Red Velvet Cupcakes Percuma Dari OvenAyesha

 Salam 1 Malaysia!!
Alhamdulillah, murah rezeki akhir-akhir ini. Tiba-tiba ada member offer nak bagi cupcakes. Red Velvet Cupcakes!! Bukannya cupcskes biasa. Memang teruja sangat. Thankz OvenAyesha!!

Buat pengetahuan semua, OvenAyesha ini terletak di Georgetown, Penang. Orang-orang utara, kalau nak tempah untuk pelbagai majlis. boleh saja melalui OvenAyesha ni. Bukan setakat cupcakes saja yang ada. Macam-macam ada!! Jom layan red velvet cupcakes dulu

 Tiba-tiba dapat mesej suruh ambil cupcakes!!
 Red velvet cupcakes tengah tunggu masa saja nak dibaham
 Kotaknya pun cantik!!
 6 ketul Red Velvet Cupcakes
 Bersedia untuk dibaham!!
 Baru separuh!! tekstur dalamnya sangat lembut
 Licin!! kalau boleh, "cup" tu pun nak kunyah
Siapa yang hendak mencuba Red Velvet Cupcakes atau aneka "sweety" dari OvenAyesha, boleh la buat tempahan. Boleh melawat facebook OvenAyesha ataupun atau email saja di ovenayesha@gmail.com. Thankz sekali lagi buat OvenAyesha!! Jangan malu-malu lagi untuk beri cupcakes percuma ye. hahaha!!!

34 comment on Red Velvet Cupcakes Percuma Dari OvenAyesha :

iekabean said... on 08 May, 2012

Sedappp!
:D

mie said... on 08 May, 2012

memang sedap..
jemput tengok...
ahahhaaaa

Haz said... on 08 May, 2012

x berkesempatan lgi rasa kesedapan Red velvet..

mie said... on 08 May, 2012

ini pun 1st try...
sedap juga red velvet...
hehehee

Kancil 8349 said... on 08 May, 2012

wah..untunglah badan sebab dapat makanan free...tengok je gambar mahu mencarinya di kedai..

iN said... on 08 May, 2012

taun ni taun rezeki pakcik murah ye....
Hihihi...
Nmpk cam sedap je...sponsor utk gue pakcik.....
Hahahahaha

Mak Lagenda said... on 08 May, 2012

Huaaaa..pagi2 mai sini dah dihidangkan dengan RV cupcake?? Perkhhh..mmg menghairahkan warna merah dia tuh!!

cinnamon.com said... on 08 May, 2012

dapat mkn free ye..cmfrm la sedapp.

sampai licin tu hah.

Mooniqueen said... on 08 May, 2012

Entry makanan lagi?? Hehehe... Ya Allah tengok pun Dah tau sedap... Apa rasa RV ni ye?

mie said... on 08 May, 2012

kancil8349!!
badan yang untung...
kekenyangan perut ni...
sedap pula tu..
eheheheee

mie said... on 08 May, 2012

ubie!!
memang sedap...
boleh saja sponsor..
tapi gue yang makan..
hahahaaa

mie said... on 08 May, 2012

mak lagenda!!
memang ghairah....
makan RV cupcakes free plak tu...
sedappp
heheheee

mie said... on 08 May, 2012

cinnamon!!!
red velvet cupcakes tu memang dah sedap..
tambah lagi dapat free..
lagi sedap...
eheheheee

mie said... on 08 May, 2012

mooniqueen!!
buat masa ni, banyak makanan...
kena sebarkan...
rasa nya, lain dari lain...
kena try baru tau...
ahahhaaaaa

Myra Jay said... on 08 May, 2012

Ala jelesnya...
MJ nak membuat kek ni tak tau bila, ramai yang kata sedap..
Teringin nak buat apatah lagi nak makan ;)

mie said... on 08 May, 2012

itu la...
nak membuatnya xberapa pandai...
temah lah..
sedap ni, xrugi pun..
eehehee

suri said... on 08 May, 2012

syukur rzki tu bro habis tak mkn ke kertas2 cup keknye heee

Yas y said... on 08 May, 2012

Sedap nampak cupcakes tue bro....hehehehe

Ezad Skytech said... on 08 May, 2012

wahh..geram pulak tgk cupcake tu...nampak sedap...huhu~

mie said... on 08 May, 2012

suri!!
makan juga...
tapi xleh telan..
ahhahaaaa

mie said... on 08 May, 2012

yas!!
memang sedap...
rasa xcukup pula..
eheheeee

mie said... on 08 May, 2012

ezad!!
bukan saja nampak sedap..
rasanya memang sedap..
ehehehee

pipoq said... on 08 May, 2012

tak nak cakap apa apa..aku tau la sedap..lebih menambahkan kesedapan dia tu bila diberikan secara percuma lak tu..hahaha..

RazFiRa said... on 08 May, 2012

eh tibe2 je dpt cupcake? untunglahhh

hehe

mie said... on 08 May, 2012

pipoq!!
memang diakui...
kesedapan berkali ganda bila dapat percuma..
ahahahaaa

mie said... on 08 May, 2012

razfira!!!
itu la, lepas ni apa la pula ye..
hahhaaaa

Boni JLL3 said... on 08 May, 2012

pergh!!!! menariknya!!

mie said... on 09 May, 2012

memang menarik..
hahahaha

tehr said... on 09 May, 2012

sokong, bro
jangan la malu2 nak beri percuma
hehe

mie said... on 09 May, 2012

itu la...
untung juga dapat kenalan blogger...
heheheee

kulanz said... on 09 May, 2012

dah habis makan baru tunjuk..
nak minta sendiri lah kalau macam ni :D

mie said... on 09 May, 2012

makanan sedap kena la tunjuk..
kalau xsedap, xtunjuk..
ehehehee

chii said... on 10 May, 2012

x aci dpt cupcakes :( sedap plak tu..huwaaaaaaaaaaa

mie said... on 10 May, 2012

lain kali suruh bagi chii pula..
hahahaa

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new