Ferrari World Park, Abu Dhabi

 Salam 1 Malaysia!! Agak sibuk sekarang ni. Hendak update blog pun tak sempat. Nanti ada la komen macam-macam. Lain la kalau aku ni, pakwe Hanis Zalikha. sure ramai nak cari. haha!! So, layan saja la gambar-gambar honeymoon aku nanti. Ferrari World Park, Abu Dhabi

Terima kasih untuk sponsor honeymoon aku nanti. Mungkin sebab keberkatan mengunakan Blackberry. teringin nak dapatkan sponsor juga? Boleh lawati website ini ataupun >>click here<< Adios!!!





42 comment on Ferrari World Park, Abu Dhabi :

zOuL.MzMn said... on 21 December, 2010

macam best jew!

mie said... on 21 December, 2010

itu la!!
memang menarik..

MiYOKO TACHIBANA said... on 21 December, 2010

awesome..jommmm

mie said... on 21 December, 2010

eh!!!
jom jom...

zarifahmr said... on 21 December, 2010

fuyoooo..ntah bpe juta lemen la kos nak buat ni isk2

mie said... on 21 December, 2010

mesti berlemon2..
abu dahbi kan antara tempat org kaya

nora said... on 21 December, 2010

ko nk gi ek
aku nk ikut (ko sponsor)
aku leh jd op ko time ko honeymoon nanti

amcam ok tak ide aku

mie said... on 21 December, 2010

bagus juga ek!!!
memang terharu la..
hahaaaaa

MAPPIAU said... on 21 December, 2010

uiii ni lagi dahsatt...sedangkan naik roller coster yang kat malaysia ni pun terkencing2 ni kan pulak yang macam ni huh (pikir jap) hahahaa

mie said... on 21 December, 2010

best tu!!!
kelajuan maksima...
heheeee

a'im said... on 21 December, 2010

post kita sama..hehe...jom reramai g sana nak...

http://kindofsoul.blogspot.com/2010/11/ferrari-team-park-dubai.html

Faarihin said... on 21 December, 2010

pergh.. dasat...
nak ikut time tu boleh?

hahaha...=P

Pencacai Alim said... on 21 December, 2010

tak lama msia follow lak

::NelyLeyana:: said... on 21 December, 2010

wau! gile la pandang dr atas

E.d.Y said... on 21 December, 2010

pergghhh..gempak ni

iekabean said... on 21 December, 2010

Bestnyaaa!
bila pakcik nak bukak kat Msia pulak?

mie said... on 22 December, 2010

a'im!!!
kebetulan plak..
heheeee

mie said... on 22 December, 2010

faarihin!!
boleh2, tapi bayor sendiri...

mie said... on 22 December, 2010

pencacai alim!!!
xlama dah tu..
hehehehe

mie said... on 22 December, 2010

nely!!!
sampai gila ke??
hehheee

mie said... on 22 December, 2010

edy!!!
memang gempak...

mie said... on 22 December, 2010

ieka!!!
eh, gue dah buka semalam la...
hahahaaa

ijat_asni said... on 22 December, 2010

macam best je~
kalah genting kot~

Fitrihadi said... on 22 December, 2010

woahh aku memang gila keta F1.. bleh ar nak merasai tekanan graviti sampai 6G mcm drive keta formula 1 kat ferrari park tu.. naik menatang roller coaster tu.. syok habis!!

iekabean said... on 22 December, 2010

Owhhh, lepas ni reader mietos bleh masuk free laa???

ahsfantasy24 said... on 22 December, 2010

Saya tengok macam kamu nei seorang
blogger yang peramah..

ad ssuatu yg ssuai tu kamu, jom kte
g tgk kt:

http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

Tahniah, kamu seorang yang peramah!

(:
:)
(:
:)

maCy said... on 22 December, 2010

peh. menarik. mie bwk macy gi sane. keke

mie said... on 22 December, 2010

ijat!!!
tempat baru, sure la menarik..

mie said... on 22 December, 2010

fitrihadi!!!
memang la, dpaat kelajuan maksima lagi..
heheee

mie said... on 22 December, 2010

ieka!!!
ada ke reader?
hahhaaaa

mie said... on 22 December, 2010

ahsfantay!!
ye ke, tapi gue ni bukan peramah pun...
hehehheeee

mie said... on 22 December, 2010

macy!!!
bole2, tapi macy bayo...

ardzham said... on 22 December, 2010

Fulamak, memang best giler kalau dapat duduk paling depan. Boleh berangan naik formula 1.

p/s domain familiazam.com suspended bukan sebab aku tak bayar tau...

mR.sYaH said... on 22 December, 2010

wah best tu.. leh wat tempat honeymoon gaknikan...

mr.syazwan said... on 22 December, 2010

ni betul2

F
U
U
U
Y
O
O
O

Puteri Iqa Izyan said... on 22 December, 2010

wah... hebat gilos!!

mie said... on 23 December, 2010

ardzham!!
memang best..
rasanya, yg paling depan jerit paling kuat..
hehheee

mie said... on 23 December, 2010

syah!!!
berbaloi ke nak honeymoon sini..
heheee

mie said... on 23 December, 2010

syazwan!!!
semua fuyoo belaka...

mie said... on 23 December, 2010

puteri iqa!!
sampai tergila-gila..
heheeee

akubiomed said... on 23 December, 2010

Sekarang Air AsiaX ada menyediakan tambang murah ke Abu Dhabi. Ada berani?

mie said... on 23 December, 2010

berani tu berani..
tapi kena de sponsor..
heheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new