Voucher Percuma McChicken Dari Macdonalds

Salam 1 Malaysia!! Apa program hujung minggu ini? Menonton wayang "Nur Kasih The Movie" ataupun "Kongsi". Banyak pula filem menarik yang ditayangkan. Ada sesiapa ingin belanja tiket free ataupun menjemput aku sekali?

Sebagai upahnya, aku kongsi voucher percuma dari Mcdonald. Inginkan voucher percuma McChicken dari Macdonalds? Sesuai untuk pengguna internet yang selalu menggunakan wifi free di Macdonalds. Jangan lepaskan peluang!! Ini lah vouchernya


Click link diatas ataupun print terus gambar baucer ini. Ingat!! hanya pada 24-25 May 2011 sahaja.

32 comment on Voucher Percuma McChicken Dari Macdonalds :

MDHAFiZ.NET said... on 21 May, 2011

lama x makan McD.
ktorg boikot lh..hehehe...

mie said... on 21 May, 2011

ops!!!
sila teruskan boikot ye....
hehehehee

aLya maNip said... on 21 May, 2011

jom2..kita share voucher tu..hihihi..

mie said... on 21 May, 2011

jom!!!
nak belanja gue ke?
ehheheeee

iN said... on 21 May, 2011

cet...terasa gue bile sebut pengguna yg selalu guna wifi free kt mcd...
cm tau2 je gue..hahahahahaha

mie said... on 21 May, 2011

biasa la...
setakat makan ice cream je...
apa kata cuba burger pula..
baru nampak xmacam menumpang wifi free..
ahahaaaaaa

dieya said... on 21 May, 2011

eyh,gelas tuh yg baru plak eyh?kalo yg dlu pny,bntuk mcm gelas jus buah kt rstoran..hehe

mie said... on 21 May, 2011

promosi baru...
macam2 ada.. heheee

penaberkala said... on 21 May, 2011

owh, ingat time weekend
klu sempat boleh pi ni

waalllaa! said... on 21 May, 2011

nak print gak la cam ni...hehe

mie said... on 21 May, 2011

penaberkala!!
insyallah sempat...
heheheeee

mie said... on 21 May, 2011

waalllaa!!
printa la, dipersilakan..
ehehheeee

Puteri Iqa Izyan said... on 21 May, 2011

peh.. best!
ni pon bru pas mkn mek flurry. hee

nur ikhyar dee said... on 21 May, 2011

nak! nak!

gadisBunga said... on 21 May, 2011

beberapa hari lepas pun ada voucher beli 1 free 1 print sendiri ni kan?

~Nabilah~ said... on 22 May, 2011

waaa...twrn menarik nie...hehehe

tehr said... on 22 May, 2011

selamat makan free semua
tapi aku tak suka mcD
hehe

mie said... on 22 May, 2011

puteri iqa!!
test mcChicken plak..
eheheeee

mie said... on 22 May, 2011

qeat!!
jemput la, jangan malu2..
eheheee

mie said... on 22 May, 2011

gadis bunga!!
aaa, sekarang dia cuma tukar tarikh je...
boleh guna ni..
eheheee

mie said... on 22 May, 2011

nabilah!!
jangan lepaskan peluang..
eheheee

mie said... on 22 May, 2011

tehr!!
xpe, banyak lagi makanan lain..
eheheeee

pipoq said... on 22 May, 2011

aku kalo gi McD beli bubur ayam je..hehehe

mie said... on 22 May, 2011

ye ke, gue pun dah lama xmakan bubr ayam..
eheheheee

Terbang Bersamaku said... on 22 May, 2011

yeay! dapat baucer..Tq VM....
~Dah seminggu xmkn Mc'D...~

P/s:-Sy mmg Addict ngan burger Mc'D & paling alergik ble nmpk logo Mc'D jer mesti nk gi beli..huhuhuhhu..:P

mie said... on 23 May, 2011

bagus. jangan lupa terjah ye..
makan tu, ingat2 la gue..
ehehhee

MAPPIAU said... on 23 May, 2011

nak gelas mcd tuh, nak mcd jugak nak nak nak :P

MAPPIAU said... on 23 May, 2011

eh cop, nak gelas mcd tuh warne hitam tau, tapi kat mcd putrajaya ni dah abis stok huhuhu sedih terus takde mood dah nak makan mcd (ececece alasan :P)

mie said... on 23 May, 2011

nak naikkan mood makan mcd?
cuba try belanja gue..
eheheeee

MAPPIAU said... on 27 May, 2011

uiisssh tu bukan naik mood tuh, kalo gitu terus terbantut mood ade lah! hahahahaa

mie said... on 28 May, 2011

ok la!!
naiikkan berat badan juga..
eheheheee

Aniely said... on 11 June, 2011

holla.. dunno la if you remember atau tak . u pernah comment at my blog dulu .. .. and actually I just viewing my old post tu y nampak you komen ... hahahaha


newey, kenapa ek org nak kumpul cawan mekdi nih? ?

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new