Wordless Wednesday #14 Pink Tuk Tuk


46 comment on Wordless Wednesday #14 Pink Tuk Tuk :

chii said... on 16 May, 2012

comelnya...chii penah naik skali time kt songkhla..nk pegi pasar peetaai...err..

Boni JLL3 said... on 16 May, 2012

haahahaha..memang comel sangat

mie said... on 16 May, 2012

chii!!
yang pink ni limited edition..
segan pula nak naik...
malu tapi mahu..
ahahahhaaa

mie said... on 16 May, 2012

boni!!
comel memang comel..
khas untuk orang comel juga..
ehehee

bebeldotsorang said... on 16 May, 2012

Teringin nak ke thailand huhu..tapi belum ada rezeki

SukaShare said... on 16 May, 2012

Kalau dah naik rasa macam tak nak turun ni =)

mie said... on 16 May, 2012

bebeldotsorang!!
xlama lagi ada la rezeki tu..
hehehehe

mie said... on 16 May, 2012

sukashare!!
bukan takat xnak turun..
tapi nak bawa balik skali..
ehehehee

Edy Zaidi said... on 16 May, 2012

pompuan sure suka naik ni

nizamghazi said... on 16 May, 2012

Smart kot. Aku suka warna pink.
Rajin berjalan ye. Macam2 gambar ada di blog ini :)

sarah mohamad said... on 16 May, 2012

hahahah cute sangattt!

sissyira said... on 16 May, 2012

salam..

pencinta pink kah anda?

macam posto2 kat indon je ni..

mie said... on 16 May, 2012

edy!!
mesti la...
laki pun ada juga suka..
ehehehee

mie said... on 16 May, 2012

nizamghazi!!
rajin berjalan..
luas skit pemandangan..
ehehehee

mie said... on 16 May, 2012

sarah!!
memang cute...
terasa diri cute bila naik ni..
ehehehee

mie said... on 16 May, 2012

sisssyira!!
gue mencintai segalanya..
pink sangat menarik..
ehehhee

Myra Jay said... on 16 May, 2012

Tuk Tuk pengangkutan utama dekat sana..

Masa p Hatyai sonok naik TukTuk, free Air :)

eiela said... on 16 May, 2012

alahai comelnya..warna pink lagi. nampak sweet je

suri said... on 16 May, 2012

warna yang mengasyikkan..dari jauh dh nampk terang...

mie said... on 16 May, 2012

myra!!
tuk tuk HAtyai berbeza skit dengan Bangkok..
ehehehee

mie said... on 16 May, 2012

eiela!!
memang sweet...
yang naiknya pun akan rasa comel..
eehehhee

mie said... on 16 May, 2012

suri!!
itu daya penarik...
baru la ramai berminat nak naik tuk tuk..
eheehheee

Mak Lagenda said... on 16 May, 2012

ALaaaaaa..syomelnyaaaa!! Lompat2 mak nak naik tut tut klu ada dpn mata

mie said... on 16 May, 2012

itu la...
kalo de kat malaysia kan best...
xyah susah2 nak naik teksi..
ehehee

cinnamon.com said... on 16 May, 2012

ye,tuk tuk.

tau juga benda ni..

mie said... on 16 May, 2012

mestila..
antara kenderaan popular di thailand..
eheeheee

Iza Teratak Usang said... on 16 May, 2012

Assalam..
Tut..tut..ke tuk..tuk?? hehe..

mie said... on 16 May, 2012

tuk tuk kot..
cuba try google...
hehehheee

pipoq said... on 16 May, 2012

teksi tambang murah ye ? hehehe..tapi bagus jugak la ada perkhidmatan tuk tuk ni..at least nak mencelah celah kalo nak cepat tu senang..

mie said... on 16 May, 2012

mencelah tu memang bagus..
tapi diorang ni xjaga keselamatan sangat..
eehehheee

onlajer said... on 16 May, 2012

Belum pernah naik lagi,berapa ya harga tambang dia sekali perjalanan

mie said... on 16 May, 2012

ikut jarak...
pandai2 tawarkan harga ye...
di thailand ramai nk ambil kesempatan je..
hehehehe

MR Penyubiru said... on 16 May, 2012

ni kalau anak aku nampak,mesti nangis nak naik.hehe

mie said... on 16 May, 2012

ini baru yang warna pink..
belum yang hias macam2 lagi..
eheheee

Ryu on ahsfantasy24.com said... on 16 May, 2012

eh3..
comelnya, takut nak naik..
tak terbalik ke? hehe..

iN said... on 16 May, 2012

mesti pakcik ade berposing maut kt pinky tut tut kan...
Malu la tuh nk tunjuk...
Hahahahaha

bardboo said... on 17 May, 2012

hny pompuan dan lelaki jambu je blh naik ni..hihi..

tehr said... on 17 May, 2012

comel sungguh
lelaki kacak tak dibenarkan naik ni
haha

mie said... on 17 May, 2012

ryu!!
memang comel...
ada juga yang terbalik... betul2 depan mata plak tu...
ehehhee

mie said... on 17 May, 2012

ubie!!
tu rahsia kerajaaan...
mana leh tunjuk...
hahahahaha

mie said... on 17 May, 2012

bardboo!!
semestinya itu calon yang sesuai...
hahahahaa

mie said... on 17 May, 2012

tehr!!
kalau lelaki kaak naik...
dah tukar jadi lelaki jambu...
ehehehee

fiezaradzi said... on 17 May, 2012

comelnye.. pink tu. haha.. tapi yg ni ramai leh naik ye..

mie said... on 17 May, 2012

ramai juga la...
kalau dengan family boleh la...
xyah terhimpit2..
ehehehee

Puteri Iqa Izyan said... on 18 May, 2012

alahai~kawaii gile. yg penting pink. hohoho

mie said... on 18 May, 2012

pink memang ramai suka...
kawaiii sangat..
heheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new