:: sea wave storm ::

salam.....
aku dan laut!!! memang tak ada perbezaan nya..... kalau nak ikutkan sekarang ni, hidup aku lebih lama di laut bebanding dengan darat.... mungkin sebab itu la aku tidak dikenakan cukai.... adilkah??? memang ini yang termaktub dalam undang-undang Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN)..... kadang-kadang rasa bertuah juga la hidup sebagai pelaut ni..... tapi ada juga risiko nya!!! macam-macam la dugaan nya..... apa pun, hidup harus diteruskan!!!hehehe.... di sini cuma nak share gambar-gambar "storm" dekat laut..... saksikan lah!!!!

10 comment on :: sea wave storm :: :

babyblogger said... on 21 February, 2010

aku memang tak boleh dgn air..duk tepi pantai lama2 sikit pun dah pening dan boleh muntah lepas tu..jenis mabuk laut.

mie said... on 21 February, 2010

isk isk....
xkn tepi laut pun dh mabuk laut...
tu belum tgh laut..
hehheeee

nabil said... on 21 February, 2010

mietos,ni kapal apa?tank minyak ke?

mie said... on 21 February, 2010

gue pun xsure la...
sama ada bulk carrier or oil tanker...
tp nmpak cam oil tanker je...

FauziIbrahim said... on 21 February, 2010

Bro Memang suka laut dulu masa jadi outdoor trainer activiti laut palaing feveret.. ada pernah rasai saat genting di pukul ribut.

tapi sama la macam hidup kita ada kala di pukul ribut gak tapi kena sabar dan bertindak dengan waras la

mie said... on 21 February, 2010

itu la...
kadang2 laut tu indah...
kadang2 ia juga musuh...
heheheh

s y i e r a said... on 21 February, 2010

ah .
mabuk mabuk !

mie said... on 21 February, 2010

isk isk....
makan asamanyak2 la...
br ilang mabuk...

E.d.Y said... on 22 February, 2010

xkaram ke tu??huhu..nauzubillah...:)

mie said... on 22 February, 2010

depend la...
kalau xteru, boleh tahan lagi...
kalo x, abandoned ship la..

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new