:: ada apa dengan sooka central ::

 haloha!!! agak-agaknya, aku ni ketinggalan zaman rupanya. baru perasaan ada sebuah bangunan yang mmenarik sebelah kl sentral. ia lebih dikenali sebagai sooka central. terdapat banyak kemudahan yang disediakan seperti gymnasium, spa, saloon, restoran dan macam-macam lagi. agak menarik juga tempatnya walaupun kecil sedikit.

terdapat lebih 10 restorang yang menyajikan pelbagai jenis masakan antaranya sushi king, chili esperesso, killiney kopitiam, kabul restoran, kelantan delight dan macam-macam lagi. sesiapa yang ingin mecari kerja part time, boleh cuba apply di restoran-restoran ini. banyak juga iklan mencari pekerja di sini.restoran dari floor 1 to floor 3.

manakala floor 4 dipenuhi dengan spa, saloon, massage, reflexollogy dan macam-macam lagi. floor 6 and 7 adalah milik synargym. pelbagai kemudahan disediakan dan kelihatan gym ini juga sangat mewah. harga nya agak mewah la juga iaitu RM799 for 6 month. berbaloi ke?? lebih baik exercise di Taman Tasik Perdana je. hehhehehe!!!
 equal fitness sport massage!!!
 tanamera spa!!!
 chili reflexollogy!!!
 saloon pilihan misha omar!!!
 house of perfumes yang mahal!!!
 Hilton hotel dan le Meridean hotel!!!
LRT dari kl sentral!!!

26 comment on :: ada apa dengan sooka central :: :

iekabean said... on 20 May, 2010

Itu laa, pakcik ieka ni stdy UK. Sampai negara sendiri pon tak tahuu..

haissshhh,
nasib baik kapal tu delay. kalau tak mesti tak sempat pusing2 satu KL.

Nadia Dizarch said... on 20 May, 2010

oh, how i miss malaysia. :(


Nadia-ism: Colitis-Inflammation of the Colon. Bahayakah?

maisyara Pot! Pot! said... on 20 May, 2010

mahal ke perfume dekat situ? iskkk.. tk nk pergi ar. hehehe xD

*sekarang nk g KL dah tk syok mcm dulu. T___T

kak ina kl said... on 20 May, 2010

salam..bkn tak nak gi tpt senam bayar ni..takut nanti hangat-hangat taik ayamm..wah best ek duduk hotel mahal-mahal.

mie said... on 20 May, 2010

ieka!!!
apa kena dgn study UK??
padahal dh lama habis study...
gue makin pelik???
ahhahahahaaa

mie said... on 20 May, 2010

nadia!!!
me too...
hheheheee

mie said... on 20 May, 2010

maisyara!!!
mahal sangat....
lebih baik beli yg duty free kat airport...
heheheee

mie said... on 20 May, 2010

kak ina!!!
itu la...
kadang2 hangat2 je....
sampai hangus taik ayam tu..
heheheee

brat2104 said... on 20 May, 2010

oh, aku langsung xtau pape..

mie said... on 20 May, 2010

ye ke!!!
nasib baik de geng....
hheheeee

MX said... on 20 May, 2010

sooka central?...

tak tawp pun...

tapi kalau tengok macam maju junction je...

mie said... on 20 May, 2010

nampak mcm high class je...
tapi xde la ramai sgt..
cuma time lunch je ramai...

Mommyyus said... on 21 May, 2010

awat tak singgah umah. dah dekat dah tu...boleh pesan chicken rice shop sekali

mie said... on 21 May, 2010

ye ke!!!
lain kali la...
nnti bleh makan chicken rice free la..
heheheee

h3r0 said... on 21 May, 2010

aku sendiri tak pernah smpai..
jk sentral ada laa.. he he he

mie said... on 21 May, 2010

itu la..
padahal sebelah menyebelah je...
hehehee

Jue_Da (^_^) said... on 21 May, 2010

wahhh!!! yeke...da lme x g kL...huhuuuuu..nme jer owg kL...

mie said... on 21 May, 2010

aikk!!!
org kl kena pergi kl ke??
heheheee

Amanina said... on 21 May, 2010

abang sy pernah kerja kat zen tu :)
selalu la jugak lepak2 sooka sementara tunggu tren kat kl sentral.

mie said... on 21 May, 2010

ye ke!!!
kalo lepak2 mmg best..
heheeee

brat2104 said... on 22 May, 2010

tiap kali singgah kl sentral xpernah pon sempat nk merayap..

mie said... on 22 May, 2010

biasa la....
xcukup kakitanga nak merayap kot..
hehehehe

hidayah said... on 22 May, 2010

nampak yer gua bukan lahir kl ni. hahahaha~ thx pakngah.

mie said... on 23 May, 2010

betul tu...
bukan ke yaya lahir kat sri lanka???
hahahhaaa

hidayah said... on 23 May, 2010

kuang aja ini budak!!
kung fu jugak kangggggggggg!!

fieza said... on 10 June, 2010

Saya dulu bekerja kat building yang Blok 2 Plaza Sentral... *wink2* Selalu makan kat Sooka

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new