:: firdaus vs fatimah ::

salam....
sejak akhir-akhir ni.... banyak pula aku dengar tentang kisah pertunangan dan perkahwinan.... tak lupa juga member sekolah aku.... ada yang sudah bertunang.... ada yang sudah berkahwin.... dan ada juga yang mendapat cahaya mata..... cepat sungguh masa berlalu.... awal-awal pagi aku dapat kad jemputan perkahwinan "schoolmate" aku.... iaitu Firdaus dan Fatimah ....

kedua-dua pasangan merupakan schoolmate semasa di SMKAY.... akhirnya, bersatu juga kedua-dua pihak.... walaupun orang cakap cinta di zaman sekolah tak akan diakhiri dengan perkahwinan.... majlis kali ini berlangsung sebelah pihak lelaki.... majlis sebelah pihak perempuan telah berlangsung bulan Disember 2009.... harap-harap aku berkesempatan la pergi ke majlis diorang pada bulan March ni.... maklum la, dalam bulan March ni, aku "on standby" ....
bila tengok gambar perkahwinan.... mesti ada saja angan-angan.... tapi semuanya hanyalah angan-angan saja.... tunggu la masa nya akan tiba jua.... gambar-gambar ni, aku ambil dari facebook pengantin.... minta izin kat sini sajalah!!!hehehe....  tak lupa juga buat photographer diorang..... cantik gambar ni!!! sesiapa yang berminat, boleh la lawat sendiri laman web photographer ni!!! sawah padi, menunjukkan kedua-dua pengantin berasal dari negeri Kedah.... hehehe!!!

18 comment on :: firdaus vs fatimah :: :

isha said... on 21 February, 2010

anda bile lak nak kawin
kalau nak kawin tu pandai2 la ajak nye

mie said... on 21 February, 2010

esok!!!
jemput la datang.....
hahhahaaaa

noor afzan said... on 21 February, 2010

anda memlalui fasa2 seperti saya..
ramai yang kawen tahun lepas dan tahun ini beb..
hoho~

mie said... on 21 February, 2010

ye ke!!!
gue xkisah...
muda2 ni, kena enjoy dulu...
hohoho

x-po said... on 21 February, 2010

cari sorg tuk aku bro..huhu

mie said... on 21 February, 2010

lor....
tggu gue keje kat agensi cari jodoh ye..
hehheee

-aTie- said... on 22 February, 2010

skang ni musim mengawan...ahakz...

Khaizarien @ atie Blog

mie said... on 22 February, 2010

mungkin kot...
awal semua org nak mengawan..
hehheee

Kaito said... on 22 February, 2010

wah..congrat la bro...ko bila nak kawin bro? hehe..jemput aku tau

mie said... on 22 February, 2010

no problem!!!
doakan gue kawen cepat....
dan kaya cepat...
ahhahaaa

iekabean said... on 22 February, 2010

huhuhuh....
kawen2.... pakcik bila lagi!

mie said... on 22 February, 2010

esok la!!!
itu la jawapan nya...
hahhahaaa

♥Hernee Nazir♥ said... on 22 February, 2010

cpt2 sket..angan2 insya'Allah jd kenyataan..hehehehe

mie said... on 22 February, 2010

arap2 begitu la...
angan-angan biar jadi kenyataan..
hehehee

Kaseh Esmiralda said... on 22 February, 2010

huhuhu~ kawen... benda paling ngeri cik kaseh dengar sejak kebelakangan ni...

mie said... on 22 February, 2010

ngeri???
best tu...
kadang2 bila tgk org kawen...
teringin rasanya nak kawen...
hahahaa

Anonymous said... on 24 February, 2010

ke pelamin jgk diorang..erm,cinta sjak zmn sekolah ea

mie said... on 24 February, 2010

itu la...
moga kekal hngga akhir hayat...

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new