Tingkatkan Trafik Blog Dengan Apesal!!

Salam 1 Malaysia!! Ramai blogger mahu meningkatkan trafik blog. Pelbagai cara telah digunakan. Adakah semuanya berhasil? Kini ada lagi satu kaedah mudah untuk meningkatkan trafik blog walaupun anda tidak update dalam tempoh tertentu.

Ini bermakna, entry lama juga masih dikunjungi. Info ini aku dapat semasa sesi membalas komen di Blog Rie. Website ini, baru juga ditubuhkan tapi trafik melimpah ruah. Apa salahnya jika kita mencuba!! Hendak tahu caranya? Mudah dan senang.

Hanya register dan pasang widgetnya sahaja. Untuk terus ke laman web ini boleh klik antara gambar-gambar dibawah dan mendaftarlah. Percuma!!!

105 comment on Tingkatkan Trafik Blog Dengan Apesal!! :

sissyira said... on 27 January, 2011

salam

kompius tiba-tiba, sebab mula2 nak register bawah resume tu, tapi itu perempuan yang mendedahkan aurat dan menampakkan buah dada. jika daftar bawah itu, sy menyokong maksiat la...huhu..

tapi berkenan yang tu jugak...huhuhu...

mie said... on 27 January, 2011

Jangan dipilih yang kearah itu...
terpulang la...
heehhee

DaHLia said... on 27 January, 2011

nk g terjah :D

misz molecule said... on 27 January, 2011

macam mls nk terjah..
tp sbb nk kwn rmi..gua prgi..

Hazari. said... on 27 January, 2011

oh. apesal.com. pelik gak bile time baru mule2 jumpe hari tuh. haha, banyak gak entry die. baru tau ni tempat org share links.

mie said... on 27 January, 2011

dahlia!!!
pergi jangan xpergi..
ehheheee

mie said... on 27 January, 2011

molecule!!!
bagus2, terjah puas2..
ehehheee

pendaki mimpi said... on 27 January, 2011

Good boleh dicoba ...
kunjungan pagi dah follow

mie said... on 27 January, 2011

hazari!!!
gue pun baru jupe...
try pun best je..

mie said... on 27 January, 2011

pendaki!!
thankz, memang kena cuba...
ehehhee

MAPPIAU said... on 27 January, 2011

wah!!!! menarik nih, akak nak coooobaa gak la hihihi

thanks for sharing tau :)

mie said... on 27 January, 2011

ur welcome...
coba jangan x coba..
eheheheee

ch!natsu said... on 27 January, 2011

nice tips.. =)

yantz-yeem said... on 27 January, 2011

nak torai gaks la...

::..Dia daYa..:: said... on 27 January, 2011

Salam

nak terjah jugak

TQ yer info nie

puanbee said... on 27 January, 2011

erm try tengok2 lah !

nelly said... on 27 January, 2011

nak pergi tengok !
=)

mr.syazwan said... on 27 January, 2011

ada polis x ronda bila sesak trafik nnt???

;p

mie said... on 27 January, 2011

ch!natsu!!
haru dicuba ni..
eheehhee

mie said... on 27 January, 2011

yantz!!
try jangan x try..
eheheheeee

mie said... on 27 January, 2011

daya!!
lekas2 la pergi terjah..
hehehehehe

mie said... on 27 January, 2011

puan bee!!
sila la pergi tengok..
hehehehee

mie said... on 27 January, 2011

nelly!!!
pergi la, jangan malu2...
ehehheee

mie said... on 27 January, 2011

syazwan!!!
di jamin selamat...
ehheheee

s.y.a.r.q said... on 27 January, 2011

sudah daftar...hoyehhh :)

mie said... on 27 January, 2011

bagus2...
kita tunggu dan lihat..
eheheee

pipoq said... on 27 January, 2011

ooo..boleh cuba ni..

a n a s t a s y e a said... on 27 January, 2011

saya pun nak terjah jugak la .. kalau best why not. Boleh Up lagi tafik blog nie =)

anastasyea's latest post .. Blog DoFollow: Spam Mula Menyerang Blog Anastasyea | ANaSTaSyeA : Kisah Disebalik Kanta Coklat

mie said... on 27 January, 2011

pipoq!!!
xsalah kita mencuba dulu..
ehehehee

mie said... on 27 January, 2011

anastasyea!!!
itulah, semua pakat up trafik..
eheehheee

saiful said... on 27 January, 2011

ok,aku nak pi terjah plak

mie said... on 27 January, 2011

bagus2..
ramai2 kita terjah dan mencuba..
eheheeee

aNnE said... on 27 January, 2011

apesal ? hehe nama pun menarik..hahahaha

mie said... on 27 January, 2011

itu la...
tertanya juga kenapa nama tu..
heheeee

Mohd Ridhuan said... on 27 January, 2011

kena terjah gak...
ehhehehhe

zik said... on 27 January, 2011

dah ramai juga blogger yang sumbit kat situ...

