bloglarian


Fuh!!! Rasanya tak terlewat nak join bloglarian ni. Ini pun atas desakan blogger, kalau tidak, memang aku tak tahu tentang ni. So, nak kena lengkapkan slogan la pula. Saya suka berblogwalking kerana suka melihat style blogger Malaysia dan dapat ramai kenalan.

Nak kena tag la pula!! Mangsanya, adalah Mappiau, tra, dan raji. kalau ada yang nak join, dipersilakan. jangan malu-malu!!

4 comment on bloglarian :

athirah said... on 23 December, 2010

ehhh... br pasan kena tag... tp mie leh terng kn x... blog larian ni psl apa??

mie said... on 23 December, 2010

alaaa...
macam geng2 blogwalking..
untuk tingkatkan trafik la..
cuba klik pada gambar tuk terus ke bloglarian tu

Ain Atika said... on 23 December, 2010

bagus segmen ni...

mie said... on 23 December, 2010

ye ke!!!
gue pun baru try

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new