Selamat Hari Raya Aidilfitri

Selamat Hari Raya Aidilfitri!! 
Pasti ramai yang tertunggu-tunggu pengumuman Hari Raya dari Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja pada 29 Ogos 2011. Tahukah anda, dimana lokasi untuk melihat anak bulan?

Untuk keterangan lebih lanjut mengenai tempat melihat anak bulan bolehlah melawat di blog teh ramuan. Dikesempatan ini, ingin memohon maaf jika ada tersalah kata, terguris hati serta terlepas bicara. Maaf Zahir & Batin. Hanya sempat mengirim beberapa kad raya dan duit raya sahaja. Selamat Hari Raya Aidilfitri

16 comment on Selamat Hari Raya Aidilfitri :

iN said... on 29 August, 2011

duit raya utk gue x smpai2 pun

fiezah91 said... on 29 August, 2011

selamat hari raya mie. erksss. nak duit raya jgk. hahaha

mie said... on 29 August, 2011

ubie--> nampak gaya posmen dah kebas!! xde rezeki la tu...

fiezah-->budah2 xleh trima duit raya, nnti dibeli mercun..

.sweet-ants. said... on 29 August, 2011

selamat hari raya jugak buat mie ;)

Encik Psychopath said... on 29 August, 2011

Mie, nak duet raya.

mie said... on 29 August, 2011

sweet-->thankz, selamat hari raya aidilfitri sekali lagi.. hehee

psychopath-->duit dah kehabisan stok.. hehehe

khairunnisa ♥ said... on 29 August, 2011

Selamat Hari Raya ^_^

mie said... on 29 August, 2011

selamat hari raya......

puteri ain said... on 30 August, 2011

style yang ada gmba orang tu . hehe

selamat haru raya. :) maaf zahir dan batin

duit raya mano ? haha

mie said... on 30 August, 2011

selamat hari raya...
duit raya dah habis..
ehehehee

Amirrah Zawani said... on 01 September, 2011

salam aidilfitri mie :)

tehr said... on 05 September, 2011

aku dah terima duit dan kad raya
heran je aku bila terima air mail dengan setem nippon
hehe thanks bro

selamat hari raya
maaf kalau ada tersalah tersilap

MR. SYAH said... on 07 September, 2011

selamat hari raya mie..

mie said... on 16 September, 2011

amirrah--> salam aidilfitri juga...

tehr-->selamat hari raya, hanya sebagai utusan di hari mulia... hehehe

mr syah-->selamat hari raya...

blog-tips-kurus said... on 17 September, 2011

dah ramai raya 6 Mie oitt.. bila nak update ni?? :-)

mie said... on 29 January, 2012

agak busy...
tu yang lambat update..ehehehe

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new