:: the wolfman ::

haloha....
musim menonton wayang tiba lagi!!!! kali ini, filem "the wolfman".... tak ada la gempak sangat..... tapi banyak aksi-aksi yang mengejutkan..... disarankan bagi yang lemah jantung tu, berfikir dua tiga kali dulu la..... kalau tak silam, filem ini di spefikasikan sebagai umum..... memang la semua boleh tengok..... kalau asyik terkejut je, sound dalam cinema tu pun gempak..... mana tak terkejut nya.....
bagi aku, jalan cerita agak menarik walaupun ending nya menghampakan.... ditambah pula dengan pelakon-pelakon yang aku tak kenali.... tapi bab sound dengan action, memang gempak.... so, sesiapa kaki wayang tu..... boleh la layan cerita ni.... banyak filem dah tengok ni..... lepas ni, nak layan filem apa la pula.... maklum la, bila bercuti... kena la enjoy puas-puas....
tengok filem "the wolfman" teringat pula email yang aku terima ni.... seorang wanita terjatuh di kandang beruang putih..... siap kena serang lagi!!! nasib baik la berjaya diselamatkan..... so, bagi kanak-kanak mahupun orang dewasa.... berhati-hati la semasa melawat zoo ataupun safari..... adios!!!

30 comment on :: the wolfman :: :

hans said... on 19 February, 2010

aku dah tgok dah ari tu
awal2 dia slow
tengah2 best
last2 macam ada yg kureng
yg ku tau detektif tu la waris serigala berikutnya

isha said... on 19 February, 2010

uuhh ganas gile beruang tu
pihak zoo tak bg makan ke ape

mie said... on 19 February, 2010

hans--->betul gak tu!!!rasa mcm the wolfman 2 je...
detektif tu pewaris nya

mie said... on 19 February, 2010

isha--->ntah la, xcukup bajet kot.... tu yg beruang kelaparan....

Kaseh Esmiralda said... on 19 February, 2010

mcm best je... nak gi tgklah karang

mie said... on 19 February, 2010

tengok jangan xtengok....
janji enjoy...

Mr PenyuBiru said... on 19 February, 2010

hmm..drpd review cam so-so jer, tunggu torrent aa.hehe

mie said... on 20 February, 2010

itu la.....
tp bape lama nak tunggu ek???
hehheee

faeznaem said... on 20 February, 2010

bosan la citer nih.. hish..

mie said... on 20 February, 2010

starting ngan ending mmg bosan...
tp tgh2 jln citer agak menarik....
overall nya=bosan+best
hahhaaa

1tomyam said... on 20 February, 2010

fuh...nampak ngeri poster tu...leh jugak layan

mie said... on 20 February, 2010

itu la....
poster mmg nmpak ngeri...
cerita pun, boleh thn ngerinya...
heheheee

E.d.Y said... on 20 February, 2010

xbrapa best ek??baru nak p tgk

محمد فردوس سعد said... on 20 February, 2010

dgr cambes je..yg seram2 ni best tuk layan..

Fyzal said... on 20 February, 2010

bro.. gua dah tonton jugak movie ni.. tp disebabkan gua dah tgk2 macam movie aksi n thrill.. jadi gua rasa wolfman ni kurang mantap sebenarnya.. dr segi special effect tu maybe not bad..

tp element2 lain dia tak buleh lagi nak lawan filem2 lain macam underworld cthnye.

mie said... on 20 February, 2010

edy--->kurang best skit la... hehhee

mie said... on 20 February, 2010

firdaus--->ada yg kata best, ada yg kata xbest... nak kepastian, gi layan la...hehheee

mie said... on 20 February, 2010

fyzal--->itu la, effect mmg gempak.... tp yg lain kurang skit... gue sokong!!!hahhaaa

||| PöJìé PööH ||| said... on 20 February, 2010

so far byk feedback yg ckp citer nih best!
Pojie lom sempat jengah panggung lagi nk tgok citer nih..
bz sgt skrg..
kne tgok nih!

mie said... on 20 February, 2010

ntah la!!!
de kata best...
ada kata tak....
apa2 pun, layan je la....

Zuewairy said... on 20 February, 2010

aiyo.. bahayanya.. cmna ble jatuh.. bahaya nih;)

mie said... on 20 February, 2010

ntah la....
buas sgt kot....
xpun saja suka kena gigit...
hahhaaa

iyda7 said... on 20 February, 2010

hehe.. br tgk td..tol tu..der la 2 3 scene la tekejut2.. ley men cak2 lak die.. las2 mati.. haishh..

s y i e r a said... on 20 February, 2010

agak2 ira kne heart attack x kalo nengok ??
>___<

mie said... on 20 February, 2010

iyda--->gitu la..... ending nya xbaper menarik!!!!hehhee

mie said... on 20 February, 2010

syiera--->xde kot!!! xpun, gue teman kan.... ehemmm!!!

cik kotak said... on 21 February, 2010

hi encik mie...
lepas ni leh tgk percy jackson lak..
walaupun cite agak tak masuk akal about 1/2dewa+1/2manusia..
tp leh tahan gak la..
ade scene yg leh gelak2,xde kot scene terkejut2..heheh

mie said... on 21 February, 2010

gue dah tgk cite tu....
citer tu best drpd citer ni...
hhhehhheee

Shahrin said... on 22 February, 2010

nak tengok... nak tengok...

mie said... on 22 February, 2010

tengok jangan tak tengok...
hehehheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new