Merebut Peluang Promosi Tiket Murah Firefly

Salam 1 Malaysia!!
Hari raya Aidiladha lepas, satu keluarga sambut di rumah kakak sulung di Klang. Tok dan Tokwan teringin nak berhari raya dengan satu-satunya cucu kesayangan. Lagipun, ada sedikit kenduri di Klang. Dari Kedah ke Klang hanya menaiki Keretapi Tanah Melayu (KTMB).

Pulang ke Kedah pula menggunakan perkhidmatan Firefly. Terima kasih Firefly kerana menyediakan promosi iaitu hanya RM49 sehala. walaupun banyak kali sudah terbang, ini pertama kali dihidangkan "air kacang soya" dalam flight. Apapun, pandai-pandai lah cari peluang untuk dapatkan harga promosi.

 Berlepas dari Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah
 Kapal terbang Firefly nampak macam baru saja!!
 Tingkap betul-betul bersebelahan kipas
 Suasana dalam firefly memang bersih
 Pertama kali nak terbang bersama Firefly!!
 Setiap jejak hendak bergambar
 Tersorok wajah "cuak" dalam flight
 Semua lega, bila flight dah landing
Terima kasih Firefly!! Buatlah promosi selalu

16 comment on Merebut Peluang Promosi Tiket Murah Firefly :

Myra Jay said... on 11 November, 2013

Memang kena pandai rebut peluang kalau ada promosi macam ni kan ;D

mak lagenda said... on 11 November, 2013

Rajin2 jenguk dan ikuti promosi dorang untk dpt tiket murah gini kan mie

mie said... on 11 November, 2013

Myra!!
itu la, sekarang ni banyak saingan antara airlines..
masa ni lah nak merebut peluang..
ehehehe

mie said... on 11 November, 2013

mak lagenda!!
betul tu..
nak senang subscribe je terus..
ehehehee

Knor said... on 11 November, 2013

knor tak sempat nak rebut peluang ni dik...bila nak dh habis promosi...

bg laluan kat adik mie jelah

penaberkala said... on 11 November, 2013

so far tak pernah lagi tebang dengan firefly
nk try ah skali kelik KB,hehe

the malay male said... on 11 November, 2013

nak tiket murah kena rajin semak websitenya

ArELeEz said... on 11 November, 2013

now everyone can fly katanye.. eh! ;P

mie said... on 12 November, 2013

Knor!!
itu la, bila ada peluang terus rebut je
hehehhe

mie said... on 12 November, 2013

penaberkala!!
kena try tapi tunggu promosi la
baru berbaloi

mie said... on 12 November, 2013

the malay male!!
nk senang subscribe je....
semua promotion akan dimklum dahulu..
hehheheeh

mie said... on 12 November, 2013

areleez!!
everyone can fly hanya untuk air asia...
hehehehe

Denaihati said... on 13 November, 2013

wah...murah ni. memang seronok dapat bawak emak, ayah dan adik beradik semua.

saljuhumairah said... on 13 November, 2013

Sekarang dah tak ada promo RM49, semua dah naik bermula RM69...

mie said... on 13 November, 2013

Denaihati!!
itu la, bila family 1st time naik...
ada keterujaan sikit...
hihihi

mie said... on 13 November, 2013

saljuhumairah!!
itu la,kena pandai rebut promo...
hihihihi

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new