Air Asia Last Minute Deals Promotion

 Salam hari Jumaat!! Jualan "last minutes Air Asia" kembali lagi. Dapatkan dengan harga RM18 sahaja ke Penang, Brunei, Macau, Bandung dan banyak lagi. tempahan bermula dari 26 Januari hingga 6 Februari. Penerbangan pula pada 1 hingga 28 Februari 2011. [BOOKING]

"Fabulous Fly Day" untuk hari ini sahaja ke destinasi terpilih seperti Mumbai, Hangzhou, Hat Yai, Langkawi, Singapore dan banyak lagi. Tempahan bermula pada 28 Januari bermula 11AM hingga 4PM. Penerbangan pula pada 14 Februari hingga 30 March 2011. [BOOKING]

Jangan lepaskan peluang hebat ini!! Sesuai untuk menempah tiket pelancongan anda bersama family ataupun honeymoon. 

36 comment on Air Asia Last Minute Deals Promotion :

nelly said... on 28 January, 2011

wah . .
boleh jadi promoter ni
=)

mie said... on 28 January, 2011

itu la!!
agak2 ada xkerja kosong..
eehehee

mr_mrs mikko said... on 28 January, 2011

adedeh...
nk beli tu ok lah.
tp bila pigi sana..
mo jg ada fulus.
hihi

nora said... on 28 January, 2011

ko nak sponsor aku ek

sukaaaaa =)

mie said... on 28 January, 2011

mikko!!!
ya betul...
fulus saja masalahnya...
eheheee

mie said... on 28 January, 2011

nora!!!
alamak, tiba2 gayat nak naik flight..
eheheee

MAPPIAU said... on 28 January, 2011

eh bile mase pulak ko apply keje kat customer servis airasia nih dik? akekeke :P

sempat nih nak booking nih hikhikhik :P

kira said... on 28 January, 2011

murahnya....nak lah...boleh pegi bandung ni

mie said... on 28 January, 2011

mappiau!!!
part time...
sempat lagi gi honeymoon...
lagi beberapa jam buah hati nak balik tu..
ehehee

mie said... on 28 January, 2011

kira!!
itu la, gue pun xpenah sampai bandung lagi..
eheheee

ch!natsu said... on 28 January, 2011

ok seyes murah.. haish2 dpt cuti bestnya.. hoho~

mie said... on 28 January, 2011

ada duit lagi nbest...
hehehee

mr.syazwan said... on 28 January, 2011

FUUUYOOO

murah tu ok la tuh

tpi poket tgh keirng hanya memandang je la ni

huhuhu

Prince Halilintar said... on 28 January, 2011

nape aku try booking tiket ke langkawi xdapat pun harga RM18 wpon ikut date yg dlm promotion tu??

mie said... on 28 January, 2011

syazwan!!
sama la..
hanya mampu melihat...
ehehee

mie said... on 28 January, 2011

halilintar!!
gue tgk yang ada pun paling rendah RM22..
itu pun xbanyak, sbb promotion star 26/1
mungkin dah ramai booking tarikh tu..
macam biasa la, akan naik..

Nadia Mashuri said... on 28 January, 2011

huhuu..
Hat Yai cm best jer..

Yuny Khoo said... on 28 January, 2011

rm18 je pergi bandung..kalau tak salah, rm100+ klu regular price.. wahh.... jimat lebih ni.. ^^

MDHAFiZ.NET said... on 28 January, 2011

nak pergi brunei lah... :)
jom pakat ramai2..nak x?? hahaha..

khairunnisa ♥ said... on 28 January, 2011

kalau ada bulan jun beritahu orang okay.. orang dah survey kl-langkawi julai ni. mahal than balik kuching =.="

d_LA said... on 28 January, 2011

dh lame x bercutiiii..jom bercuti..hehe

Raji berkata said... on 28 January, 2011

huhu spe sudi nk blnjer? :P

tehr said... on 28 January, 2011

tarikh tak sesuai la, bro
mungkin lain kali

mie said... on 29 January, 2011

nadia!!
gue pun teringin nak pergi hatyai..
eheheee

mie said... on 29 January, 2011

yuny!!!
tu promotion sape cepat dia dapat..
eheheee

mie said... on 29 January, 2011

mdhafiz!!
jom jom, tapi kena kumpul duit dulu la..
eheheee

mie said... on 29 January, 2011

khairunnisa!!
yeke, best tu...
ehheheee

mie said... on 29 January, 2011

d_la!!!
jom bercuti..
eheheeee

mie said... on 29 January, 2011

raji!!
ada ke sudi nak blanja..
eheheee

mie said... on 29 January, 2011

tehr!!
itu la, maybe sebab xramai ni..
eheheee

biskut said... on 29 January, 2011

kalau dapat yang murah macam tuh mesti nak balik sabah setiap bulan kan...hihi

mie said... on 29 January, 2011

itu la...
tapi susah nak dapt..
eheheee

SpaQue said... on 29 January, 2011

waaa..murah2

Entri bes kat sini Astro Arena Perlukan Pengulas Sukan Profesional | Kelantan Juara Lagi

mie said... on 30 January, 2011

semestinya murah..
ehehheeee

mamaqari said... on 30 January, 2011

wow menarik nih...tp x tau nk g mana..huhuhu

mie said... on 30 January, 2011

simpan je duit dulu..
ehehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new