Warna Warni Pengunjung Blog

 Salam 1 Malaysia!! Pedih pula mata melihat warna warni gambar diatas ni. Ini adalah pengunjung-pengunjung blog yang menempatkan link rakan-rakan blogger. Adakah rakan-rakan blogger aku berasal dari Bangladesh, Puerto Rico, Brazil etc. Israel pun ada?

Entry kali ini, bukan untuk mengenalkan asal-usul blogger. Tapi untuk mengetahui, yang mana satu menggambarkan diri anda sebagai blogger? Maklum la, dunia blogger ini semakin berkembang. Sampaikan Redmummy juga boleh menjadi jutawan. Jadi, yang mana satu menggambarkan diri anda?

 1) Pengumpul FOLLOWER 

 2) Suka memberi sedikit PANDANGAN

 3) Lebih tertarik pada iklan NUFFNANG

4) Meninggalkan jejak di SHOUTBOX

P/S: Nasib baik pengunjung blog ini majoriti orang Malaysia!!

110 comment on Warna Warni Pengunjung Blog :

DaHLia said... on 24 January, 2011

uiks//
ingatkan betul lah carta pai sini warna warni :D

mie said... on 24 January, 2011

betul latu..
tiba2 berwarna warni..
heheee

YUL said... on 24 January, 2011

muahaha, sama bro, nasib baik aku punya pon banyak dari malaysia, ehhehe

khairunnisa ♥ said... on 24 January, 2011

lama tak buat carta pai. teringin makan pai epal ^__^ no nuffnang =.=" jarang bw :)

have a nice day.

mie said... on 24 January, 2011

yul!!
kalo x, ssh la nak dapat tempat dalam Malaysia..
eheheeee

mie said... on 24 January, 2011

khairunnisa!!!
carta ni gue amek dr nuffnang je...
heheheee

penaberkala said... on 24 January, 2011

kah3, kalerful sungguh

aku pilih no 2

iN said... on 24 January, 2011

guwe suke jadik silent reader..
sebab guwe kan pemalus..hahahaha
kekadang je guwe suke komen ^_^

nelly said... on 24 January, 2011

wah ..
colourful..
pilih2 . .

ada macam2 colour ..........

=)

papabear said... on 24 January, 2011

patutla tengok chart yg atas tu tak de Malaysia hahah..

RedBoys said... on 24 January, 2011

aku suka memberikan pandangan.
sebab pandangan kita google crawl.
huhu. warna warni pengunjung blog. hehe

Cik Peanut said... on 24 January, 2011

waaaa..baru nk impress pasal kaler2 tu..hohoo~

mie said... on 24 January, 2011

pena berkala!!!
ye ke, sungguh molek pilihan tu..
ehehheee

mie said... on 24 January, 2011

ubie!!
wow, pemalu tu...
gue xpercaya... hahahaa

mie said... on 24 January, 2011

nelly!!
itu lah warna warninya..
heheheeee

mie said... on 24 January, 2011

papabear!!
orang luar je singgah..
heheheeeeee

mie said... on 24 January, 2011

redboys!!
ye ke, bagus pilihan tu..
heheheeee

mie said... on 24 January, 2011

cik peanut!!
uihh, siap nak impress lahi..
eheheeee

Ahmad Hizwan Ahmad Shukran said... on 24 January, 2011

wahhh.. bagusla..
cmne nk jdi ramai mcm ni ek..
b0le bagi tnjuk ajar x.. =)

mie said... on 24 January, 2011

eh, gue xde apa tips...
just ikhlas blogging...
dan rajin la melawat blogger lain...
walaupun tahu blogger itu xkan membalas kunjungan...

mr.syazwan said... on 24 January, 2011

tidak mengejar follower

kalau follower ramai tpi meka x msuk x kaya gak

yg penting penulisan kita diterima dan mudah diterima

wah ckp mcm ku dpt da berpuluh2 ribu reban je

haha

mie said... on 24 January, 2011

lepas ni...
ada la puluh2 ribu riban tu..
eheheee

Prince Halilintar said... on 24 January, 2011

aku suke komen entri org jer..hehee..yg penting ikhlas membace..hehe

A.S.T.I.N.A said... on 24 January, 2011

memang sangat rajinlah buat kajian segala...

saya suka melepak bagi komen..

mie said... on 24 January, 2011

halilintar!!
betul tu, pembaca yang dicari..
eheheee

mie said... on 24 January, 2011

astina!!!
xde la buat kajian..
cuma boleh nampak dengan lambakan blogger sekarang..
eheheee

shida mj said... on 24 January, 2011

adeh..susahnya nak baca..dilimpahi air..berpinar mata..hehe

mie said... on 24 January, 2011

uih!!
sampai macam tu skali..
ahhaaaaa

Betta sp said... on 24 January, 2011

follower ramai xsemestinye blog tue popular,tgk entry dia pulak best ke x :)

mR.sYaH said... on 24 January, 2011

blog ni suka saling bertukar2 pandangan jer..

xkisah pun follower atau duit nuffnang.. hehe..

