Manisnya Selera Cik Siti Kota Bharu

 Salam 1 Malaysia!!
Makin lama makin jarang update blog. Agak sibuk sejak akhir-akhir ini. Di kesibukkan ni, sempat lagi melawat ke kota Bharu, Kelantan. Alang-alang ada di Kelantan, terus roger member lama suruh belanja makan. Destinasi pilihan di Kota Bharu adalah "Selera Cik Siti" yang terletak di Kota Bharu.

Orang Kota Bharu pasti kenal dengan kedai "Selera Cik Siti" ini. Makanan paling terkenal semestinya chicken chop dan air Cik Siti jumbo. Tapi "gravy" chicken chop manis la pula. Memang betul-betul selera orang Kelantan. Di kesempatan ini, nak promote blogshop member yang belanja makan ni, [www.hairyzestore.blogspot.com]. So, bagi peminat Rayban, boleh la melawat blogshop ni.

 Chicken chop yang gravvy manis!!
 Air Cik Siti jumbo (Ribena + laici)
 Pinggan chicken chop memang paling besar tapi hanya RM 8
 Siapa tahu baca jawi?
Signboard khas buat yang tak tahu baca jawi

34 comment on Manisnya Selera Cik Siti Kota Bharu :

sarah mohamad said... on 27 February, 2012

Sedappppnyaaa dah penah makan sini. :)

miss nina said... on 27 February, 2012

memang sedap. harga pun ok untuk chicken chop tu

iN said... on 27 February, 2012

wah....
nmpk cm sedap je....
pe kate pakcik poskan utk gue..
hehehe

mie said... on 27 February, 2012

Sarah!!
Memang sedap, restoran sentiasa penuh je..
Hehehe

mie said... on 27 February, 2012

Miss nina!!
Harga memang berpatutan..
Dan sedap pula tu

mie said... on 27 February, 2012

Ubie!!
Idea yang kurang bernas..
Suruh la gue blanja ke?
Hahhaha

Pejuang Kesenian Extreme said... on 27 February, 2012

Peh,nampak sedap je..Harga pun boleh tahan murahnya..

shraqs said... on 27 February, 2012

Kalau macam tu list harga, memang murah sangat la tu...

farra8979 said... on 27 February, 2012

alamak, x penah try. huhhuhu...

pipoq said... on 27 February, 2012

RM8 je ?

murah la tu..kalo aku mau dua pinggan sekali hadap..ahahaha

mie said... on 27 February, 2012

pejuang!!
memang berbaloi baloi...
murah je tu..

mie said... on 27 February, 2012

shraqs!!
memang murah sangat...
sedap plak tu..
hehehee

mie said... on 27 February, 2012

farra!!
kena try nanti..
xrugi pun...
hehehee

mie said... on 27 February, 2012

pipoq!!
makanan manis xelok makan banyak2..
tapi memang niat hati memang nak makan 4 pinggan..
eheheee

Edy Zaidi said... on 28 February, 2012

aku laaapppaaarrr!!...hehe

mie said... on 28 February, 2012

jom makan...
lapar lagi ni..
heehhee

Amirez said... on 28 February, 2012

kenapa tak roger...boleh tumpang sepinggan hehe.

bulan lepas datang ke Selera Cik Siti ni satu family. Sedap jugak chicken chop tu tapi ramai yang cakap dulu lagi sedap. sekarang ni banyak tepung katanya. entahlah, rasa sedap je :)

mie said... on 28 February, 2012

ye ke!!
kalo x bleh minta blanja amirez blanja..
eheheheee

zool said... on 28 February, 2012

Lama tak layan chicken chop..
ntah bila nak sampai kelate ntah..
takde sebab nak ke sana tu

mie said... on 28 February, 2012

ni pun kebetulan sampai..
pastu ada plak orang nak belanja..
eheheee

aLya maNip said... on 28 February, 2012

suppose nye mie ene la try makan uih2 lantan..jalan2 at pasir pnjang ke..ngeee

mie said... on 28 February, 2012

xsempat nak gi pasir panjang..
ronda2 kota bharu je..
ehehehee

Gen2Merah said... on 28 February, 2012

chicken chopp.. perghhh, melelehhh ... terus lapar ni.. ehehe

mie said... on 28 February, 2012

jemput makan...
jangan malu2...
ehehheheee

MawardiYunus said... on 28 February, 2012

pergh terbaik ah der,.......... lapar dow


http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/02/istilah-minda-kami-bukan-amalkan.html

mie said... on 28 February, 2012

lapar juga?
jemput makan, jangan malu2..
eheheee

nurkaloi said... on 29 February, 2012

nyummy
kaloi dah lame x g Kelate kowtt

mie said... on 29 February, 2012

ye ke!!
skali skala, jalan2 la sini...
hehehehe

ahsfantasy24 said... on 29 February, 2012

hehehe,
asal tak roger kite sme? ^^
orang kelantan memang suka manis2, hee

mie said... on 29 February, 2012

orang kelantan ke?
kalo x, boleh minta belanja..
hehhee

suri said... on 29 February, 2012

lapar pula petang2 gini..heee..tambah pula keje opis tak der hee mta mgtok..klu pekena mkn mau gak tdo lgio ni sb kekeyangan

mie said... on 29 February, 2012

Jom makan...
Xelok tahan lapor ni..

kulanz said... on 01 March, 2012

tengah-tengah malam tengok makanan sedap macam ni perut terus nak minta isi.. memang sedap nampak makanan tu

mie said... on 01 March, 2012

memang sedap..
isi la perut alang2 dah lapar ni..
ehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new