:: hudson's plane crash ::



haloha....
aku baru je dapat gambar2 "US airway emergency landing"wah!!!tgk gambar pun dah kecut perut....tp kalo incident camni,jangan plak dikaitkan dengan terrorist lagi dah la...maklum la,US kan setiap cari silap negara2 Islam....kalo berdasarkan video ni,pilot melaporkan yang kapal terbang da masalah dengan engine.....so,nak x nak....flight memang kena landing.....ni bukan calalng flight,US airway,antara flight terbaik.....habis la,engineer flight tu....fyi,pilot tu merupakan warga australia......teringat plak aku ngan citer 'intention please'....hehehehe!!!layan je la video dengan gambo2 ni...
untuk gambo2 yang lain,sila klik link dibawah:
:sweaty::sweaty::sweaty:
Dramatic Photos: Plane Crash in the Hudson | NBC New York

2 comment on :: hudson's plane crash :: :

dmch_scukz said... on 03 March, 2009

huh tue FSX la... tapi ok la.. pandai diorang wat kan..

mie said... on 04 March, 2009

oo...
simulator ek...

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new