Saksikan Maher Zain di Malaysia

Malaysia Fastest Rising People, Maher Zain akan muncul di "Malam Amal Setulus Kaseh" di Summit Hotel, Subang USJ. Berlangsung pada 26 hingga 28 Disember 2010. Program yang dianjurkan Muslim Aid dengan kerjasama Rumah Titian Kaseh, Innovative Management Consultancy dan Alumni ESQ.

Penjualan tiket telah dibuka dari RM200 hingga RM1000. Jangan ketinggalan untuk menyaksikan Maher Zain  sambil beramal. untuk keterangan lanjut boleh la click pada poster atau "Malam Amal Setulus kaseh". Ada sesiapa nak pergi dengan aku? hehe!! Terpulanglah, mungkin ada yang simpan duit untuk ke KPOP Live di Malaysia juga

72 comment on Saksikan Maher Zain di Malaysia :

tehr said... on 14 December, 2010

wah, maher datang lagi la
jangan nanti ada yang masih terjerit2, terpekik terlolong dengar maher nyanyi lagu nasyid

kan pelik gitu?

mie said... on 14 December, 2010

itu la...
nasib baik kali amjlis amal..
bukan concert..

a n a s t a s y e a said... on 14 December, 2010

emm . beritaa baik nie .. tp anastasyea kena fikir dulu. =)

iekabean said... on 14 December, 2010

KPOP siapa dtg?? SUJU ada tak???
apa2 pon, maher zain ttp dihati.

AdiaLuze said... on 14 December, 2010

Jom,jom,jom!!! Meriahkan majlis amal (ckp cam la pegi sgt kan..heh)

Faarihin said... on 14 December, 2010

wah.. maher zain datang ke malaysia lagii??
pergh.. tiket dia ada sampai seribu hengget.. dasat btul.. huhuhu..

ahsfantasy24 said... on 14 December, 2010

ades jauhny..
huk2 xbksmpatan da..

E.d.Y said... on 14 December, 2010

nak pegi, tp mahalnya harga tiket

nora said... on 14 December, 2010

aku nak pegi ngan ko, ko belanja kan kan kan

zOuL.MzMn said... on 14 December, 2010

pesal tiket mahal??..kate majlis amal?

Gayahspears said... on 14 December, 2010

nak jumpe tapi kang Maher Zain ajak detim lak..hahahahaha

ayie4630 said... on 14 December, 2010

aku ckup minat nga mamat ni...lagu dia sume mnusuk kalbu...mmg dia punye aura gempak giler lh...wa support sama lu Maher...InsyaAllah...

Ali ridha said... on 14 December, 2010

apa aku nak susah pegi
konsert.tengok kat
youtube ok dah.hihihi...

Ali ridha said... on 14 December, 2010

kapal terbang dia
datang Malaysia.
siapa jadi penaja?

Ain Zulaikha said... on 14 December, 2010

waaaaaaaaaa tak mampu nak beli tiket dia lah.. huuhuhu

dotblogspotdotkom said... on 14 December, 2010

mahal weh tiket nye......

bakpe tiket artis kita tak semahal tu.mereka pun nyanyi lagu nasyid juga..

apa bz al-hamdulillah dan TQ ALLAH nih?.... ntah le.. tak paham teman....

orang kita asyik dengan melodi.. bukan lirik.... tak paham lirik pun tak pe.. janji melodi sedap......

mie said... on 14 December, 2010

anastasyea!!
sama la, nak kena pikir panjang ni..

mie said... on 14 December, 2010

ieka!!!
sila klik pada link kpop untuk keterangan lanjut

mie said... on 14 December, 2010

adia!!
jom jom jom...

mie said... on 14 December, 2010

faarihin!!
memang dasyat...
jom cari sponsor..
heheeee

mie said... on 14 December, 2010

ahsfantasy!!
sama la, hehehee

mie said... on 14 December, 2010

edy!!!
memang mahal, xde cara lain ke?
heheeee

Eazy Izzuddin said... on 14 December, 2010

jom bro
saksi sambil beramal
xD

Layans~
Ku Rindu Dia

mie said... on 14 December, 2010

nora!!!
no problem, gue je la jadi maher zain..
confom free..

mie said... on 14 December, 2010

zoul!!
xtau la nak kata...

mie said... on 14 December, 2010

gayah!!
itu la, nanti tersebar gosip plak..
hahaaaa

mie said... on 14 December, 2010

ayie!!!
music nya semua sedap didengar...

mie said... on 14 December, 2010

ali ridha!!!
bagus2, jimat belanja..
flight dirahsiakan..
heheee

mie said... on 14 December, 2010

ain!!!
sama la....
hohohoooo

mie said... on 14 December, 2010

dotblogspotdotcom!!!
itu gue xpasti la plak...
akan disiasat...

mie said... on 14 December, 2010

eazy!!
jom jom....

