Maybank2u Star Contest

 Salam 1 Malaysia!!
Tiba-tiba terdetik pula hendak masuk "Maybank2u Star Contest". Hujung-hujung tahun ini, banyak pula peraduan yang dianjurkan oleh Maybank. Sebagai blogger dan pengguna Maybank2u, inilah peluang yang perlu direbut. Marilah memeriahkan "Maybank2u Star Contest".

Mudah ke menggunakan Maybank2u? Itulah persoalan yang timbul kepada yang belum mengaktifkan Maybank2u. Sudah bertahun-tahun menggunakan perkhidmatan Maybank2u ni. Pendek kata, apa saja keperluan pasti maybank2u ada cara untuk membantunya.

 Antara perkhidmatan Maybank2u yang selalu digunakan adalah:
  • Menambah nilai kredit handphone bila-bila masa saja
  • Membeli belah secara online
  • Membayar bil-bil bulanan
  • Menyemak pengurusan gaji
  • Menyemak transaksi yang telah dilakukan 
  • Membayar kad kredit dengan mudah
  • Melihat perkembangan "credit" dan "debit" loan
  • Menyemak "treat points" untuk ditukar dengan barangan menarik

Mudah dan ringkas!! Tidak perlu beratur panjang dan membuang masa. Kalau diikutkan, Maybank2u  ada banyak lagi kaedah untuk memudahkan urusan harian anda. Point paling penting semestinya, keselamatan dalam urusan pembayaran online. 

Bermula dari "log in" sehinggalah melakukan transaksi. Maybank2u sentiasa menjaga keselamatan penggunanya. Bersesuaian juga dengan slogan Maybank iaitu "Making Every Moment Count"
Apa lagi, aktifkanlah Maybank2u anda!!


 Siap ada "security tips" lagi
 "Log in" seperti biasa
 "Password" dan "phrase" banyak membantu.
 Zon untuk menyemak "treats points"
"Pen drive Maybank2u" dari Maybank sebagai pengguna Maybank2u

20 comment on Maybank2u Star Contest :

ahsfantasy24 said... on 29 December, 2012

Ingat nak masuk juga tapi selalu ada masalah login. huhu~

Jamal k ahmad said... on 29 December, 2012

ye betul semua online..tak payah susah2 beratur...

nak masuk ke ni...

Knor said... on 29 December, 2012

eh..eh blog suami kak tu yg jamal tu..tak logout lah pulak..sorry ye..

Fazrol said... on 29 December, 2012

Esok ada satu contest aku tag hang.. join la ye...

he he...

mie said... on 29 December, 2012

ahsfantasy24!
sempat lagi nak join ni...
hehehhee

mie said... on 29 December, 2012

Jamal!!
kadang2 nak beratur dan tunggu nombor tu yang leceh..
ehehehe

mie said... on 29 December, 2012

Knor!!
kantoi, hehhehe

mie said... on 29 December, 2012

fazrol!!
tengok kelapangan juga la...
insyallah akan cuba join...
ehhehehe

iN said... on 29 December, 2012

org kaye je pakai mcm ni...
Gue simpan duit bawah bantal je..
Xyah beratur pjg gak..hahahhaa

mie said... on 29 December, 2012

sennag la nak buat pinjaman...
sekelip mata je boleh dapat..
eehhehe

cinta siswi said... on 29 December, 2012

huu.. nnti dpt hadiah ek kalau menang?? akaun maybank pn siswi xdek.. hehe

mie said... on 29 December, 2012

itu kalau menang la...
sekadar mencuba..
kalau ada rezeki, ada la..
ehehehe

the malay male said... on 29 December, 2012

Good luck

mie said... on 29 December, 2012

thankz..
harap ada luck..
ehehehe

tehr said... on 29 December, 2012

aku ada akaun ni
tapi duit ciput je kat dalamnya
hehe

mie said... on 30 December, 2012

xkisah isinya..
yang penting join contest ni..
ehehehee

najmi nawawi (juon) said... on 30 December, 2012

wishing u the best bro!

mie said... on 30 December, 2012

thankz...
just try..
hehehehe

♥ sitifarhana ♥ said... on 01 January, 2013

wahh.mcm best. sy ad maybank2u. hehe

mie said... on 02 January, 2013

rugi tau xjoin...
tapi dah tamat la contest ni..
ehehehe

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new