mie said... on 24 January, 2011

betta!!
yup, tapi kadang2 entry xde apa2..
boleh juga meningkat trafik..
ehehee

mie said... on 24 January, 2011

syah!!!
xsalah pun mana pun pilihan..
yang penting, tetap blogger..
ehehhee

MataHati @ MH said... on 24 January, 2011

blog ku yg satu lagi pun mcm ni lah warnanya...
mcm2 negara ada sampai konpius bila pulak kau promote blog ke luar negara....hahaha

biskut said... on 24 January, 2011

suka meninggalkan komentar..kebiasaan.

mie said... on 24 January, 2011

matahati!!
itu la, apa yang dicari la agaknya..
ehehheee

mie said... on 24 January, 2011

biskut!!!
itu semestinya yang disukai..
ehehee

princess laila said... on 24 January, 2011

wah..bnyknyer ngara luar..huhu,
y paling ta tahan y c0lur ijau laut kt bulatn bhgn ats tuh..huhu,hati hati yer anda! haha

Heidi Shafiq said... on 24 January, 2011

err.. aku pun xtaw aku ni jenis mcmane.. aku main buat je entri pastu tinggalkan blog aku mcm tu je.. haha.

mie said... on 24 January, 2011

uih!!
kena hati-hati ke?
safety first...

aleen aiden said... on 24 January, 2011

woah!xpnah lagi org puerto rico jengah blog alin.hahah

mie said... on 24 January, 2011

heidi!!!
ye ke, biasa latu..
kadang2 boleh berubah..

mie said... on 24 January, 2011

aleen!!
rasa macam teringin pergi puerto rico la pula..
ehehheee

sicomot-comel said... on 24 January, 2011

cantik betul kaler2 tuh =D

mie said... on 24 January, 2011

cantik ke??
sakit mata tengook alam2..
eheheee

PuanBee said... on 24 January, 2011

hehe nasib byk dr malaysia kan..dari luor nuff tak kira! ngeh!

amira afiqah bt mohd yusof said... on 24 January, 2011

haha.nasib baik la.klu x baik? HAHAHAHA..congrat la ye :DDD

mie said... on 24 January, 2011

puan bee!!
pernah juga dengar tentang tu..
eheheheee

mie said... on 24 January, 2011

amira!!!
eh, apa sebab congratz?
eheheheee

amira afiqah bt mohd yusof said... on 24 January, 2011

saja suka2.haha.ada byk bloggr dari negara lain.hehe.x pe la.terima je congrat tu.HAHAHA

julietchun said... on 24 January, 2011

Israel pun dtg gak, kasik bom sama dia :P

Nadia Mashuri said... on 24 January, 2011

urm..
saya blogger yg biase2 je..
hehee..

Mr PenyuBiru said... on 24 January, 2011

saya pun blogger biasa jer.sekadar di pinggiran. :D

Solihin Zubir said... on 24 January, 2011

giler tol kan redmummy..
bley jd jutawan tuu..
respek tol!

nabilah_2908 said... on 24 January, 2011

sy rasa..sy yg no 2 tu... ;)

Amirrah Zawani said... on 24 January, 2011

saya suka memberi sedikit pandangan.. chewah pandangan lah sgt kan.. komen2 :)

niesz said... on 24 January, 2011

niesz suke komen pengomen tegar niesz..hehe..yg lain2 xkesah sgt..sbb niesz wat blog pon tuk share cite..

NOOR FATIN said... on 24 January, 2011

semua tu penting! hehee

NICK IRFAN said... on 24 January, 2011

aku suka naik traffic! yg lain2 tu bonus jer.. hehe

aliesha kirana said... on 24 January, 2011

hmm..AK lg ske bg pandangan kot..tp kalu dh blur tatau nk tulis apa, baru jerit kt shoutbox..haha!

puteri ain said... on 24 January, 2011

colorful ! :) meriah mata tengok :)
hehe

~ Kak Azz ~ said... on 24 January, 2011

Untung la ramai pengunjung... Dapat gak macam2 kaler.. Yg akak ni nak dapat 3 kalerpun susah.. sadis sungguh kan... huhu..

pipoq said... on 24 January, 2011

dari israel pun ada yang tak tahan tu..

diorang spy ko kot bro..ahahaha

beLLa said... on 24 January, 2011

menariknya! ni yang nak pi tgk gak neh ;p

DeQdEq said... on 24 January, 2011

pada DeQdEq, follower ni kira mcm penghargaan...bila diorg suka blog kita diorg tekan la follow, wlupun mmg mungkin ada yg tak dtg lgi lepas follow tu...heheheh

apa yg lebih penting penulisan kita yang boleh menarik minat org ramai ke blog kita tak kira follower atau bukan follower...

YATZAKIE said... on 24 January, 2011

hu..banyaknye kaler..sakit mata ni negok..

