Karnival Jom Pi Menara Alor Setar

 Salam 1 Malaysia!!
Peringatan!! Entry kali ini mempunyai banyak gambar. Sebenarnya, Karnival Jom Pi Menara Alor Setar diadakan bulan Mei yang lepas. tapi baru sekarang sempat nak update. Pelbagai aktiviti diadakan di Menara Alor Setar.

Tapi, yang paling menarik dan tertarik semestinya Car Audio Blaze. Aktiviti yang lain kebanyakkan bersantai saja. nak tengok design2 Car Audio Blaze?

















24 comment on Karnival Jom Pi Menara Alor Setar :

tehr said... on 27 December, 2012

wah, memang puluhan ribu ni nak buat semua macam ni
khas untuk orang muda je

mie said... on 27 December, 2012

itu la...
hanya untuk org muda yang terlebih duit je kot..
xmampu la nak buat semua tu..
eehhee

zool said... on 27 December, 2012

Gempaknya sistem audio tapi saya memang tak berminat la

ahsfantasy24 said... on 27 December, 2012

ouch audio dia..
penuh kete..hehe~

Myra Jay said... on 27 December, 2012

wowww!! Macam2..
Kalau dah minat sanggup punya :D

Razfira said... on 27 December, 2012

meriah sgt kete mereka ni

mie said... on 27 December, 2012

zool!!
memang gempak...
hanya yang berminat mendalam je yang sanggup..
ehehehee

mie said... on 27 December, 2012

ahsfantasy!!
maybe kereta ini sebagai radio je kot..
eehhehee

mie said... on 27 December, 2012

myra!!
betul tu..
kalau yang betul2 minat...
duit pun xheran..
ehehhee

mie said... on 27 December, 2012

razfira!!
memang meriah...
hehehhee

sudipVSsenduk said... on 27 December, 2012

meriahnya kereta... bingit pun ya jugak, hihihi

mie said... on 27 December, 2012

kalau ada kat sana..
memang membingitkan telinga...
tapi menarik..
ehhehee

ArELeEz said... on 27 December, 2012

rajin betul diorg modified keta kan.. musti mkn ribu-riban gak tuh. hu3..

mie said... on 27 December, 2012

sebab minat punya pasal.....
macam tu la..
eheehehee

Dulu Lain Sekarang Lain said... on 27 December, 2012

Aik, karnival menara or petunjukkan kereta ni? banyak gambo keta jer tu :D

boni kacak said... on 27 December, 2012

entah berapa puluh ribu dorang berhabis untuk buat kereta tu kan???

mie said... on 27 December, 2012

dulu lain!!
banyak aktiviti...
cuma tertarik dengan pertunjukkan kereta je...
ehehheee

mie said... on 27 December, 2012

boni kacak!!
ntah la, sanggup makan megi demi menghias kereta kot..
ehehehee

namaku semah. said... on 27 December, 2012

bestnyalah kalo kete aku pon gitu. maksalahnya kete sebijik pon aku takdek. sedih :'(

mie said... on 27 December, 2012

sama la....
kereta pun xde lagi..
hanya mampu melihat je..
ehehhee

Knor said... on 28 December, 2012

yg minat oklah kan..pd kak ia suatu pembaziran..buang masa..manusia suka pengiktirafan manusia dr reda Allah.

eloklah kita bersederhana dlm semua perkara..membazir itu sifat syaitan.

eimah siti said... on 28 December, 2012

walaupun cik siti ni org kedah...tapi menara alor star belum jejak kan kaki lg...huhu

mie said... on 29 December, 2012

Knor!!
betul betul betul...
minat tu jangan sampai membawa kepada pembaziran..
ehehehee

mie said... on 29 December, 2012

eimah siti!!
cepat balik ke Kedah sekarang..
ehehhhee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new