Manhattan Fish Market One Day Sale

Salam 1 Malaysia!! 1 April bukan untuk April Fool tapi hari makan "Fish n Chip". Manhattan Fish Market mengadakan promosi untuk satu hari sahaja. Harga asal RM 15.90 dan sekarang hanya RM6.99 saja. Jangan lepaskan peluang ke Manhattan Fish Market yang berdekatan.

55 comment on Manhattan Fish Market One Day Sale :

M a W a D D a H said... on 01 April, 2011

wahhh..bestnya...banyak gak turun harga tue...lg syok kalau ade org belanja...kihkihkih

KUREKURE COMEL said... on 01 April, 2011

perhhh....nak tuan blog blanje boleh?hehehe...

iekabean said... on 01 April, 2011

Apa benda nii? tak penah dgr pon....

Dila Halim said... on 01 April, 2011

bagus jugak di KL nnt..
kedah belum ada.hukhuk

mR.sYaH said... on 01 April, 2011

fuh mmg murah tp xpernh pun mkn benda ni..

SoLy SoLicious said... on 01 April, 2011

hari2 mcm ni best la.. weee

iN said... on 01 April, 2011

aik...nih gue nk tlg igtkan...
hr tuh soh tlg igtkan kan...
dah xnk makan kt kedai yg ade service + gov tax charge kan...
ha!!! igt tuh!!!


hahahahahhahahahhaa

puteri ain said... on 01 April, 2011

uishhh...bagus ni..nampak pun sodap nihh..

Raji berkata said... on 01 April, 2011

woahhhh murah nyer ;D
aah slalu mahal jer fish n chip ni 7 ringgit jer ;D

Benjy said... on 01 April, 2011

mie, ada ke promosi yang beli 1 percuma 1 ? ataupun 3 sepoloh hinggit? kalau ada cam tu best juga tu ... (akhirnya tauke fish n chip bangkrap kerana promosi yang keterlaluan)

Afzainizam said... on 01 April, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
”Maaf lama kami tak ziarah”

uihhhhhh sekarna orang dah main perang harga... perang turunkan harga ....less habis habisan....


tak rugi kalau potong harga....ramai lerrr yang datang nanti....


murahhh .. murah...hari-hari mau cam ni

corat-coret-anak-muda said... on 01 April, 2011

Jatuh harga tu hihi.
Kalau dekat rumah ni dah lama serbu hihi.

Prince Halilintar said... on 01 April, 2011

dah lame xmkn fishnchip ni..harga tu pun agak murah la jgk..klu ade kat sini mmg nk je pergi mkn situ..

nabilah_2908 said... on 01 April, 2011

mana nk cari Manhattan Fish Market kt Melaka ni..? huhu..

jom ke APA KATA HATI pulak ;
JOM UJI MINDA

papabear said... on 01 April, 2011

alahai... x da la plak fish market tu kat sini..

nora said... on 01 April, 2011

diver aku tgh cuti ar
takde sape nk bawak aku
ko nak gi ngan aku tak
(sambil mata kelip2)

ENTRY HOT : Nak Merajuk

nur ikhyar dee said... on 01 April, 2011

serius!!!

takde charge tersembunyi ka wei???

shazika said... on 01 April, 2011

hari ni jeke dia promosi?

ahsfantasy24 said... on 01 April, 2011

huhuhu..
teringin,
tp kt area lipis nei xjmpe
la mnde tu,
aduyai.. :)

NOOR FATIN said... on 01 April, 2011

mie, pos ke kemaman cepat! hehe

Shazmiey Abdurahman said... on 01 April, 2011

untuk hari ni je ke?

tehr said... on 01 April, 2011

tak pernah2 aku dengan manhattan fish market ni
kat mana ni, bro?

arep_lockermonth said... on 01 April, 2011

x pernah plak makan tp harge cun la !!turun gedabak!~

papabear said... on 02 April, 2011

check this out: http://kisahberuang.com/2011/04/02/top-commentators-march-2011/

mie said... on 02 April, 2011

mawaddah!!
gue pun tunggu orang belanja..
hehee

mie said... on 02 April, 2011

kurekure!!
boleh saja...
tunggu gue kaya...

mie said... on 02 April, 2011

ieka!!
makanan la ni..
hehehehee

mie said... on 02 April, 2011

dila!!!
itu la, jangan lupa belanja ye..
eheheee

mie said... on 02 April, 2011

syah!!!
sama la, teringin nak merasa...
hehehee

mie said... on 02 April, 2011

soly!!
memang best, tapi sapa nak buat ahri2..
ehehe

mie said... on 02 April, 2011

ubie!!!
ye ke? gue terlupa..
heheheheee

mie said... on 02 April, 2011

raji!!
ye ke? gue jarang makan..
hehehheeee

mie said... on 02 April, 2011

benjy!!!
itu belum lagi...
gue pun tengah tunggu..
eheheeee

mie said... on 02 April, 2011

afzainizam!!
rasanya x boleh kot..
rugi2..
hehheeee

mie said... on 02 April, 2011

corat coret!!
sama la, nasib xde kat umah gue..
ehehheeee

mie said... on 02 April, 2011

halilintar!!
gue bukan slalu makan..
ehhehheeee

mie said... on 02 April, 2011

nabilah!!
xde ke? kat tempat gue pun xde...
hehhehehee

mie said... on 02 April, 2011

papabear!!
susah gak nak cari..
ehehheee

mie said... on 02 April, 2011

nora!!
wow, nak blanja gue ke?
eheheheee

mie said... on 02 April, 2011

qeat!!
ada kot, tambah minuman kot..
ehehee

mie said... on 02 April, 2011

shazika!!
aa, satu ahri saja..
eheheeee

mie said... on 02 April, 2011

ahsfantasy!!
sama la, nak kena mencari...
eheheee

mie said... on 02 April, 2011

fatin!!
nanti kalo gue jupe kat kedah..
eheheheee

mie said... on 02 April, 2011

shazmiey!!
aaa, satu hari saja..

mie said... on 02 April, 2011

tehr!!
x banyak tempat ada..
eheheheeee

mie said... on 02 April, 2011

arep!!
itu la, gue pun xpernah merasa...
heheeee

mie said... on 02 April, 2011

papabear!!
thankz, gue akan terjah..
eheheeee

Yastro said... on 02 April, 2011

Aisehhh...gua dah miss la hari nih....murah giler tu!!

mie said... on 02 April, 2011

gue pun termiss..
hehehe

sissyira said... on 02 April, 2011

salam

macam bersaing2 lak...mcd pun buat mcm tu jugak.hah

mie said... on 02 April, 2011

itu la, semua telah mengejar sesuatu..
eheheee

Solihin Zubir said... on 02 April, 2011

owhh.. ni la rupanya market ikan manhattan yg Anwar Hadi cakap tu.. haha.. aku bru tau... jakun gila..

mie said... on 03 April, 2011

itu la...
gue pun xpenah try..
ehehehee

amny said... on 03 April, 2011

whooaa..macam sedap....

kena merasa ni..^^

mie said... on 03 April, 2011

memang sedap..
jangan lepaskan peluang..
ehehehe

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new