mie said... on 27 January, 2011

ridhuan!!
terjah jangan xterjah..
ehehehe

mie said... on 27 January, 2011

zik!!
betul tu, dah ramai submit..
ehehe

SUZIE APAI said... on 27 January, 2011

thanks....info tuk semua bloger...

pakat2la nambahkan trafik kita...lagi bermakna drp kena saman polis trefik tepi jln tu

mie said... on 27 January, 2011

betul tu...
trafik ni ada kelebihannya..
eheheee

MataHati @ MH said... on 27 January, 2011

bagus untuk blogger2 yang mahukan aliran trafik ke blog mereka...
aku tak kisah sgt pasal trafik ni. asalkan tak trafik jam sudah ler

mie said... on 27 January, 2011

trafik jam tu memang menyusahkan..
ehheee

puteri ain said... on 27 January, 2011

wah bagus ni ! makin banyak benda yang membantu up trafik..:)
thanks mie..:)

mie said... on 27 January, 2011

banyak cara sebenarnya..
eheheee

AngahSayang2314 said... on 27 January, 2011

mie angah singgah sini 4llow jappp

mie said... on 27 January, 2011

thankz...
singgah2 la slalu...

nabilah_2908 said... on 27 January, 2011

hrumm..menarik..sempat juga explore..

dgn meletakkan widget yg disediakan...blog akan jadi berat tak..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
SAKIT GIGI

mie said... on 27 January, 2011

so far..
gue xrasa memberatkan...
boleh kurangkan kotak widget nak diletakkan

Prince Halilintar said... on 27 January, 2011

bagu info ni..boley try nanti..thanks 4 sharing.

Scha Nur said... on 27 January, 2011

nice info mie and btw mie

u have been tagged kat blog scha..

http://oursteptogether.blogspot.com/2011/01/tentang-scha-nur.html

reply well

scha

niesz said... on 27 January, 2011

wow..mcm best je nie..skang gak niesz g tgk..hehe..thanx yer..

updated entry : orang parit order pizza

papabear said... on 27 January, 2011

ok going to check that place out now!

Solihin Zubir said... on 27 January, 2011

wow! menarik! seswai utk org2 yg bz..
makaseh mie! nak pi terjah tgok cmna.. heheh..

admin apesal.com said... on 27 January, 2011

terima kasih atas review ini :)
Berkenaan dengan post yang ada gambar buah dada tu, maafkan kami mungkin kami terlepas pandang. Biasanya kami akan semak setiap post yang di submit agar tiada post-post sensitif seperti itu. Kami akan selongkar kembali semua post yang ada dan buang post-post seperti itu.

Jika anda ada terlihat post-post seperti itu, sila laporkan kepada kami di fb terima kasih :)

Anda juga boleh menggunakan function blacklist di apesal.com untuk memastikan post berkenaan tidak akan muncul di blog anda.

Sekian terima kasih sekali lagi kerana sudi mendaftarkan diri di apesal.com dan turut mempromosikannya :)

khairunnisa ♥ said... on 27 January, 2011

terima kasih :) info yang menarik ^_^

chooz said... on 27 January, 2011

mmg byk dah blog pasang widget apesal nie...
thank der, nice info.. ;)

Afzainizam said... on 27 January, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tulah pasal apesal diaorang ramai dok widget ni...

apesal tu apasal ke atau cari pasal kerrrr...

aku dah terjahhh dahhhh

Puteri Iqa Izyan said... on 27 January, 2011

good info. :D

E.d.Y said... on 27 January, 2011

macam menarik je

FATIN SYAFIQA said... on 27 January, 2011

Oh thank you for sharing this!:D

NICK IRFAN said... on 27 January, 2011

nnt intenet aku laju aku nk join jgk la...

SpaQue said... on 27 January, 2011

trafik oo trafik..dtglah engkau

Entri bes kat sini Manchester United Pamer Aksi Sang Juara | Blackpool 2 - 3 Man Utd

cikpuanhady said... on 27 January, 2011

menarik nih..akan diterjah sekarang juga..tapi masih blur-blur lagi ni..hihihi..

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

Amirrah Zawani said... on 27 January, 2011

betul ka ni???
nak cuba gak lah :)
traffic makin turun sbb jarang update..

