GiveAway Edy : Terbang Jauh-Jauh


Dah lama tak join giveaway!! Asyik post gambar, gambar dan gambar. Kali ni, menghangatkan sikit blog ni dengan "GiveAway Edy : Terbang Jauh-Jauh". Memang mudah dan simple saja giveaway ni tapi hadiah nya berbaloi-baloi. Di import dari oversea (China, Singapore & indonesia). Tak percaya?? boleh tengok "hadiah GiveAway" ni.

Kalau diberi pilihan, aku cuma minat fridge magnet dari China & Indonesia especially yang bentuk stereng tu. Kalau hendak tahu syarat-syarat giveaway ni, boleh klik je pada gambar tu.So, mangsa tag aku 

12 comment on GiveAway Edy : Terbang Jauh-Jauh :

E.d.Y said... on 14 December, 2010

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

butterflyana said... on 14 December, 2010

Good Luck! ;)

Biqque said... on 14 December, 2010

blogwalking :D ha cuba masuk giveaway i plak ye :D

http://biqque.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom.html

mie said... on 14 December, 2010

edy!!!
harap2 sentiasa luck la...
no. 99.. hahaa

mie said... on 14 December, 2010

butterflyana!!!
thankz...

mie said... on 14 December, 2010

biqque!!
tgk la kalo de masa nnti..

Raji berkata said... on 14 December, 2010

hohoho
Edy wat GA
cmbest jer ;D
tgk cm ramai join x.x"
huhu tpi hadiah ad 30 kan o.O
nnti2 ak try join gk kot
hohohoh

mie said... on 14 December, 2010

join ajngan xjoi..
heheeee

Puteri Iqa Izyan said... on 14 December, 2010

gudluck! :D

amirah said... on 14 December, 2010

woah suda join.hehe

mie said... on 15 December, 2010

puteri iqa!!
thankz, join la skali..

mie said... on 15 December, 2010

amirah!!
bagus bagus..

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new