Door Gift Bukan Untuk Dijual

Salam 1 Malaysia!! Persiapan door gift diteruskan. Jom sama-sama menyiapkan door gift dan meneruskan misi penting. Jangan lupa!! "charging" diri anda dengan secawan kopi janda dan kopi jantan. Ayuh, segera ke gelanggang penyediaan door gift.

Demi menjimatkan wang dan mempamerkan kehebatan masing-masing dalam penyediaan door gift. marilah sama-sama menyiapkan door gift untuk pengunjung. Marilah sama-sama berjuang!!





64 comment on Door Gift Bukan Untuk Dijual :

nur ikhyar dee said... on 11 March, 2011

adakah hang yang buat ini???

wei kenduri umah hg 12hb gak kan?

lajak p umah hg lepas kenduri ili bleh?dijemput tak ni???

hehe

Dila Halim said... on 11 March, 2011

hehe tumpang glemer ckit dh laa..tehee ;p

mr.syazwan said... on 11 March, 2011

nak tlg ke??

meh sini meh

hehehe

mau ltk gula2 ke telur ni?

hehe

mie said... on 11 March, 2011

qeat!!
hang kena datang la...
ada benda nak bagi ni...
memang dialu kan datang..

mie said... on 11 March, 2011

dila!!
glemer barang je ke?
puannya bila nak datang..
eheheee

mie said... on 11 March, 2011

syazwan!!
memang memerlukan kuasa fuyoo..
byk keje nak srh buat ni..
eheheee

Dila Halim said... on 11 March, 2011

apa pulak puan neh, cik baru betul ! haha
bila tu yg kita xtau..sebuk ni tgh buat sepokok bunga telur lg ni ! HAHAHAHA

SoLy SoLicious said... on 11 March, 2011

nice!!! lawa la.. gud job

Afzainizam said... on 11 March, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhh lain macam bunyinyerrr siap bebagai bunga telur.... bunga pahar... bunga manggar... bunga rampai....


eeeehhhhh ko tak ajak kita orang joint beramai ramai terjah umah ko kerrr....

mie said... on 11 March, 2011

dila!!
bagus tu, esok diperlukan..
sila datang ke rumah ye..
ehheeee

mie said... on 11 March, 2011

soly!!
inilah hasil kerja sedara mara gue..
eheheee

mie said... on 11 March, 2011

afzainizam!!
dah ajak, ni nak ajak sekali lagi..
eheheeee

iN said... on 11 March, 2011

gue rase mesti 1 pun pakcik xde tulung...
hahahhahaa

Encik Psychopath said... on 11 March, 2011

kenduri sapo ni ? tak dpt kad pun.

A.s.t.i.n.a said... on 11 March, 2011

wahh selamat pengantin baru.. kenapa tidak untuk dijualll?

Mohd Ridhuan said... on 11 March, 2011

tuan punye blog nak kawin ke...

pipoq said... on 11 March, 2011

kalo ada lebih peh abis majlis tu kang meh la pos kat sini..hehehe..

MAPPIAU said... on 11 March, 2011

wah!!! tahniah mie, akhirnyee hihihi

arep_lockermonth said... on 11 March, 2011

mai door gift satu..huhu

mie said... on 11 March, 2011

ubie!!
gue kan ketua, mana boleh tolong..
cima arahkan saja..
ahahaaa

mie said... on 11 March, 2011

psychopath!!
akak gue..
jemputla datang...

mie said... on 11 March, 2011

astina!!
itu hasil tangan saudara mara..
terlalu berharga..
eheheee

mie said... on 11 March, 2011

tuan blog belum sampai seru lagi..
eheheeee

mie said... on 11 March, 2011

pipoq!!!
camtu ye, ramai dah cop ni...
heheeee

mie said... on 11 March, 2011

mappiau!!
thankz, gue terharu..
ahhahaaaaa

mie said... on 11 March, 2011

arep!!
datang la umah aklo nak door gift..
eheehheee

toyolkiut said... on 11 March, 2011

wat bnyk2 sikit ye..
TK suka adiah2 kecik orang kawen ni..
best2..

