Takeaway Bukhara Briyani @ Sepang International Circut

 Salam 1 Malaysia!! Kita kembali cerita berkaitan Malaysian Grand Prix F1. Tapi kali mengenai makanan yang terdapat disana. Banyak sebenarnya makanan yang disediakan, aku cuma tertarik "box set" dari Syed Bistro "The One And Only".

Box set menarik, makanan pun sedap. Tapi outlet Syed Bistro susah juga nak jumpa luar dari Kuala Lumpur. Antara outlet Syed Bistro terletak di Subang, Shah Alam, Kelana Jaya, Petaling Jaya dan Bangsar. Pernah juga memenangi Entrepreneur Award 2010.

Syed Bistro yang dibuka 24 jam menyajikan menu-menu yang pasti membuka selera anda. Mereka juga menyediakan perkhidmatan katering. Jikalau ada di Kedah, bolehlah minta di sponsor untuk wedding aku nanti. hehe!!!




44 comment on Takeaway Bukhara Briyani @ Sepang International Circut :

Nadia Mashuri said... on 15 April, 2011

nak juga lah mintak sponsor..
hehee..
=)

mie said... on 15 April, 2011

makanan sedap..
dapat sponsor, tetamu pun terhibur..
hehehee

Prince Halilintar said... on 15 April, 2011

aku pernah mkn kat syed bistro kat shah alam ni..mmg sedap..

MDHAFiZ.NET said... on 15 April, 2011

terasa nak makan la pulak.. haish.. :)

khairunnisa ♥ said... on 15 April, 2011

woh
>.<

lama dah tak makan nasi beriyani..

IMANSHAH said... on 15 April, 2011

mahal mahal mahal mahal

Nava Krishnan said... on 15 April, 2011

its also at seksyen 10, Shah Alam and another one at seksyen9 at Shah Alam.

Its so delicious esp the one at Seksyen 9, the gravy is so yummy with the egg.

toyolkiut said... on 15 April, 2011

wah..
mmg sedap bila dpt mkn free..
hehe..

mie said... on 15 April, 2011

halilintar!!
memang sedap, teringin nak ke syed bistro..
eheheee

mie said... on 15 April, 2011

mdhafiz!!
sama la, sentiasa lapar..
eheheee

mie said... on 15 April, 2011

khairunnisa!!
apa kata cuba masak nasi briyani,...
eheehheee

mie said... on 15 April, 2011

imansyah!!
yang sedap semestinya mahal..
eehehehee

mie said... on 15 April, 2011

nava!!
kena try ni..
thankz for sharing their location..
eheheee

mie said... on 15 April, 2011

Tk!!
makanan free memang sedap..
tapi xboleh dapat selalu la..
ehehehee

tehr said... on 16 April, 2011

best la kawin kalau ada sponsor, mie
rasa nak kawin lagi sekali la pulak
haha

mie said... on 16 April, 2011

jangan camtu...
tunggu untuk anak2 la pula..
eheheheeee

iN said... on 16 April, 2011

gue perasan kebanyakan entry pakcik mesti psl makanan...
kuat makan eyyyyyyyyy....
hahahahahaha

Benjy said... on 16 April, 2011

makanan yang mengujakah ,.. ni kalau simpan lapar 2 hari tak makan2 lepas tu dihidangkan dengan menu tu, rasanya dengan kotak2 sekali ku makan ... goadaan yang teramat sangat..

free join 'my click-click contest' at http://www.benjystanis.co.cc

mie said... on 16 April, 2011

ubie!!
ye ke, biasa la tu..
gu suka variasi kan blog...
nanti gue letak lagi banyak makanan...
ahahhaaaa

mie said... on 16 April, 2011

benjy!!
makanan sedap, kotaknya pun habis disapu...
eheheheee

gadisBunga said... on 16 April, 2011

mahai dak?

mie said... on 16 April, 2011

agak mahal..
ehheheee

pipoq said... on 16 April, 2011

1900 - 2011..berkurun lama dah Syed ni beroperasi..dah tahap nama besar industri makanan jugak kat Malaysia ni..

mie said... on 16 April, 2011

itu la...
patut la boleh bertahan lama..
makanan sedap2 belaka..
ehehee

HonEyBuNNy said... on 16 April, 2011

mahal mesti makanan sedap kan...nyum3...(telan air liur)hehe

mie said... on 16 April, 2011

itu la..
tunggu diorang sponsor la..
ehehee

puteri ain said... on 16 April, 2011

dalam situasi saya yg belum lunch..ok saya lapar *-*

mie said... on 16 April, 2011

sila menjamu mata dulu..
eheheheeee

nelly said... on 16 April, 2011

saya2 ! ! !
nak jugak
=(

mie said... on 16 April, 2011

jom ramai2 pergi syed bistro..
eheheee

NOOR FATIN said... on 16 April, 2011

terliur! nak!

kiwi said... on 16 April, 2011

sedapnye..tp jauh nk pegi..huhu =(

Sham said... on 16 April, 2011

kena cari ni...

fiezah91 said... on 16 April, 2011

hehe.. sedap.. tapi bila makanan free ni mesti berlipat ganda sedapnya.hahaha

decrewz said... on 16 April, 2011

Apalagi, minta je diorg buka outlet dekat kedah sana..he3

mie said... on 17 April, 2011

fatin!!
sila dapatkan di restoran berhampiran..
eheheee

mie said... on 17 April, 2011

kiwi!!
sama la, hanya mengidam dari jauh..
eheheeee

mie said... on 17 April, 2011

sham!!
cari jangan tak cari...
eheeheee

mie said... on 17 April, 2011

fiezah!!
sama-sama lah kita mengharapkan makanan free..
eheheee

mie said... on 17 April, 2011

decrew!11
bagus juga idea tu..
eheheheee

MAPPIAU said... on 18 April, 2011

eh mie kalo ko sponsor kiteorang sekeluarge pun kire lagi afdal rasenyer kan kan kan :P

mie said... on 18 April, 2011

bab sponsor ni lemah skit..
tapi kalo di sponsor memang best..
eheheee

Raji berkata said... on 19 April, 2011

ak rasa cm pernah makan jer kt bistro
hohoho yg restoran mamak tu kan?

mie said... on 19 April, 2011

mungkin kot....
heheeeee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new