Ada Apa Dengan INSTAGRAM?

Salam 1 Malaysia!!
Sejak akhir-akhir ini, selalu tergila-gilakan Instagram. Nampak apa saja yang menarik, mulalah berangan menjadi photographer. Tambahan pula, tertarik dengan aplikasi "instaplace". Habis semua gambar diletakkan namanya.

Rasanya, ramai yang sudah mempunyai Instagram. Maklum la, baru berjinak-jinak dengan Instagram ni. Hendak juga promosikan Intagram sendiri. Sesiapa yang ada Instagram, boleh la berkongsi. Kalau rajin, jom Instagram bersama [mie149]









30 comment on Ada Apa Dengan INSTAGRAM? :

Anonymous said... on 16 February, 2013

promote la juga intagram gua, iekabean !

:)

mie said... on 16 February, 2013

gua mana?
artis only....
hahahahhahaaaa

hanafi abdullah said... on 16 February, 2013

saya belum familiar sangat dengan intagram ini...

mie said... on 16 February, 2013

tak mengapa,
cuba berjinak2 dulu dengan instagram
hehehehe

pipoq said... on 16 February, 2013

aku bukan tak nak..tapi gadget yang boleh guna instgram ni pun aku takde lagi..hahaha..

p/s : terima kasih atas kiriman cenderahati..sudah selamat diterima..

Nana Liena said... on 16 February, 2013

saya sama macam si Pipoq..ahaha.. tunggu bergaji la.. ahaha..tp tak brapa suka share pics kat umum..bahaya sikit..sya kan retis..ahaha :P

Aku Bapak said... on 16 February, 2013

instagram ni buat gian..hahaha

eita said... on 16 February, 2013

ada lah install sekejap..tapi dah buang....bab tak tahu nak buat macamana

mie said... on 16 February, 2013

pipoq!!
xpe, tunggu bila ada gadjet ni..
nasib baik selamat trima..
ehehehe

mie said... on 16 February, 2013

nana!!
wow, nak kena ada gaji ke?
artis komen blog ni la..
ahahahhahaa

mie said... on 16 February, 2013

aku bapak!!
gian sebab banyak gambar2 menarik..
hehehehee

mie said... on 16 February, 2013

eita!!
sama la,
muala2 macam tu juga..
lama2 jadi minat..
ehehehee

suri said... on 16 February, 2013

msh belum ada akaunnya lgi hurm...

sharafie said... on 16 February, 2013

wahh..rajin update gambar ni..mesti ranking dah tinggi kat insta place ni..hehe

mie said... on 16 February, 2013

suri!!
saja mengisi masa lapang..
kalau free, buatlah akaunnya..
eehehheee

mie said... on 16 February, 2013

sharafie!!
ada ranking ke?
xtau la pula..
sekadar berkongsi gambar je..
ehehehe

wa iman takwa said... on 16 February, 2013

Assalamualaikum wbt.. canggih la

mie said... on 17 February, 2013

waalaikumsalam...
sekarang ni banyak lagi yang canggih..
ehehehee

tehr said... on 17 February, 2013

aku belum ada instagram ni
walau pun aku suka juga ambil gambar

Miss A said... on 17 February, 2013

saya pun, baru start active dengan instagram :)

Razfira said... on 17 February, 2013

sy sudah follow anda!

mie said... on 17 February, 2013

tehr!!
sekadar berkongsi gambar menarik..
apa kata mencubanya..
ehehehee

mie said... on 17 February, 2013

miss A!!
jom sama2 active..
ehehehehe

mie said... on 17 February, 2013

razfira!!
i'm follow back..
ehehehee

Dulu Lain Sekarang Lain said... on 17 February, 2013

Boleh sampai lagi minat kawe nak join Instagram ni :D Tak larat nak layan byk sangat byk akaun. FB dan Twitter pon dah tak terjaga. Nanti lah bila dah pencen, baru aktif semua ni...

mie said... on 17 February, 2013

ini bila ada hp ditangan je...
abru nak aktif...
hehehehe

Knor said... on 18 February, 2013

kak tak taulah dik..apa tu..baca aje tau..

kak guna nokia cap ayam je

mie said... on 18 February, 2013

ye ke....
ini untuk yg suka menangkap gambar je..
hihihi

arizWan Mior Mansor said... on 18 February, 2013

dengan Nokia Lumia sy ni, msh belum boleh berinstagram.. huhuuu...

mie said... on 18 February, 2013

tunggu sampai waktunya...
nokia akan ada instagram..
eeheheheh

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new