!!
nanti gue tolong..
heheee

khairunnisa ♥ said... on 24 December, 2010

samsung galaxy tab ok tak?

mie said... on 24 December, 2010

xbiasa dengan samsung..
tapi menarik juga hp samsung

SyedMuzzamir said... on 24 December, 2010

salam hi. thank you for joining.
done checking. bagus bagus. hehe.
saya jemput semua datang join contest
saya eh. senang sesangat orait.
tak sampai 2 minit, siap dah entri tu.
good luck and i am looking forward for your participation.

mie said... on 24 December, 2010

ok tahnkz!!!
harap2 ada luck la..
heheeee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new