Promosi Terbang Murah Bersama Malindo Air

Salam 1 Malaysia!!
Sejak akhir-akhir ini, banyak sungguh saingan dalam industri pengangkutan. Selama ini, Air Asia terkenal dengan promosi tambang murahnya, tapi kini banyak lagi syarikat penerbangan yang menawarkan harga tambang murah. Contohnya seperti Malindo Air, Firefly, Tiger Airways dan sebagainya.

Dalam mengejar menjadi syarikat penerbangan tambang murah yang terkenal, diharap faktor keselamatan tidak diabaikan. Alhamdulillah, berkesempatan menaiki Malindo Air dengan tambang RM39 sahaja. Tiada caj tambahan dan makanan ringan turut disediakan. Untuk tempahan boleh lawati lama web MALINDO AIR

 Terbang bersama Malindo Air Boeing 737-900ER
 Terdapat kelas "economy" dan "bussiness class"
 "In flight entertainment" tapi headphone tidak disediakan
 Merentasi awan tebal
 Hampir setengah jam berlegar-legar melihat keindahan ciptaan Tuhan
 Antara hidangan ringan yang disediakan
Sekadar mengisi perut dalam kapal terbang Malindo Air

10 comment on Promosi Terbang Murah Bersama Malindo Air :

Knor said... on 14 November, 2013

bertuah sungguh bila berada diataskan..

osss...nak tya mie kerja apa ye...walau selalu dtg sini..masih tertya2 juga..yelah kjap di atas air...,kejap di udara..

~emi~ said... on 14 November, 2013

Selalu je bukak page Air Asia, Malindo sume tu..jenguk2 promotion dorang. Tp boleh jenguk je la nmpknya. Harga dah murah, tp sy ni ha takde masa nak pi bercuti. Hadoii...nasib badan la.


btw jom singgah ke blog sy :)

teh ramuan said... on 15 November, 2013

dah lama tak terbang ke mana2
asyik tak dapat peluang je
rindu la pulak

mie said... on 16 November, 2013

Knor!!
alamak, xtau lagi ke...
dulu nak kerja di udara..
tapi dapat kerja di air..
ehehehee

mie said... on 16 November, 2013

emi!!
jarang buka website tu..
bila dah subscribe, segala promosi di hantar..
eehehhee

mie said... on 16 November, 2013

teh!!
jangan lepaskan peluang...
banyak syarikat tambang murah..
ehhehehee

Denaihati said... on 16 November, 2013

nilah bestnya ada saingan dari syarikat tambang murah, ada banyak peluang naik dengan tambang yang mampu, untuk penerbangan domestik yang sekejap, tak perlulah tempat duduk mewah yang pastinya mahal.

mie said... on 17 November, 2013

betul tu, saingan sihat diutamakan..
sekadar tmpat ekonomi dah mencukupi...
hihihi

penaberkala said... on 17 November, 2013

pernah naik Malindo ke kuching, memang best..
hujung taun ni, inshaAllah nk terbang dengan Air Asia plak ke sana
Firefly je blom naik

mie said... on 18 November, 2013

wah, awal naik Malindo air...
tunggu promosi je...
nanti semua flight boleh rasa...
hehheheh

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new