Madame Tussauds Bangkok Menarik Dikunjungi

 Salam 1 Malaysia!!
Sudah sampai ke Bangkok? Jangan lupa singgah di Madame Tussauds Bangkok. Kalau mahu yang lebih jauh, di London pun ada. Ramai pula yang tertanya-tanya, apa yang menarik di sana? Menarik ke?

Kalau nak tahu menarik atau tidak, kena pergi sendiri la menilainya. Biasa la, lain orang, lain penilaiannya. Tak berhajat pun nak masuk Madame Tussauds ni. Kebetulan ada pula promosi dan berdekatan pula dengan Siam Paragon. Jom saksikan apa yang ada di dalam Madame Tussauds Bangkok.

Tun Dr Mahathir Mohamad
Barrack Obama
Brad Pitt & Angelina Jolie
Will Smith & Cameron Diaz
Antara pemimpin ASEAN
Ratu Elizabeth
Ludwig Van Beethoven
David Beckham
Padang bola ala Wii pun ada
Jack Sparrow
Doraemon pun ada
Oprah Talk Show!!
George Clooney

26 comment on Madame Tussauds Bangkok Menarik Dikunjungi :

Boni JLL3 said... on 14 May, 2012

patung lilin kan tu?? pergh.. macma betul lah

mie said... on 14 May, 2012

yup!!!
betul...
hehehehee

Myra Jay said... on 14 May, 2012

Sejibik:)

Tp takut gak kalau nak p dekat, kang hidup pulak>>> heheeee :)

Lagenda said... on 14 May, 2012

Best yek jenjalan kat madame tussauds Bangkok tu mis

mie said... on 14 May, 2012

myra!!
kalauhidup..
boleh minta sign..
ahahahhaaa

mie said... on 14 May, 2012

lagenda!!
boleh tahan juga la..
ehehehehee

pipoq said... on 14 May, 2012

teringat pulak movie tajuk 'wax'..

everything wax or just patung tu je ?

mie said... on 14 May, 2012

wax...
nak nama melayunya..
patung lilin...
heheheee

cinnamon.com said... on 14 May, 2012

pergi jauh2 tgok patung aje ke?

jadilah kan..pada tak ada.mcm kak ni.

mie said... on 14 May, 2012

kebetulan je ada kawasan tu...
banyak lagi tempat..
tapi share yang ini cukup la..
ehehehee

sissyira said... on 14 May, 2012

salam..

ngeri je tengok.
kalau saya pergi sana, x pergi kot dekat sini...

seram lah benda-benda patung ni..huhu

mie said... on 14 May, 2012

seram ke?
hehehehee

tehr said... on 14 May, 2012

doraemon pun ada juga ke?

Denaihati said... on 14 May, 2012

tun dr mahathir pun ada. ukirannya memang nampak real.

aYa said... on 14 May, 2012

kat bangkok pon ada Madame Tassauds ye...

Nava Krishnan said... on 14 May, 2012

I was here last December and seems my camera cannot stop shooting on all the figures found here.

mie said... on 14 May, 2012

tehr!!
ada lagi kartun yang lain...
comel pula doraemon kat situ..
ehehehee

mie said... on 14 May, 2012

denaihati!!
mesti ada, jasanya...
sampai orang luar pun iktiraf..
ehehheee

mie said... on 14 May, 2012

aya!!
itu la, xpernah tau juga...
tiba2 sampai sana ada...
tu yang terus mask je..
eheeheee

mie said... on 14 May, 2012

nava!!
me too....
this is only 2% of m pictures...
i like all figures...

iN said... on 14 May, 2012

Gue tgu patung lilin pakcik ada dlm tuh baru gue pegi....
Hahahahahaaha

mie said... on 14 May, 2012

dah siap patung gue..
tapi exclusive, kena bayar lebih..
eheheheee

Paragass said... on 15 May, 2012

Madame Tussauds ??? okay. bookmark. hehe ^^

what? 2% jee baru..cantik gambar.cantik sangat

mie said... on 15 May, 2012

kalau ikutkan banyak gambar..
tapi sebab tak nak hilangkan kebosannan..
sikit2 sudah la..
nak tengok kena pergi sendiri..
ehehehee

chii said... on 16 May, 2012

Tun M pun ada..chii pasti..yg x berkesempatan nak bergambo ngn tun..mesti akan berebut2 nk amik pic :D

mie said... on 08 December, 2012

betul tu,
inilah masanya....
hehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new