Sorry!! I'm Workaholic

Salam 1 Malaysia!! Kembali bersiaran walaupun hanya seketika. Tidak terlambat untuk mengucapkan "selamat Berpuasa buat Muslimin dan Muslimat. Tidak kira dimana jua anda berada. Yang pasti, kewajipan puasa jangan dilupakan.

Atas kesibukkan kerja, blog ini ditinggalkan seketika. Apabila ada kelapangan, pasti akan ada yang diupdate. Akhir kata, pergi ke Bazar Ramadhan tu, ingat-ingatlah orang yang jauh di perantauan. Kalau ada yang ingin mengirim kuih raya, boleh hubungi di [mie.106425@amosconnectcrew.com]


30 comment on Sorry!! I'm Workaholic :

Prince Halilintar said... on 04 August, 2011

Selamat berpuasa dan salam Ramadan Kareem!

iN said... on 04 August, 2011

pakcik!!!!
atas kapal ade x bazar ramadhan?????
hahahaha

MAPPIAU said... on 04 August, 2011

mase tengah membeli belah makanan tuh takde pulak teringatkan yang jauh. Tapiii mase dah burrrrpsssss kenyang haaaa baru teringat yang jauh bertapa tuh akekekekeke :P.

anyway selamat berpuase jugak yea. Mudahan sesi bertape mu akan cepat di beresiiinn hihihi

mie said... on 04 August, 2011

prince--> selamat berpuasa juga!! puasa biar cukup...

ubie-->banyak bazar ramadhan, semuanya free. xbest pula asyik dapat free... hahaha

mappiau-->lambat lagi nak beres!! sakan pergi bazar ramadhan. makin kembung la bulan puasa ni.. hehehe

Anonymous said... on 04 August, 2011

patutla lama xnmpk..dh belayar rupenye..-shiela nasir-

buDAK keCIK said... on 04 August, 2011

uish, lama bebenor x nmpk ko on9. rindu la plk. haha.

selamat berpuasa n selamat bersahur.
x lupa juga selamat bertarawih!!

mie said... on 04 August, 2011

shiela-->biasa la, kalau menghilang bermaksud tidak berpijak di daratan la..hehehe

budak kecik-->biasa la, rindu2 la lagi. selamat berpuasa...

Hanif said... on 04 August, 2011

Selamat berpuasa...kerja penting..blog as hobby..cayok..

mie said... on 04 August, 2011

selamat berpuasa juga...
ehheheee

iekabean said... on 05 August, 2011

Selamat Berpuasa diatas kapal? Apa raya kali ni atas kapal lagi ker? Jeng?

mie said... on 05 August, 2011

gue memang suka berhari raya atas kapal..
segalanya dapat berjimat...
hahahahaa

puteri ain said... on 06 August, 2011

busy nmpk . hehe . selamat bekerja rajin2 . hehe

tehr said... on 06 August, 2011

pulang bertapa nanti jangan lupa bawa sama cerita yang best unti kmi
hehe

Nur Naimah Nashreen said... on 06 August, 2011

Salam Ramadhan ^_^

Raya atas kapal lagy le tue ..

mie said... on 06 August, 2011

puteri ain--> thankz, memang teramat busy dan susah nak online...

tehr-->cerita semuanya sama, tentang kerja saja... heehee

nekmah-->macam biasa la, setiap tahun pasti raya di atas kapal...

MR. SYAH said... on 06 August, 2011

selamat berpuasa mie...

aleen aiden said... on 06 August, 2011

slamat berpuasa! ^_*

NOOR FATIN said... on 07 August, 2011

selamat berpuasa mie. hehe

miss nina said... on 08 August, 2011

mie, selamat berpuasa
keje jangan tak keje
kgn lupa update blog bila ada masa lapang :P

mie said... on 09 August, 2011

syah--> selamat berpuasa juga...

aleen-->jangan tinggal puasa...

fatin---> selamat berpuasa juga...

miss nina---> tgk la kalo rajin, selamat berpuasa..

Mr PenyuBiru said... on 10 August, 2011

beraya atas kapal lagi ke tahun ni?

ladyrose said... on 10 August, 2011

salam ramadhan kepada mie. lamer tak dengar khabar mie. tup tup dapat tau mie dah belayar lagi :(tau mie dah belayar lagi :(

mie said... on 10 August, 2011

penyubiru-->tiap2 tahun berhari raya atas kapal... hehee

ladyrose--> salam ramadhan, bila belayar memang hilang khabar berita.. hehee

Siti Nurhayati Dollah said... on 10 August, 2011

Patutlah dah lama menyepi. Selamat berpuasa jugak..

khairunnisa ♥ said... on 12 August, 2011

memang workaholic.. salam Ramadhan ^_^

gadisBunga said... on 12 August, 2011

happy ramadhan! :D

.sweet-ants. said... on 13 August, 2011

patot lama x update...
slmt bpuasa ye ;)

mie said... on 13 August, 2011

siti-->biasa la tu!! tunggu kemunculan semula.. salam ramadhan

khairunnisa-->that's me.. salam ramadhan..

gadis bunga-->happy ramadhan too

sweet-->biasa la, jgn tinggal puasa tau...

Wan85 said... on 17 August, 2011

http://wanwidget.com
apa kata ko kirim kuih raya kat aku, hehe

athirah said... on 28 August, 2011

huyooo... lama gila x singgah blog org kapal ni

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new