3 in 1 : Kek, Cupcakes Dan Hadiah

 Salam 1 Malaysia!!
Terus buat 3 in 1 saja. Padahal sikap malas menguasai diri ni. 5 May, adalah hari lahir ibuku. seperti biasa, kek akan disediakan. Kek oren vanilla dengan hiasan semak samun!! Walaupun penuh segala macam, tapi sedap.

Cupcakes ini bukan dibeli tapi dapat percuma dari OvenAyesha Bakery!!Tiba-tiba rezeki mencurah-curah pula. Terima kasih OvenAyesha Bakery!! Hadiah untuk Puan Kutu dan Encik Pipoq. Baru selamat diposkan, setelah pelbagai rintangan terpaksa ditempuhi.

 "Birthday Cake" Puan Hatijah yang ke-52!! Orang tua tak boleh makan benda-benda manis, So, paham-paham la siapa yang habiskan!!
 Bertingkat-tingkat!! ada juga cebisan oren.
 Semak samun atas kek!! Buah-buahan, Cream puff, Pokok kelapa dan macaron. Teringat masa dapat macaron percuma!! Cuba tengok entry ni [Macarons From Angel Cupid]
 Tengok kotak pun dah cantik!!! 
 Red Velvet Cupcakes!! Percuma dari OvenAyesha. Nanti baru review tentang cupcakes ni. Buat masa ni, nak tayang gambar saja. hahaha!!
 Hadiah untuk Puan Kutu dan Encik Pipoq!! Kena return balik sebab tak ikut polisi.
Nak mudah, bungkus je dalam kotak besar, walaupun barangnya kecil. Maaf kerana lama menunggu. Harap kali ini selamat sampai ke destinasi.

28 comment on 3 in 1 : Kek, Cupcakes Dan Hadiah :

iN said... on 07 May, 2012

besday gue hari2...
Xde kek utk gue ke?
Hehehehehehe

mie said... on 07 May, 2012

ada...
tiap hari ada saja kek..
pergi la ambil kat kedai kek jusco tebrau...
hahahaha

MR. SYAH said... on 07 May, 2012

wah tgk pun dh terleleh.. sedap kot.. xleh dpt free ke cupcake tu?.. hehe..

Ezad Skytech said... on 07 May, 2012

geram pulak tgk kek tu..serius nampak sedap..huhu ;D

pipoq said... on 07 May, 2012

boleh lawan SR tak kek tu ?

hahaha..rasa macam neves lak nak terima hadiah tu..banyak sungguh rintangannya..

gadisBunga said... on 07 May, 2012

Happy belated birthday mak Mie.

kek semak samun tu rasaya semak samun tu yg licin dulu kan?

mie said... on 07 May, 2012

syah!!!
hanya yang terpilih saja dapat freee..
ahahhahaa

mie said... on 07 May, 2012

ezad!!
memang sedap,
cepat je habis...
eheehhee

mie said... on 07 May, 2012

pipoq!!
SR pun boleh tutup kedai lepas ni..
itu la, rintangan demi rintangan..
ehehhee

mie said... on 07 May, 2012

gadisbunga!!!
thankz...
betul tu, last2 tinggal kek kosong je..
ahahahaa

Mak Lagenda said... on 07 May, 2012

Hepi belated bezday to ur mom mie..Wlupun semak samak, but musti sedap kan?? Siap ada macaron tuh!!

mie said... on 07 May, 2012

thankz...
itu la, macaron tu kejap je lesap...
ehehheheee

Mooniqueen said... on 07 May, 2012

Ye la sis, pos express tu for document n brg kecik2 je....hehehe...nasib baik dia return...suke sgt dekat RV tu..yummy...

mie said... on 07 May, 2012

sis? feminin kah diri gue?
hahahahaaa
memang sedap..
hahhaaaaa

sissyira said... on 07 May, 2012

salam

saya pantang tengok kek, terus nak ajak husband p beli..awat post pasal kek..kejam..hahaha...

sedap tngok kek tu, kalau makan mesti terpejam2 kan.. haha

mie said... on 07 May, 2012

wasalam!!
minggu kek ni....
memamng nikmat dapat makan kek ni..
eehheee

nabilah_2908 said... on 07 May, 2012

cantik kek tu..walaupun semak samun di atasnya semua boleh makan kan? kecuali itu pokok kelapa..heeee... :)

mie said... on 07 May, 2012

betul tu...
semam samun yang habis dulu..
ehheheee

onlajer said... on 07 May, 2012

Pasal entry kek ni rasa nak ajak anak-anak pergi kedai kek

Yan Khalid said... on 07 May, 2012

Kek tu nampak sangat menggiurkan :)

Telor Power said... on 07 May, 2012

mcm sedap red valvet tu....huhuhu terliur aku

mie said... on 07 May, 2012

onlajer!!
apa lagi, kedai kek masih buka tu...
dinner kek je la...
ehehehee

mie said... on 07 May, 2012

yan khalid!!!
mengiurkan dan sungguh sedap..
jemput makan..
ehehehee

mie said... on 07 May, 2012

telor power!!!
memang sedap...
rugi kalau xbeli..
ehhehee

tehr said... on 07 May, 2012

semak samun atas kek tu aku suka, bro
biar aku je yang tolong tebas
haha

yanmie said... on 07 May, 2012

Salam,

Alamak comelnyeee nak makan pun tak sampai hati :D

www.yanmieonline.com

mie said... on 07 May, 2012

tehr!!
sekelip mata saja semak samun tu kena tebas...
ramai juga suka semak samun tu ek..
ehehee

mie said... on 07 May, 2012

yanmie!!
rugi la kalau xmakan...
tapi memang sedap..
ahhaaaa

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new