Berakhir Sudah Soal Jawab Star Cruise Libra

 Salam 1 Malaysia!!
Boleh dikategorikan sebagai "hot topic" juga Star Cruise Libra ni. Ramai juga yang berkeinginan melancong bersama Star Cruise. Dengan harapan, impian menjadi kenyataan. Ingin berkongsi lebihan gambar dalam Star Cruise Libra.

Peringatan!! Sesetengah tempat dalam Star Cruise tidak boleh gambarnya diambil. Tapi kalau sudah diambil, perlu dikongsi la. hehehe!! Jom layan episod akhir Star Cruise Libra ni.

 Untuk pengetahuan semua!! Pakej "1 Night" terasuk sekali dengan dinner dan breakfast. Tapi, jika ada duit lebih, boleh saja makan di restoran yang terdapat dalm Star Cruise tu.
 Best vacation Experience!! Lagi best kalau dapat naik Star Cruise percuma. 
 Jangan risau!! Ada bilik yang mempunya tingkap, ada juga yang tiada. Semuanya terpulang pada bilik pilihan.
 Merokok bukan sahaja membahyakan kesihatan. Boleh juga menyebabkan api kecil menjadi besar. Pernah ada kes bilik terbakar disebabkan rokok!! 
 Smoke detector!! Salah satu sistem keselamatan dalam cabin.
 Lifeboat!! Setiap "access card" ada tercatat muster station. Jika berlaku apa-apa, anda tahu mana arah tuju.
 Apa benda ni? carilah sendiri. hahaha
 Hendak fokus pada rumah api!! 
 Star Club!! Ada sign "no camera", jadi tak berminat lah. hehe!!
 Boomers Disco!!
 Banyak betul Star Club!!
 Antara cenderahati yang dijual!!
 Tempat mengurut pun ada?
Lepas mengurut, sauna la pula!!

44 comment on Berakhir Sudah Soal Jawab Star Cruise Libra :

madammondoq said... on 06 May, 2012

teringin nak tido star cruise ni..

iN said... on 06 May, 2012

Gue nk tnye soalan ni...
Kalau pakcik diberi peluang kerja diatas kapal cruise atau seri a pakcik tuh...
Pakcik pilih mane....

mie said... on 06 May, 2012

madammondoq!!
tido saja xbest..
sambil2 melancong dengan cruise lagi best..
eheheee

mie said... on 06 May, 2012

ubie!!
sungguh sensitif soalan tu..
mesti la gue pilih -tuuut-
hahahaaa

luqman zakaria said... on 06 May, 2012

bestnye...teringin nk nek cruise lorh!

mie said... on 06 May, 2012

naik jangan x naik..
suatu hari nanti mungkin..
ehehhee

Paragass said... on 06 May, 2012

series teringin. tapi pengaruh titanic kuat sangat..tak berani la nak bercuti atas cruse ni =.=

mie said... on 06 May, 2012

tu dia...
dah memang kuat sangat pengaruh tu..
nasib baik gue xterpengaruh...
kalau tidak, xleh cari makan..
ehehehhee

redlomo said... on 06 May, 2012

best kalau boleh naik cruise...

Ini Kisah Tia said... on 06 May, 2012

wow ! best nye ..

Muaz Faris said... on 06 May, 2012

do not smoke in the bed.. haha

cinnamon.com said... on 06 May, 2012

mabuk laut la dik.

Eny Yusnizar said... on 06 May, 2012

wah wah best nye.. kalau nak join cruise ni mcm mana? berapa harganya?

pipoq said... on 06 May, 2012

apakah cara caranya untuk mendapat percutian percuma di atas Star Cruise ?

mie said... on 06 May, 2012

redlomo!!
memang best, try la..
ehehehee

mie said... on 06 May, 2012

tia!!
best memang best...
ehehehee

mie said... on 06 May, 2012

muaz!!!
amaran penting tu..
ehehhhee

mie said... on 06 May, 2012

cinnamon!!!
try dulu, kapal besar..
mabuknya kurang...
ehehehee

mie said... on 06 May, 2012

eny!!!
cuba tengok episod sebelum ni..
ada link dari itravel..
ehehhee

mie said... on 06 May, 2012

pipoq!!!
buat masa ni,....
belum nampak lagi caranya..
eehehhee

gnesop poseng said... on 06 May, 2012

harap2 boleh merasa juga nanti.. best lah :)

mie said... on 06 May, 2012

harap ada yang sponsor...
hehehe

happy eim said... on 06 May, 2012

nak jugak la merasa naik~~~

=D

mie said... on 06 May, 2012

naik la...
semua orang boleh naik..
ehehheee

ieda said... on 06 May, 2012

wahhh , dah merasa naik ke ??
akk duk berangan dari sek layie .. hurmm entah merasa naik atau tidak hjuhuhuh

mie said... on 06 May, 2012

xpe...
angan2 tu mungkin boleh jadi kenyataan..
sape yang tau..
ehehehhee

Kancil 8349 said... on 06 May, 2012

teruja melihatnya

RazFiRa said... on 06 May, 2012

sauna pun ada?

best2

mie said... on 06 May, 2012

kancil!!!
apa lagi, booking la sekarang..
ehehheee

mie said... on 06 May, 2012

razfira!!
kalau ikutkan...
macam2 ada atas tu..
ehehehee

Boni JLL3 said... on 06 May, 2012

waw..bestnya!!!!!!!!! hehehehe

mie said... on 06 May, 2012

memang best..
ehehehee

gadisBunga said... on 07 May, 2012

saya dah ter right klik and save gambo rumah api yg ada sunset tu. sebab ohsemmmmm sangat!!! boleh eh? tengkiu!

yastro said... on 07 May, 2012

Tempat org2 banyak beruang je yg selalu lepak nih...hehehehe

mie said... on 07 May, 2012

gadisbunga!!!
xkisah pun,
tapi kalau gb yang tangkap gambar tu..
sure lagi cantik..
ehehehee

mie said... on 07 May, 2012

yastro!!
beruang?
maybe berenang kot...
situ memang banyak kerusi malas...
sambil menyaksikan pemandangan yang indah..
whehhehee

Telor Power said... on 07 May, 2012

bajet berapa kalo tido dlm cruise ni? teringin betulah aku nak jejak kaki kedalam tu

mie said... on 07 May, 2012

cuba tengok episod sebelumnya..
ada link untuk table pakej star cruise...
paling murah RM1++
hehehee

Telor Power said... on 07 May, 2012

Toche....

mie said... on 07 May, 2012

ur welcome..
hahahaaa

tehr said... on 07 May, 2012

hehe
ada juga bilik bertingkap

mie said... on 07 May, 2012

ada, beraneka pilihan lagi..
eheheheee

Mak Lagenda said... on 08 May, 2012

Aritu dah tgk link yg mie bg..konon2 nak servey dulu, alih2 pening sbb tak paham mcmana nak tgk dan nak book. Boleh?? Muahahahaha...

P/s: mgkiut pemahaman mak yg tak berapa nk bijak nih, pakej 1 night tu hnya berharga RM 800++ kan? Tp harga tu utk 1 org or utk 1 blk yea mie??

mie said... on 08 May, 2012

itu macam tempahan hotel la...
ikut season, kalau musim cuti memang mahal...
kalau "1night" paling murah RM1++
itu untuk standing pax la...
kalau bilik, maybe dala RM3++ sorang...
hehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new