Dream Hotel Pilihan Hotel Budget Melaka

 Salam 1 Malaysia!!
Entry pertama di tahun 2013. Musim cuti sekolah yang lepas, sempat juga menghabiskan percutian di Melaka Bandaraya Bersejarah. Musim cuti sekolah, memang Melaka sentiasa menjadi tumpuan. Sana-sini, jalan asyik "jammed" dan hotel penuh "booked".

Walaupun banyak hotel budget di Melaka, tak sangka pula musim cuti sekolah penuh dan ada pula yang naik harga sehingga sama taraf dengan hotel 5 bintang. nasib baik ada Dream Hotel. Dengan hanya RM280 sahaja (Family Room) untuk 3 hari 2 malam.

Walaupun hanya "hotel budget", Dream Hotel tetap memberi keselesaan. Untuk maklumat lanjut, boleh melawat website Dream Hotel [www.dreamhotel.com.my] ataupun facebok [klik here]. Jika bukan musim sekolah, harganya lebih murah lagi.






22 comment on Dream Hotel Pilihan Hotel Budget Melaka :

boni kacak said... on 03 January, 2013

hotel budget ambik kesempatan naikkan harga?? pergh. memang siot je.. tak boleh buat report ke bro kalau macam tu?

mie said... on 03 January, 2013

musim cuti sekolah..
memang masa untuk mengaut keuntungan..
ehehehee

pipoq said... on 03 January, 2013

kalau hotel budget boleh buat lari budget memang susah dibuatnya..

lama dah tak pegi melaka, ntah bila nak sampai sana lagi tak tau la..

Dulu Lain Sekarang Lain said... on 03 January, 2013

Aik, tak mcm Hotel Budget? Nampak selesa. Hotel Budget kat KK, adeh nak tido pon susah :D

ArELeEz said... on 03 January, 2013

cantek! worth it kot..

nUR_rOsALiNdA said... on 03 January, 2013

Hari tu saya g Melaka, saya stay Hotel budget Arenaa De Luxe Hotel Melaka pun ok..

mie said... on 03 January, 2013

pipoq!!
itu la. musim cuti sekolah memang macam tu...
budget untuk tido je...
bukan bersantai dalam hotel..
ehehehhee

mie said... on 03 January, 2013

dulu lain!!
itu kelebihan dream hotel...
nampak selesa walaupun hanyalah hotel budget..
ehehhehe

mie said... on 03 January, 2013

areleez!!!
memang cantik...
hehehehe

mie said... on 03 January, 2013

rosalinda!!
ada juga tengok hotel tu..
tapi penuh la dibooking..
maklum la, cuti sekolah...
ehehehehe

Knor said... on 03 January, 2013

bayangkan cuti sekolah lps tak pg mana2 pun..

ingat nak pg melaka..sudahnya melaka tah ke mana..sabar ye anak2..

mie said... on 03 January, 2013

xpe, next time boleh bawa anak2..
hehehehe

Cikgu Ma said... on 03 January, 2013

biasala.....taime ni la dorang nak cekau

mie said... on 03 January, 2013

nak buat camna..
terpaksa trima je..
akalu x, xberjalan la..
ehehehe

Myra Jay said... on 03 January, 2013

Kat maan pun bila cuti skolah je mesti harga jadi lain..
Masa ni la nak untung cepat kan ;D


Tp cantik, warna oren ;D

mie said... on 03 January, 2013

betul tu..
peluang kena digunakan...
oren memang daya penarik..
eehehhe

Razfira said... on 03 January, 2013

fuh hotel funky la :P

tehr said... on 03 January, 2013

aku pula tak ke man2 cuti lepas
ke melaka juga dah lama tak jalan2

Fazrol said... on 04 January, 2013

Boleh tahan cantik juga design dia...

mie said... on 04 January, 2013

razfira!!
itu salah satu daya tarikannya..
ehehehe

mie said... on 04 January, 2013

tehr!!
ini pun kebetulan saja..\percutian yang x dirancang..
ehehehe

mie said... on 04 January, 2013

fazrol!!
tertarik sebab designnya la..
ehehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new