Nur Kasih The Movie Kini Di Pawagam

Salam 1 Malaysia!! Nur Kasih The Movie kini sedang ditayangkan. Pasti ramai peminat drama Nur kasih sedang membanjiri pawagam. Tapi aku pula tak dibenarkan menonton cerita ini. Nak kata 18SX tapi baru saja masuk 19 tahun. Tapi cerita ini untuk tontonan umum. Ini tidak adil!! 

Bukanlah sebab umur tapi sebab aku belum pun tengok drama Nur Kasih. Nanti tak paham pula jalan ceritanya. Kesimpulannya, nak kena download la drama Nur Kasih dulu. Ataupun cari DVD cetak rompak. Alamak!! Jangan beli cetak rompak, belilah yang original. hehe!!

Jangan lupa saksikan "Nur Kasih The Movie". Takkan nak tengok di Astro First saja. Tak feel langsung!!! Terjahlah di pawagam yang berhampiran. Adios!!

36 comment on Nur Kasih The Movie Kini Di Pawagam :

Prince Halilintar said... on 19 May, 2011

xsabar nak gi tonton cite ni ...

mie said... on 19 May, 2011

ye ke, gue malas nak gi tonton..
nanti xpaham..
eheheheeee

MR. SYAH said... on 19 May, 2011

filem kena tgk ni...

Siti Nurhayati Dollah said... on 19 May, 2011

Kat sini tak ada panggung. Sekian. Hahaha. Memang terpaksa tunggu Astro First je pun.

mie said... on 19 May, 2011

syah!!
tengok jangan tak tengok...
heheheee

mie said... on 19 May, 2011

siti!!
dah nasib badan...
pastikan sediakan popcorn ye..
eheheeee

.sweet-ants. said... on 19 May, 2011

nk tengok!!! tp kt k.lipis xde panggung!

mie said... on 19 May, 2011

nampaknya tunggu siti nurhaliza bina panggung wayang la..
eheheeee

FAUZI NOR said... on 19 May, 2011

Nur Nurrrrr kasih....

i wish i can be ADAM one day!

mie said... on 19 May, 2011

can...
siap wish lagi tu..
ehehehee

MDHAFiZ.NET said... on 19 May, 2011

Dramanya pun aku x tengok sampai habis...agak2nya ada x org upload cite nih? sbb time iklan kt tv hari tu bgtau only in cinema! so mcm ner??

iN said... on 19 May, 2011

jom tgk pakcik \(^_^)/

khairunnisa ♥ said... on 19 May, 2011

xsabar tgk cte ni..

Tauke Budu said... on 19 May, 2011

ye ke umor kau baru masuk 19?
tak caye lah aku baru 17..

drama pun aku tak tengok inikan pulak nak tgk movie...

fadlisabri said... on 19 May, 2011

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

tehr said... on 20 May, 2011

aku ni pelik
rasa macam tak best je kisah dan pelakon drama diangkat ke filem

mr.syazwan said... on 20 May, 2011

adakah boleh penonton drama 3++ juta orang dtg ke panggung???

haha

ku x mengikuti sgt drama nur kasih

tpi utk movie insyALLAH

Afzainizam said... on 21 May, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

diy boot kereta karat
diy spray bumper dan grip handle pintu

uihhhhh dah mula sesak panggung nanti ramai yang kata macam best... tapi aku tak tengok drama dia jadi tak tau jalan citer dia

iekabean said... on 21 May, 2011

meh balik sini, pinjam cd ieka! gegeggege...

Apa2 pon, cerita dia mmg tiptop. dengan dia punya cinematography yang WOW~

Far8 budak baik said... on 21 May, 2011

sumpah tak best cite ni..
walaupun ade lawak2..
tapi klu tgk ngan awek cite ni..
x feel langsung..hahaha

mie said... on 21 May, 2011

mdhafiz!!
sama la, gue pun xsempat nak layan drama dia..
eehheeee

mie said... on 21 May, 2011

ubie!!
jom, tapi gue nak dibelanja je..
ahahhaaa

mie said... on 21 May, 2011

khairunnisa!!
ye ke, ada apa2 yg best ke..
eheheheee

mie said... on 21 May, 2011

tauke budu!!!
lagi muda rupanya.. ahhahaaa

mie said... on 21 May, 2011

fadli!!
salam dari malaysia..

mie said... on 21 May, 2011

tehr!!
ntah la, kita tengok macam mana sambutannya..

mie said... on 21 May, 2011

syazwan!!
susah la semua nak datang..
kita kan ada astro first...
ehheheee

mie said... on 21 May, 2011

afzainizam!!
sama la, gue pun xtengok..
nanti konfius plak..
eheheheee

mie said... on 21 May, 2011

ieka!!
ye ke? pinjam dvd la..
mana pakai cd dah sekarang..
ahahahaaaa

mie said... on 21 May, 2011

far8!!!
ye ke, gue xtau nak menilai..
sebab xtengok lagi..
eheheee

Prince Halilintar said... on 21 May, 2011

drama die pon best taw..xrugi klu layan...prince nak gi tgk movie die plak ni..jom2

mie said... on 21 May, 2011

prince!!
selamat menonoton..
gue malas nak tgk sebab takut xpaham..
eheheeee

Rollo De Pedicula said... on 22 May, 2011

jgn risau
kalau tak pernah tengok drama dia pun mesti akan faham punya
filem nih best

kalau sudi bacalah review filem Nur Kasih The Movie di blog saya

Review Nur Kasih The Movie

mie said... on 22 May, 2011

ye ke, akan cuba..
itupun kalo sempat la..
heheee

MAPPIAU said... on 23 May, 2011

nak tengok jugakk citer nih, tapi gue ni lebih emosi sikit, kang banjir pulak panggung wayang tuh kang haisshhh...

mie said... on 23 May, 2011

bukan takat najir je...
habis keluar segalnya ...
jangan dilupa bawa mop skali..
eheheeeee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new