Pirate said... on 28 January, 2011

tenkiu eh Mie. Esok la Pirate register. Ngantuk suda....

temoxskema said... on 28 January, 2011

uixsss ~ mcm kurng paam "___"

DeQdEq said... on 28 January, 2011

dah join apesal.com ni..

nak tanya mie..popunder tu apa ye?x paham DeQdeq

mie said... on 28 January, 2011

halilintar!!
ur welcome...
jangan lupa terjah

mie said... on 28 January, 2011

scha!!
kalo sempat gue buat..
ehehehee

mie said... on 28 January, 2011

niesz!!
jangan tengok je..
raister la skali..
eheehhee

mie said... on 28 January, 2011

papbear!!
check it out..
ehehee

mie said... on 28 January, 2011

solihin!!
saling share...
sharing is caring..
eheeheee

mie said... on 28 January, 2011

admin apesal!!!
thankz sebab bagi maklumat lanjut..
ehhheee

mie said... on 28 January, 2011

khairunnisa!!
ye, sama-sama...
eheheee

mie said... on 28 January, 2011

chooz!!!
betul tu...
gue je baru perasan...

mie said... on 28 January, 2011

afzainizam!!!
terjah jangan tak terjah..
ehehee

mie said... on 28 January, 2011

puuteri iqa!!
ye ke?hehehee

mie said... on 28 January, 2011

edy!!
memang menarik..
ehehehee

mie said... on 28 January, 2011

fatin!!
ur welcome...

mie said... on 28 January, 2011

irfan!!
bila la internet nak laju..
eheheee

mie said... on 28 January, 2011

sapque!!
boleh ke trafik datang dgn sendirinya..
eheheee

kamarukom said... on 28 January, 2011

jalan2..tenkiu tgglkn jejak! xde shoutbox ke ni?
btw i folo ur blog :) byk info :)

mie said... on 28 January, 2011

cikpuanhady!!
xpe, slow2 kita memahami nya..
eheheee

mie said... on 28 January, 2011

amirrah!!
gue pun dalam proses mencuba..
so far ada peningkatan..

mie said... on 28 January, 2011

pirate!!
bagus2...
terus mencuba....

mie said... on 28 January, 2011

temoxskema!!!
xpe, slow2 memahaminya..
eheheee

mie said... on 28 January, 2011

deqdeq!!!
masih dalam proses memahami...
nak lebih lanjut boleh tanya admin apesal kat laman facebook diorang

mie said... on 28 January, 2011

kamarukon!!
ada, cuma kena klik...
thankz..

BuDaK JaWa said... on 28 January, 2011

onfius. cmner nak masukkan widget tu kat blog?

Yuny Khoo said... on 28 January, 2011

betul ke ni? ase was was le pulakk... huhuu

epaa chenta said... on 28 January, 2011

thx fer da info (:

mie said... on 28 January, 2011

budak jawa!!
bial dah register..
ambik je kod kat site dia...
masuk mcm masukkan widget baisa

mie said... on 28 January, 2011

yuny!!
sekadar mencuba...
jika xde apa, boleh ditinggalkan

mie said... on 28 January, 2011

epa!!
ur welcome..
eheheeee

tehr said... on 28 January, 2011

dah jenguk kejap tadi
memang bagus untuk dapatkan trafik

pandai je mereka ni .. hehe

mie said... on 28 January, 2011

biasa la....
macam2 cara nak tingkatkan trafik..
eheheee

Mijoe99 said... on 28 January, 2011

wah ini artikel menarik juga.. tetapi saya tidak pernah menggunakan itu!

main juga ke blog saya.. http://mijoe99.blogspot.com/

Raji berkata said... on 28 January, 2011

aah lah
takut keluar entry yg bukan2 plak nnti o.O

mie said... on 29 January, 2011

mijoe99!!
boleh la dicuba..
ehehheee

mie said... on 29 January, 2011

raji!!
kalau yang tu, boleh report terus pada admin...

CIK TOM said... on 01 February, 2011

menarik..ptt la tgk ramai blogger letak widget ni..nak cuba jgk la..heheheh...

paan sabri said... on 01 March, 2011

dah pasang.. hoyeah!! tapi still xpaham ape itu pop under?

paanthology: orang melaka cakap kasau?

mie said... on 01 March, 2011

cik tom!!
cuba jangan x cuba..
eheheeee

mie said... on 01 March, 2011

paan!!
xpe, slow2 mempelajarinya..
gu pun baru lagi

phentermine said... on 29 June, 2011

A good words in your post.

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new