Bonus RM25 Dari Celcom Dan Roadblock

 Wow!! Dapat bonus RM25 dari Celcom. Tapi perlu dihabiskan dalam masa dua hari. Agak-agak, boleh tak tukar dengan nilai untuk beli accessories Blackberry?Tidak pun, untuk barangan Nestle yang berkhasiat itu. Tak kisah la, janji sudah dapat RM25 dari Celcom. Mahu bergayut dengan sapa ye? haha!!

Tengah-tengah syok dapat bonus, ada pula roadblock di sepanjang jalan. Nasib baik la, aku ni pemandu dan pengguna jalan raya yang berhemah. Lesen update sampai tahun 2013!! pasti polis-polis tu kagum. haha!! Biasa la, polis pun kena la menjalankan tugasnya. Dengan itu, "Berhati-hati di jalanraya"


50 comment on Bonus RM25 Dari Celcom Dan Roadblock :

iN said... on 02 January, 2011

bergayut dengan monyet pun boley jugak :P

mie said... on 02 January, 2011

monyet dari selatan ke?
hahahaaa

E.d.Y said... on 02 January, 2011

polis saje je cari duit lebih buat roadblock time cuti2

JIJI YU said... on 02 January, 2011

ALMKLOM LE...polis da berabes duit beli barang anak nak skolah..tol tak bro edy.

hidayah said... on 02 January, 2011

kalu gue suri rumah tangga sepenuh ms pon gue kagum ngan lesen mie. haha.

Hasrol Nizam said... on 02 January, 2011

polis mmg suka buat roadblock time2 macam ni. hehe

Pendapat anda?
bagaimana merealisasikan azam tahun baru anda?

Mohd Hafiz said... on 02 January, 2011

ko share je dgn aku rm 25 tu.. habis cerita..hahaha...

iekabean said... on 02 January, 2011

Owhhh goshhh!
polis bnayk kot kat jalan. Hari tu, dah nak kena saman! Tapi berkat ieka kelib2 mata kat diaa... Melepas jugak~~

buDAK keCIK said... on 02 January, 2011

okie.meyh gayut pokok ngn ak.wakaka

pipoq said... on 02 January, 2011

bagus la kalo polis banyak buat roadblock..baru la berhemah sket pengguna jalanraya negara kita ni..maklum la, sebabkan nila setitik abis susu sebelanga..

aku pun tak suka gak roadblock tapi kalo takde roadblock maka akan berleluasa samseng jalanraya ni..

khairunnisa ♥ said... on 02 January, 2011

kejapnya masa nak habiskan rm25 ^__^

mie said... on 02 January, 2011

edy!!!
biasa la tu..
dah tugas diorang....

mie said... on 02 January, 2011

jiji!!
ayoyo, macam tu la plak...
hehehee

mie said... on 02 January, 2011

yaya!!
gue kan idola yaya..
hahahhahaaa

mie said... on 02 January, 2011

hasrol!!!
time mcam ni la ramai orang jalan..
hehehee

mie said... on 02 January, 2011

hafiz!!
idea yang bernas tu..
hehehee

mie said... on 02 January, 2011

ieka!!
ish, itu dah melanggar undang2...
mmang xberhemah.. hahhaaaa

mie said... on 02 January, 2011

budak kecik!!
argayut pun macam senaman juga..
heheeee

mie said... on 02 January, 2011

pipoq!!!
memang betul tu..
samsen jalan raya semakin berleluasa...

mie said... on 02 January, 2011

kahirunnisa!!
sekejap? bagus2 tu...

brat2104 said... on 02 January, 2011

gayut dgn aku! aku dh email no fon.

mie said... on 02 January, 2011

bukan ke kalo nak gayut...
kena de pokok je..
hahaaa

MAPPIAU said... on 02 January, 2011

halamakkkk lesen!!! dah renew ke belum yek huhuhu

mie said... on 02 January, 2011

itu la!!!
alang2, renew je lama2...

kiwi said... on 02 January, 2011

haha..gayut je kt ats pokok..kui3

mie said... on 02 January, 2011

betul tu!!
lebih kurang macam senaman la juga

emieysandra said... on 02 January, 2011

meh kite share dua..huhu

mR.sYaH said... on 02 January, 2011

wah dpt bonus.. best2.. pasni nak renew lesen lama2 gak r..

mie said... on 02 January, 2011

emieysandra!!!
bagus juga idea tu..
hehee

mie said... on 02 January, 2011

syah!!
bagus2, renew la cepat...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... on 02 January, 2011

selamat tahun baru

mr.syazwan said... on 02 January, 2011

berhati-hait bila menunggang

=_=

MrsAyie said... on 02 January, 2011

rm 25 untuk dua hari, sungguh susah utk dihabiskan utk org yang tak suka gayut (telefon bukan pokok)

tehr said... on 03 January, 2011

polis selalu je kacau daun
hahaha

NICK IRFAN said... on 03 January, 2011

jeles aku sbb aku guna maxis paling byk pun aku dapat RM8 jer.. aduh..

mie said... on 03 January, 2011

brutal!!
selamat tahun baru...

mie said... on 03 January, 2011

syazwan!!
sentiasa kena berhati hati

mie said... on 03 January, 2011

mrs ayie!!!
itu la, nak buat derma je la..
heheeee

mie said... on 03 January, 2011

tehr!!
polis hanya menjalankan tugasnya..
heheeee

mie said... on 03 January, 2011

irfan!!
apa kata bertukar kepada celcom..
ehheeee

zik said... on 03 January, 2011

perrggh sampai 2013 tuh... aku pun tak check lagi...warrghh jangan. dah mati sudah...

anntaj said... on 03 January, 2011

sudah ditugaskan...
:)

mie said... on 03 January, 2011

zik!!!
itu la, gue penah skali xcek...
tu yang renew laam2 skit

mie said... on 03 January, 2011

anntaj!!
betul tu..
memang tugasnya pun..

kulanz said... on 03 January, 2011

aku pun dapat juga bonus RM25.. tapi rasanya akan ditarik balik sebab jarang sangat guna telefon..

Puteri Iqa Izyan said... on 03 January, 2011

call aku ni hah. dah lama fon aku snyp sunyi sepi je. huhu

p/s: thanks singgah and drop komen. skang mase nk balas balik komen since line tenet ok la jugak ;))

mie said... on 03 January, 2011

kulanz!!!
ye ke, diorang bagi sekejap sangat...
ehheeee

mie said... on 03 January, 2011

puteri call!!
ye ke, gue call..
hahahahaaaa

akubiomed said... on 04 January, 2011

Dapat bonus dari Celcom apa lagi lenjan lh tapi yang tak bestnya apabila kena saman sebab tidak pakai handfree

mie said... on 05 January, 2011

gue pun penah kena saman camtu..
heheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new