Wordless Wednessday #13 Pasar Terapung Hatyai


25 comment on Wordless Wednessday #13 Pasar Terapung Hatyai :

pipoq said... on 09 May, 2012

camtu la mencari rezeki..

tapi cam best je tengok siap boleh masak nasik goreng atas sampan kalo kat dalam TV tu..hehehe..

mie said... on 09 May, 2012

bukan nasi goreng saja..
macam2 ada...
hehehehe

Adylia Qarissa said... on 09 May, 2012

nie dorang jual kat sungai ke??

iN said... on 09 May, 2012

mesti ade beli ole2 ni..
ole2 utk gue mane??
hahahhaa

Edy Zaidi said... on 09 May, 2012

bila nak sampai thailand ni..

madammondoq said... on 09 May, 2012

cantiknya!! colourful!!!

mie said... on 09 May, 2012

adylia!!!
yup, jualan tepi sungai...
eheheheh

mie said... on 09 May, 2012

ubie!!
mesti la ada...
tapi dah habis diedarkan...
hahahahaa

mie said... on 09 May, 2012

edy!!!
esok lusa sampai la tu...
ehehehehee

mie said... on 09 May, 2012

madammondoq!!
coloyrful dan berseri-seri..
ehehhee

gadisBunga said... on 09 May, 2012

tempat idaman!railway market dah pegi ke? :D

mie said... on 09 May, 2012

xpun, kena pergi lepas ni..
eheheheee

Iza Teratak Usang said... on 09 May, 2012

Assalam..
Tak kesampaian lagi nak ke Hatyai bila terdengar ada bom kat sana beberapa bulan lepas..

mie said... on 09 May, 2012

ini pun trip sebulan lepas bom tu..
hhehehe

tehr said... on 09 May, 2012

hairan aku dengan pasar terapung ni
tak pernah ada yang terbalik ke?
payah gak nak diselamat tu

mie said... on 09 May, 2012

kena pergi sana dulu..
baru tahu rahsianya...
ehehheeeee

kulanz said... on 09 May, 2012

Memang unik tempat tu..
tapi kalau makan atas sampan tu susah juga.. takut ada yang terbalik :D

mie said... on 09 May, 2012

sampan tu terjamin...
bukan stakat makan je..
siap masak lagi atas sampan..
ehehehee

suri said... on 10 May, 2012

hai..
sambil pusing2 blh gak buat mabuk air ni heee...

suri said... on 10 May, 2012

menarik pergi tempayt2 org yg negara kita ta ada bikin pasar sampan cam tu skli

chii said... on 10 May, 2012

x penah sampai lg..kalau songkhla ada la skali..

Myra Jay said... on 10 May, 2012

Sronok shopping kat Hatyai ni, kalau pandai tawar leh dapat murah :)

**Lpeas kejadian Hatyai kena BOM terus tak berani dah nak p**

mie said... on 10 May, 2012

suri!!
xde mabuknya...
penjual saja atas sampan...
apa kata suri jadi pengasas pasar sampan..
eheheee

mie said... on 10 May, 2012

chii!!
alang2 dah sampai songkhla..
lajak la ke hatyai..
ehehehee

mie said... on 10 May, 2012

myra!!
xperlu takut sangat..
ini pun trip lepas sebulan pengeboman tu..
sebenarnya hatyai ok saja..
ehheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new