Wordless Wednesday #1 Gift Shop


17 comment on Wordless Wednesday #1 Gift Shop :

iN said... on 03 November, 2011

utk gue?????
mekasey pakcik....
hahhahahaha

mie said... on 03 November, 2011

hanya gambar saja....
souvenir xde....
hahahaha

nurkaloi said... on 03 November, 2011

lame dah ni tak mengupdate heheh

mie said... on 03 November, 2011

ni kira dah update la ye...
agak sibuk...
hehehe

tehr said... on 03 November, 2011

tetiba je bro mie muncul dengan gambar gift shop
macam ada berita baik je
hehe

mie said... on 03 November, 2011

berita baik, wajib ada..
berita buruk, harap dikurangkan..
ehhehehee

ghea said... on 03 November, 2011

Nice post ..
boleh tukeran link g?
ini link saya http://blog.umy.ac.id/ghea
kalo boleh di kabarin yah.. makasih..

mie said... on 03 November, 2011

bisa aja..
tapi agak kesibukan sekarang..
ehehhehehee

Benjy said... on 04 November, 2011

wah lama tak nampak broo menganas di blog ni ... cuti panjang ke ? rasanya dah nak start balik menganas di blog nampaknya .... hehehe

mie said... on 23 November, 2011

xboleh nak mengganas lagi..
ehheeeee

moonie said... on 04 December, 2011

jepun lagi, jeles2..

mediashare said... on 15 December, 2011

nice post gan

mie said... on 24 December, 2011

moonie!!!
x elok jeles2...
nanti cepat tua..
hahahhaaaa

mie said... on 24 December, 2011

mediashare!!
thank ya..
hehehee

willywonka said... on 02 January, 2012

gambar nya bagus
tukeran link yaw, kalau uda di pasang kabari aq, ok ok
ni link aq http://blog.umy.ac.id/willywonka/
thanks

willywonka said... on 02 January, 2012

nice info
o iy, aku mw nuker link
kalau uda dipasang kabari aq
ni link aku http://blog.umy.ac.id/willywonka/
terimakasih sebelumnya :D

mie said... on 17 January, 2012

willywonka!!
nanti bila gue masukkan..
gue kabarin ye...
hehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new