5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

 Salam 1 Malaysia!! 5 Blog yang kerap dilawati 2011. Satu program khas dari http://denaihati.com yang pasti menarik minat semua terutama golongan blogger. Terima kasih juga buat kulanz yang sudi senarai putihkan aku dalam blog yang sering dilawati.

Pasti semua mempunyai pilihan blog untuk dilawati. Tidak kisah samada blog personal, hiburan mahupun makanan. Jom terjah 5 blog yang sering aku lawati untuk tahun 2011.

 Teh Ramuan nama diberi
Seorang pendidik anak bangsa
Blognya unik penuh misteri
Sehari tak baca rindu sentiasa

 Mappiau panjang maksudnya juga
Keluarga bahagia dapat digambarkan
Suami isteri rajin bekerja
Kerenah anak tak diabaikan

 Penyubiru bapa mithali
Anak-anak tetap diutamakan
Blognya memang hebat sekali
pengalaman sendiri pasti dikongsikan

 Redmummy blogger kaya raya
Menjadi inspirasi blogger baru
Walaupun sibuk dengan kerjaya
Menulis blog tidak jemu

Etomyam blog penuh informasi
Ada Inggeris ada Melayu
Idea bernas pasti dikongsi
Agar blognya tidak layu

Kalau diikutkan, banyak lagi blog yang sering aku lawati. Kenapa aku memilih hanya blog ini? Persamaannya adalah blogger ini sudah mempunyai keluarga. Kebanyakkan orang yang berkeluarga ini, banyak pengalamannya. Jadi, melalui blog juga kita boleh tahu serba sedikit.

Tambahan pula, semuanya mencari rezeki untuk sama-sama mengharmonikan keluarga masing-masing. Itu sebabnya aku lebih tertarik. Ada yang ingin sama-sama sertai program dari Denaihati ini? Jom meriahkan sama-sama.

Rie, Qeat, Deqdeq, Sop, Puan Bee, dan selebihnya pastilah kelima-lima blog diatas. Apa blog yang paling kerap dilawati untuk tahun 2011? Apa salahnya berkongsi. Adios!!!

81 comment on 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011 :

Mr PenyuBiru said... on 31 March, 2011

huh?? macam ku kenal je blog no 3 tu. hehe..

timer kasih bro kerana senaraikan blog aku. terharu plak rasanya.sob..sob.. hehe...

iN said... on 31 March, 2011

seperti sudah tidak sabar berkeluarga...
ahakz....

athirah said... on 31 March, 2011

blog trex xde.. :(

Solihin Zubir said... on 31 March, 2011

perghh.. siap berpantun tuuu.. heheh..

mR.sYaH said... on 31 March, 2011

wah best2 belaka.. tggu giliran mie plak bekeluarga..

amny.. said... on 31 March, 2011

xpenah lagi terjah belog diorang..

kena p terjah nii..:)

mie said... on 31 March, 2011

penyubiru!!!
perkara biasa je tu....
dah memang sentiasa dilawati..
heheheee

mie said... on 31 March, 2011

ubie!!
ye ke, ada datang meminang gue ye..
ahahhaaaaa

mie said... on 31 March, 2011

tra!!
ada, tapi suruh pilih 5 je..
jom la join skali...
ehehehehee

mie said... on 31 March, 2011

solihin!!
lama tak berpantun..
saja asah bakat...
hehehehhee

mie said... on 31 March, 2011

syah!!
buat masa ni, bukan itu yang ditubggu..
tunggu ramai2 join skali ni..
hehehehee

mie said... on 31 March, 2011

amny!!
saling terjah menerjah..
heheheee

Amirrah Zawani said... on 31 March, 2011

red mummy mmg femes kan..
tp percaya tak, saya tak penah masuk blog dia pun.. penah dgr nama je.. ;)

IMANSHAH said... on 31 March, 2011

wah blog2 org kaya sahaja ye kamu pg..weee

mie said... on 31 March, 2011

amirrah!!
ye ke, apa kata try masuk..
ehehehee

mie said... on 31 March, 2011

imanshah!!
kaya dengan ilmu blogger tu...
blog lain pun gue masuk..
cuma x dapat nak senaraikan semua..
eheehheee

