Lokasi dan Cenderahati Madame Tussauds Bangkok

 Salam 1 Malaysia!!
Bersiaran lagi dengan Madame Tussauds Bangkok. Berminat hendak ke sana? Mudah saja tapi terpaksa melalui Siam Paragon dan Siam Center. Kedua-duanya merupakan shopping mall besar di Bangkok.

Madame Tussauds terletak di bangunan Siam Discovery. Melalui Sky train, berhentilah di "Siam Station". Untuk ke Siam Discovery, perlu melalui Siam Paragon dan Siam Center. Jangan terkejut!! Semua shopping mall di Bangkok mempunyai sistem keselamatan seperti di airport. Nak cenderahati Madame Tussauds?

 Bangunan Siam Paragon
 Landasan dua tingkat Sky Train
 Berehatlah tapi jangan minum minuman beralkohol!!
 Gambar souvenir saja yang ada.
 Nak feel dapat award?
 Cicah roti mayat dalam mug ni best juga
 Berus ceria bersamamu
 Teddy dalam mug
 Award pink untuk yang jambu sahaja!!
 Best Seller!! Fridge magnet saja
 Ada yang anda kenal?
Alamak!! terseksi..

30 comment on Lokasi dan Cenderahati Madame Tussauds Bangkok :

pipoq said... on 15 May, 2012

hahaha..mesti la mau..

Boni JLL3 said... on 15 May, 2012

masih ada patung lilin tu lagi?hehehe

mie said... on 15 May, 2012

pipoq!!
mau ke?
tapi ada gambarnya saja...
ehehehee

mie said... on 15 May, 2012

boni!!
banyak lagi....
cukup lah sekadar berkongsi...
eheheheee

iN said... on 15 May, 2012

mesti pakcik ade beli award pink utk diri sndiri kan...
Baek ngaku skrg...
Hahahahhahaa

mie said... on 15 May, 2012

alamak!!
mana tau ni...
malu gue...
ehehehehee

suri said... on 15 May, 2012

wah asal seksi bangat patung2 tu hee..rasa nak curik satu baw lari...tapi sy tak smpi sana lagi huhu..apa lagi nak mtk org berikan pada saya heee

mie said... on 15 May, 2012

nanti sampai sana..
bawa la balik satu..
ehehehehee

onlajer said... on 15 May, 2012

Ramai yang kenal cuma diorang jer tak kenal aku

mie said... on 15 May, 2012

ye ke..
kena buat wac doll satu la..
maybe ramai kenal lepas ni..
eheeheee

cinnamon.com said... on 15 May, 2012

beli ke mug tu..boleh cicah roti mayat?

nampak cantik ajekan.

fiezaradzi said... on 15 May, 2012

bestnya jalan2.. mmg nampak macam kat oversea, mmg oversea pun kan.. hehe

comel2 je sourvenir tu semua..

Iza Teratak Usang said... on 15 May, 2012

Assalam..
Jamu mata di sini.

Denaihati said... on 15 May, 2012

banyak lagi patung lilin tu rupanya, mesti ambik kawasa yg luas juga.

Myra Jay said... on 15 May, 2012

Ada souvenir untuk MJ jugak tak? :)

CIK TOM said... on 15 May, 2012

nak satu souvenier mie kacak..haha

tehr said... on 15 May, 2012

aku ambil pengalaman kat sini je, bro
tak tau bila boleh gi bangkok
huhu

Kancil 8349 said... on 15 May, 2012

cantik

mie said... on 15 May, 2012

cinnamon!!
xbeli pun..
xmampu nak beli..
memang cantik... hehee

mie said... on 15 May, 2012

fiezaradzi!!
memang best, oversea sebelah Malaysia je...
heheheee

mie said... on 15 May, 2012

iza!!
wasalam....
semoga kekenyangan...
ehehheee

mie said... on 15 May, 2012

denaihati!!
memang banyak sebenarnya...
kamera pun xhenti dengan flash...
ehehehee

mie said... on 15 May, 2012

myra!!!
alamak, sevenier dah kehabisan stok..
insyallah, lain kali...
ehehheee

mie said... on 15 May, 2012

cik tom!!
ni lemah kalo puji kacak ni...
tapi dah kehabisan stok...
ehehheee

mie said... on 15 May, 2012

tehr!!
sama-sama kongsi pengalaman...
ehehehhee

mie said... on 15 May, 2012

kancil!!
semestinya cantik..
ehehehe

Bardboo said... on 15 May, 2012

berus tu comel!

mie said... on 15 May, 2012

memang comel..
tapi xbeli la pula..
rugi rasanya..
eheheee

hafizmd said... on 16 May, 2012

Aku tumpang tgk gambar2 ni jerlah dulu...thanks bro kongsi2 =)

mie said... on 16 May, 2012

dapat tengok pun ok..
heheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new