Prince Halilintar said... on 11 March, 2011

banyak nye mie..cukup tgn tak nak wat tu..hehe..boley la bagi2 sikit kat member..haha

papabear said... on 11 March, 2011

semangat! semangat!

lea said... on 11 March, 2011

nak tempah satu! hehe

aLya maNip said... on 11 March, 2011

cantiknya door gift..untuk keduri kawen ur sys ea?hehe

Pencacai Alim said... on 11 March, 2011

aku ringan tulang nih

nora said... on 11 March, 2011

ko dah nak kawin ke???

ok ar babai

ENTRY HOT : dia tinggalkan aku...

suri said... on 11 March, 2011

ada kenduri cukur jambul ker?

mie said... on 11 March, 2011

th!!
memang kena sedia banyak ni..
tu yang bermacam jenis..
eheheee

mie said... on 11 March, 2011

halilintar!!
xcukup tangan ni..
meh la datang menolong..
eheheee

mie said... on 11 March, 2011

papabear!!
semangat kena ada..
ehehee

mie said... on 11 March, 2011

lea!!
tempahan x dibuka..
eheheee

mie said... on 11 March, 2011

alya!!
ye, jemput la datang..
eheheeee

mie said... on 11 March, 2011

pencacai!!
meh la datang tolong..
memang dialukan.. hehee

mie said... on 11 March, 2011

nora!!
gue masih muda...
jangan tggalkan gue.. hahahaaaa

mie said... on 11 March, 2011

suri!!
dah lama xcukur jambul ni..
eheheee

Siti Nurhayati Dollah said... on 11 March, 2011

Door gift daripada hasil tangan dan titik peluh sendiri lebih rasa puas dan baru lah rasa nak kenduri ;D hehe

nabilah_2908 said... on 11 March, 2011

gigih betul buat door gift sendiri...

zmn sekarang..payah nk jumpa tuan rumah buat sendiri..semuanya dah siap..tuan rumah cuma hulur duit je...huhu..

bagus..perlu dikekalkan.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MOSQUES AROUND THE WORLD

NICK IRFAN said... on 11 March, 2011

cantik jgk

Dila Halim said... on 11 March, 2011

nnt sampai !!
haahaha ketua bhgian doorgft !

mie said... on 11 March, 2011

siti!!
betul tu, baru la puas hati..
eheheee

mie said... on 11 March, 2011

nabilah!!
ini sebab ada sedara mara yang rajin menolong..
ehheeee

mie said... on 11 March, 2011

irfan!!
thank..
ehheeee

mie said... on 11 March, 2011

dila!!
cepat sikit..
eheheeee

sissyira said... on 11 March, 2011

salam

sy suka buat sendiri,,,dekat dihati gitu bila org suka..hehe

maiMOONyet said... on 11 March, 2011

nak tolong boleh?

































tolong tengok jep... boleh kn? xD

Amirrah Zawani said... on 11 March, 2011

bakul tu dibuat dari surat khabar kan.. :)

tehr said... on 11 March, 2011

bab2 macam ni aku memang gagal, mie
tolong tengok dan kacau orang buat je yang boleh
hehe

iekabean said... on 11 March, 2011

Kalau ieka ndak pergiii...
Boleh dapat tak gift door tu??

Nadia Mashuri said... on 12 March, 2011

wah..
best nyer rewang isi telur..
hehhee..
=)

mie said... on 12 March, 2011

sissyira!!
betul tu..
walaupun kurang menarik..
eheheeee

mie said... on 12 March, 2011

mai!!
boleh, ramai tolong tengok ni..
hehheeee

mie said... on 12 March, 2011

amirrah!!
uiik, tahu ye...
kitar semula.. hehee

mie said... on 12 March, 2011

tehr!!
ok la tu..
ada juga tempat berhibur..
ehheheee

mie said... on 12 March, 2011

ieka!!
terhad!!
siapa datang, dia la dapat..
eheheeee

mie said... on 12 March, 2011

nadia!!
memang seronok..
meh join skali..
heheeee

Raji berkata said... on 14 March, 2011

buat bnder ni pun dh berapa ringgit eh?
hak2 kebanyakkan org kt Malaysia suka buat cmnih pun ^^

mie said... on 14 March, 2011

niat sedekah kan kat org...
sabagai door gift saja...
ehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new