Raji berkata said... on 31 March, 2011

nampaknya tnggu lepas kawen lah baru dpt merasa duduk setaraf dgn mereka
hahaha

Benjy said... on 31 March, 2011

Walaupun mie menyenaraikan 5 blog kegemarannya, saya tetap respek dengan keputusannya ... pada member2 blog sekalian jangan keciwa kerana tidak tersenarai ... mungkin blog anda tersenarai dalam 'PUJAAN 10 NESCAFE'... kekekeke .Apa2 pun, teruskan usaha berkyaria tanpa jemu ... (harap2 blog aku tersenarai dalam carta top 1000 blog yang paling kerap dilawati oleh Mie bagi tahun 2011... hehehehe)

mie said... on 31 March, 2011

raji!!
bukanlah begitu..
cuma dah tertarik dengan blog mereka..
blog lain pun tak ketinggalan..
eheheee

mie said... on 31 March, 2011

benjy!!!
itu hanya syarat 5 saja..
kalau boleh, nak letak kesemuanya..
blog benjy sentiasa ada...
eheheheee

SoLy SoLicious said... on 31 March, 2011

ewah2.. ciap berpantun bagai.. :)

mn blog saye.. xde kew..heee

tehr said... on 31 March, 2011

terima kasih daun keladi
buat sayur di tengah hari
ucapan ikhlas dari hati
dengan kapal dipos ke mari

hehe

mie said... on 31 March, 2011

soly!!
alamak, terpaksa pilih 5 je..
tapi blog soly tetap dihati..
eeheheee

mie said... on 31 March, 2011

tehr!!
sifu dah berpantun..
sama-sama...
eheheheee

Prince Halilintar said... on 31 March, 2011

ade bakat berpantun ko ni...dah kawin nanti mesti ko pun jadi otai2 mcm mereka dlm blog ni...

MAPPIAU said... on 31 March, 2011

tenkiu mie, tak sangke sangat :))

speechless dah nih :D :D

eddi88 said... on 31 March, 2011

Program menarik denaihati, tak tau pula ada banyak blog lain yang menarik.

mr.syazwan said... on 31 March, 2011

cek tahu blog cek x bertahta di hati lu kan??

sob2

haha

anyways GUD LUCK!

papabear said... on 31 March, 2011

semua blog power2 dalam list tu..

Faaein Himura said... on 31 March, 2011

wah.. smua blog yang best2... =]

nelly said... on 31 March, 2011

wah ..
nak terjah juga la ~

zahidah dihaz said... on 31 March, 2011

semua sudah berkeluarga? apa lagi cik mie...cepatlah berkeluarga juga....hehehehe



New Entry: PIKOM PC Fair 2011

mie said... on 31 March, 2011

halilintar!!
maybe kalau dah kawen, blog makin diabaikan kot..
ehehheeee

mie said... on 31 March, 2011

mappiau!!
ye ke? sampai speechless..
eheheheee

mie said... on 31 March, 2011

eddi!!
dari program ni kita kenali blog lain..
memang menarik..
eheehhee

mie said... on 31 March, 2011

syazwan!!
sapa kata x, kalo nak banyak...
gue masukkan semua..
eheheheeee

mie said... on 31 March, 2011

papabear!!
itu la, sambil belajar berblog..
eheheheeee

mie said... on 31 March, 2011

faaaein!!
semestinya, itulah kerap ke sana..
eheheheeee

Lagenda said... on 31 March, 2011

Wow..betul lah! semua blog2 yg dilawati tu adalah blog yg telah berkeluarga.

Blog mak je tak de kwn2 yg sudi lawati kot..sob..sob..sob..!

mie said... on 31 March, 2011

nelly!!
terjah jangan x terjah..
eheheehee

mie said... on 31 March, 2011

dihaz!!
gue tunggu sampai masanya..
eheheheee

pipoq said... on 31 March, 2011

siap berpantun lagi tu..hehehe

mie said... on 31 March, 2011

lagenda!!
sapa kata x sudi..
semestinya ada salam senarai..
eheheeee

mie said... on 31 March, 2011

pipoq!!
saja nak kembali asah bakat..
eheheheee

aLya maNip said... on 31 March, 2011

uikk..comei gile pantunnya..hehe
nak kene terai terjah gak nie..hehe

mie said... on 31 March, 2011

ye ke?
macam berterabur je....
heheheeee

Yastro said... on 31 March, 2011

Mantap bro...gembira hari ni melihat entri ni dah mula tersebar...semoga terus suksess selalu.

