Souvenir Jepun Seperti Yang Dijanjikan

 Salam 1 Malaysia!!
Seperti yang dijanjikan, nak umukan pememnang [contest mengejut]. Nasib baik tak ramai yang join, kalau tidak tak tahu nak beri hadiah apa. So, pemenang contest ini ada Puan Ubie dan Cik Iza. Hadiah anda adalah salah satu daripada gambar dibawah atau [flickr]

Satu lagi perjanjian sebelum aku berlayar dulu. Terdapat beberapa blogger yang terpilih untuk diberi sesuatu.  kalau tak silap dalam entri ini [tiket percuma vs voucher percuma]. Ada 6 blogger pilihan, tapi kebanyakkan dah jarang berblogging. Untuk claim hadia boleh email nama, alamat dan no. telefon kepada 










30 comment on Souvenir Jepun Seperti Yang Dijanjikan :

tehr said... on 22 March, 2012

hadiah yang comel2 belaka
moga2 tuan blog sentiasa murah rezeki

MiYOKO SuKi said... on 22 March, 2012

comelnye pin hard rock ngan pompuan kimono tuuu....

nk order bole??

iN said... on 22 March, 2012

Yeah....
Oke pakcik...gue dh bg butir2 yg diperlukan...
Mekaseyyyyyyyy

mie said... on 22 March, 2012

tehr!!
tuan blog ni comel juga...
amin!! sama2 kita murah rezeki..
ehehehee

mie said... on 22 March, 2012

miyoko!!!
order? boleh-boleh....
tapi sok terhad...
ehheheee

mie said... on 22 March, 2012

ubie!!
baik puan, segalanya telah lengkap ditrima..
ahahahhaa

Asrul "iLham" Sany said... on 22 March, 2012

saya nampak meee segereee,,, :D

chii said... on 22 March, 2012

nak gakkk..ehehhe..comell

apa pun..tahniah ar buat mereka2 yg dpt sourvenir comel dr mie T____T

mie said... on 22 March, 2012

asrul!!
mee segera tu ada dlm kotak sevenier..
kena makan ni, sebelum expired..
ehehee

mie said... on 22 March, 2012

chii!!
sevenier biasa je tu..
eheheheee

Edy Zaidi said... on 22 March, 2012

yg maggi tu hadiah jugak ke?hehe

mie said... on 22 March, 2012

maggi tu pun camna bleh ada dalam kotak tu...
dari buat hadiah, baik amek makan je..
ehheheee

pipoq said... on 22 March, 2012

maggi mee kari 2 minit dari Jepun ? wahhh...terujanya..

mie said... on 22 March, 2012

xde la,
itu tiba2 termasuk dlm kotak skali..
maggi mee asam laksa la..
hihihihi

yastro said... on 22 March, 2012

Waa...mmg comel2 hadiah tu...pergi belayar? Ngan MISC ker? Adik Ipar saya dh berenti...admin kapal MISC...kargo gi jepun...bru je dlm bulan 1/2 hrtu...
Siapakah Lelaki Kacak 2012

mie said... on 22 March, 2012

yup!!
gue seafarer, bukan office guy...
admin officer ye...
maybe sama type kapal..
ehehehe

Iza Teratak Usang said... on 22 March, 2012

Dah send email...
terima kasih..
Moga bertambah-tambah murah rezeki tuan blog....

RazFiRa said... on 22 March, 2012

alllaaaaaaa ruginyer x join. huhu

mie said... on 23 March, 2012

iza!!
insyallah...
penghantaran lambat sedikit ye...
sebab gue skarang berada di luar kawasan..
hehehee

mie said... on 23 March, 2012

razfira!!
itu la, ini pun contest saja2..
hehehehehe

Nani said... on 24 March, 2012

maggi laksa kesukaan ku!

-new follower :))

mie said... on 24 March, 2012

opss!!
maggi tu bukan souvenir..
ehehhee

hazfee said... on 25 March, 2012

nak jugak. nak megi.ekeke :p

madammondoq said... on 26 March, 2012

bestnya.. dari jepun tu!!!!!

mie said... on 26 March, 2012

hazfee!!
megi tu susah skit..
limited edition...
hahahaaaa

mie said... on 26 March, 2012

madammondoq!!
xjauh pun, dalam asia juga..
ehehehee

Iza Teratak Usang said... on 26 March, 2012

Tak mengapa..
Saya sekarang balik cuti di kg seminggu..

mie said... on 27 March, 2012

ok, nnati akan dipos kemudian..
ehehee

Ryu on ahsfantasy24.com said... on 27 March, 2012

tahniah kepada pemenang ^^

mie said... on 27 March, 2012

tahniah juga kepada yang sudi memberi komen..
ehehhee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new