Raji berkata said... on 14 December, 2010

huhu mahal nyer x.x"
err mmg tgh kumpul tpi bkn utk gi konsert maher mahupun kpop
hahahh xD

papabear said... on 14 December, 2010

kita pun ramai artis nasyid tapi apsal orang tak gila2 macam kat si maher ni ya?

mie said... on 14 December, 2010

raji!!!
kumpul tuk bagi kat gue ek..
thankz.. hahaaa

mie said... on 14 December, 2010

papabear!!!
ntah la, muka ada kelainan..
hohohohoo

Pala Maldini said... on 14 December, 2010

amboi.. berulang2 pulak mahen zain ni datang malaysia buat konsert nih...

mie said... on 14 December, 2010

sambutan terlampau hangat...
org Malaysia pun asyik search dia je

- zuriey - said... on 14 December, 2010

ala mahalnya..yang jumpa free xde ke

mie said... on 14 December, 2010

sama2 la kita tunggu...
heheeee

Amirrah Zawani said... on 14 December, 2010

maher zain.. wahh.. tp mahal sgt lah.. tak mampu den.. =_=

akubiomed said... on 14 December, 2010

Maher Zain dah mai dah tentu fullhouse. :-)

mie said... on 14 December, 2010

amirrah!!!
belanja lah ikut kemampuan..
heheee

mie said... on 14 December, 2010

akubiomed!!
memang pun...
tiket paling murah dah habis...

Puteri Iqa Izyan said... on 14 December, 2010

wah.die dtg lagi :P

Admin said... on 14 December, 2010

datang lagi dia.. mesti ramai peminat..

NICK IRFAN said... on 14 December, 2010

aku minat mahaer pnya lagu smua best! kena pegi ni...

Lis Amir said... on 14 December, 2010

26 dh blik sh alam dh. ade peluang ni. tp tiket mahal sgttt la. i nak g dgn u. u blanje i bleh? hakhak :P

Cik Su said... on 14 December, 2010

cik su minat gila maher zain nie.. hehe.. sebelum ni tak de la minat sesape sampai gila cam nie..hehe

mr.syazwan said... on 14 December, 2010

kalau da kate majlis amal mesti mahal

adehhh

x mampu la baik g mkn...

huhu

;p

mancai said... on 14 December, 2010

wah kegilaan ramai ni... selamat datang kembali maher zain

etomyam said... on 14 December, 2010

satu perkembangan yg amat dikagumi, harapnya tak der lah peminat 'unik' terjerit bila tengok brother maher ni

Afendi Othman said... on 15 December, 2010

wah...tawaran hebat..memang kena la sebab mamat ni memang top kat malaysia...org keep searching kt google je...

mie said... on 15 December, 2010

puteri iqa!!!
apa lagi, serang la..
heheee

mie said... on 15 December, 2010

admin!!!
semestinya..
itu yang ditunggu peminat MAher Zain

mie said... on 15 December, 2010

irfan!!!
lagi dia, memang best...

mie said... on 15 December, 2010

lis!!!
boleh sangat...
tengah buntu nak belanja sapa..
hahaaaaa

mie said... on 15 December, 2010

cik su!!
bahya tu, sampai tergila-gila..
heheeee

mie said... on 15 December, 2010

syazwan!!
standard la tu..
biar yang berkemampuan saja..
ehheee

mie said... on 15 December, 2010

mancai!!!
mesti ramai tgh tggu ni..
heheeee

mie said... on 15 December, 2010

etomyam!!!
harap sejaarh lama x berulang...

mie said... on 15 December, 2010

afendi!!!
memang xdinafikan lagi..
ehehee

Myra Arshad (: said... on 15 December, 2010

maher memang terbaek laah. lagu lagu dia semua easy listening :)

berdakwah dlm lagu yg berjaya. hehehe

mie said... on 15 December, 2010

yup!!
sokong segalanya...

SyahmiFikri said... on 15 December, 2010

wahhh.. best nie.. da best is bayar mahal koet mamat nie.. UIA amik 1 lagu jer 7k koett.. hahaha

::NelyLeyana:: said... on 15 December, 2010

mesti lg mendayu kalo dengar suara die life kan...

mie said... on 15 December, 2010

syahmi!!!
soal bayaran, gue xtau...
heehheeee

mie said... on 15 December, 2010

nely!!!
mendayu camna la agaknya..
hehheeeee

miss nina said... on 15 December, 2010

sejuk je lagu maher zain :)

mie said... on 15 December, 2010

sedap utk didengar..
hehehe

Faisal said... on 15 December, 2010

Wah,mahalnya tiketnya..sampai RM 1000..kayo

Asyraf Camaro said... on 16 December, 2010

mati la den nk beli tiket...
mahal bebenor...

mie said... on 16 December, 2010

itu la!!!
harga tiket terlampau mahal..

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new