mie said... on 31 March, 2011

itu la....
harap makin ramai buat entri begini..
eheheeee

sissyira said... on 31 March, 2011

salam


kalau nak disenariakn tak tersenarai...so biarlah rahsia..hahah

mie said... on 31 March, 2011

ye ke!!
sama la, tapi saja nak memeriahkan majlis..
eheheheeee

DeQdEq said... on 31 March, 2011

walaupun bik top 5...sekurang-kurangnya deqdeq tersenarai juga..hehehe

mcm mana nak join ni....

mie said... on 31 March, 2011

kalau boleh nak senaraikan semuanya...
cuma nyatakan 5 blog yang kerap dilawati sahaja...
boleh rujuk blog denaihati.com

NICK IRFAN said... on 31 March, 2011

blog aku xde ke? hahaa gurau jer.. tp aku mmg sokong blog dorg mmg menarik!

gadisBunga said... on 31 March, 2011

ye laa....sape la GB kan...ape lah sangat belog GB kan....

*oops sorry tergediks! huhu~

mie said... on 31 March, 2011

irfan!!
ada juga, cuma xcukup nak letak semua...
sama-sama kita menyokong..
eheheheee

mie said... on 31 March, 2011

gadis bunga!!!
blog GB pun nak masukkan dalam senarai juga...
heheheeee

amny said... on 31 March, 2011

xupdate ag ke??T___T

TiKa LEh said... on 31 March, 2011

bru akhir2 ni je kerap dtg sini..hahaha

Nadia Mashuri said... on 31 March, 2011

wah..
berpantun segala..

arep_lockermonth said... on 31 March, 2011

huhu :P mane blog arep!haha`~

toyolkiut said... on 31 March, 2011

mereka blogger terbaik..

niesz said... on 31 March, 2011

niesz kenal akak mappiau je..heee..mmg best blog die..suke2!

IntanBerlian said... on 31 March, 2011

huhu banyak juga blog yang den tak pernah lawat rupenya.

suri said... on 31 March, 2011

semua blog mmg bestlah..

rasa tulisna yg pelbagai bt kita tak jmu bertandag ke sana :)

suri said... on 31 March, 2011

ada blog ibarat kawan rapat pula :)

KUREKURE COMEL said... on 01 April, 2011

wahhhh...bertuah org tu...nnti mina pulak ye...hehehe...

Siti Nurhayati Dollah said... on 01 April, 2011

APabila mie sudah mula berpantun. Suka baca blog berkeluarga, sebab banyak pengalaman dan kisah mereka.


* Harap-harap sponser mie semakin ramai, jadi semakin cepat berkeluarga

Shamsuddin Amin said... on 01 April, 2011

best ke blog dorg ni...???
nak ziarah sat g...^^

miss nina said... on 01 April, 2011

rajinnya mie g jalan2

mie said... on 02 April, 2011

update apa?
heheheee

mie said... on 02 April, 2011

tika!!
thankz sebab sudi datang...
eheheheee

mie said... on 02 April, 2011

nadia!!!
dah lama x berpantun..
saja je nak asah bakat..
eheheee

mie said... on 02 April, 2011

arep!!
alamak, ada je..
cuma xcukup korum...
hehe

mie said... on 02 April, 2011

toyol!!
betul tu, memang terbaik..
hehehe

mie said... on 02 April, 2011

niesz!!
betul tu, mana2 blog ada kelebihan..
hehehe

mie said... on 02 April, 2011

intan!!!
itu la, banyak blog sekarang ni..
hehehe

mie said... on 02 April, 2011

suri!!!
blogger memang sesuai dijadikan rakan...
hehehe

mie said... on 02 April, 2011

kurekure!!
semua rakan2 blogger
bertuah gue dapat kenal..
hehehe

mie said... on 02 April, 2011

siti!!
begitulah..
sentiasa menunggu sponsor..
ehhehehee

mie said... on 02 April, 2011

shamsuddin!!!
mesti la, semua blog best...
hehehe

mie said... on 02 April, 2011

miss nina!!
kena la jalan2 mencari kawan2...
hehehe

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new