HonEyBuNNy said... on 24 January, 2011

waduh...berkaler2 yer...ehheh

mie said... on 24 January, 2011

amira!!
no problem, semuanya ditrima...
hehehe

mie said... on 24 January, 2011

juliet!!
itu la, jom bom ramai2..
ehehheee

mie said... on 24 January, 2011

nadia!!
yang biasa2 tu yan unik..
ehehhee

mie said... on 24 January, 2011

penyubiru!!
ye ke, tapi x dipinggirkan..
ehhehee

mie said... on 24 January, 2011

solihin!!
betul tu, bukan senang nak jadi jutawan..
ehehehee

mie said... on 24 January, 2011

nabilah!!!
ye ke? bagus la..
ehheheee

mie said... on 24 January, 2011

amirrah!!!
memang pandangan, baru skema skit..
ehheeee

mie said... on 24 January, 2011

niesz!!
sama la dengan gue..
heehheee

mie said... on 24 January, 2011

fatin!!
tamaknya, nak ambil semua skali..
eheheheee

mie said... on 24 January, 2011

orfan!!
trafik pencetus segalanya..
ehehehee

mie said... on 24 January, 2011

aliesha!!!
mood blur pun slalu timbul ye..
ehehhee

mie said... on 24 January, 2011

puetri ain!!
meriah ke? x menyakitkan?
ehheheee

mie said... on 24 January, 2011

kak azz!!
untung ke? apa yang dicari agaknya..
ehheheee

mie said... on 24 January, 2011

pipoq!!!
apa la diorang nak spy gue..
gue hanya insan biasa.. heheee

mie said... on 24 January, 2011

bella!!
nak tengok apa?
ehheheee

mie said... on 24 January, 2011

deqdeq!!
betul betul, disamping idea yang bernas..
eheheheee

mie said... on 24 January, 2011

yatzakie!!
gue memang saja nak sakitkan mata..
ehheee

mie said... on 24 January, 2011

hunnybunny!!
ye, very colourful..
eheheee

kakngah said... on 24 January, 2011

amboi!
banyak giler lu punyer komen bro!
congrats!

Farhana Sahri said... on 24 January, 2011

gmbr no2, ada sy..waa...ske..hehee

MAPPIAU said... on 24 January, 2011

ermmmm ermmm ermm akak pilih 1, 2, 3 dan 4(hahaha ni namenyer jawapan nak selamat akekeke :P)

eh dik siap dari israel pun bace blog ko, vavavava kelas ko hahaha :P

E.d.Y said... on 24 January, 2011

pergghh..cantik lak tgk carta pie warna warni tu..huhu

NICK IRFAN said... on 24 January, 2011

btol2... xde traffic xde la duit.. haha

cek chun said... on 24 January, 2011

cek chun suka menaip.
nuff tu buat penarik saja.
kalau ada, alhamdulillah
kalau takda, tulisan tetap terus

Mohd Ridhuan said... on 24 January, 2011

huuhuhuhuh...
sume ada ciri2 kat atas...

brat2104 said... on 25 January, 2011

aku jenis yg blog walking diam2.. pastu ketuk kepala tuan tanah.. masuk kategori mana?

mie said... on 25 January, 2011

kak ngah!!
banyak ke? hehehee

mie said... on 25 January, 2011

farhana!!
eh, boleh perasan ye..
eheehheeee

mie said... on 25 January, 2011

mappiau!!
amboi, semuanya dipilih...
ehehheee

mie said... on 25 January, 2011

edy!!!
itu yang dapat idea buat entry ni..
heheheee

mie said... on 25 January, 2011

irfan!!
betul betul betul..
hehehheeee

mie said... on 25 January, 2011

cek chun!!!
bagus la gitu...
yang penting minat kita...

mie said... on 25 January, 2011

ridhuan!!!
ok juga tu, namap pun blogger..
heheheee

mie said... on 25 January, 2011

brat!!
tu special punya...
haahhhaaaa

iris said... on 25 January, 2011

nape shoutmix x boley??? visit u back :) sorilah antar kat cni

mie said... on 25 January, 2011

ye ke?
ntah la, hehehee

Fitrihadi.com said... on 25 January, 2011

aku?? erm aku blogging sebab aku nak habiskan apa yang aku dah mulakan... dah dua tahun lebih blogging..masih belum mencapai target lagi.. so akan terus berusaha..

mie said... on 25 January, 2011

uihh!!
apa agaknya target tu...
hehheeee

sissyira said... on 25 January, 2011

salam

tambah 1 lagi...blogger yang cari pasangan hidup..hahhaa


Jom Baca dan Komen--sayang, terima kasih kerana sangat memahami

mie said... on 25 January, 2011

ye ke!!!
rasa macam gue la pula..
ehehehe

nora said... on 25 January, 2011

pengunjung dari jepun tu

aku la tu (dgn smuka serius)

mie said... on 25 January, 2011

patut la..
ingat awek jepung mana la..
ehehee

Raji berkata said... on 25 January, 2011

erm erm
mne stu eh aku o.O
aku suka bagi pandangan skit2 lah
tu pun kalau terbaca entry xD
nuffnang tu of course $____$

err kmpul follower
jap nk fikir2 blek xD

mie said... on 26 January, 2011

rasanya macam semua je..
eheheeee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new