:: ronda-ronda kuala lumpur ::

 fuh!!! disebabkan kapal delay. aku dengan rela hatinya malas nak stay dekat hotel lama-lama. bergerak pulang ke kedah!! tapi sebelum tu, kena la ronda-ronda kotaraya dulu. kali ni, Times Square menjadi pilihan. sempat juga tengok filem " A Nightmare On Elm Street". boleh tahan juga la ceritanya tapi aku rasa macam blur saja. mungkin ada adegan yang dipotong agaknya.

habis puas menonton wayang, ronda-ronda tanpa hala tuju dalam Times Square tu. dengan kata lain, menghabiskan masa sebelum nak bertolak balik Kedah. sempat juga beli dvd New Amsterdams Season 1. ada pula jualan murah "crocs" tiruan. rasanya harganya lebih murah dari crocs ditempat aku ni. so, rembat dalam dua pasang untuk adik-adik aku. Selamat Tinggal Kuala Lumpur!!! 
 New Amsterdams!!! tiba-tiba terniat pula nak membelinya
 crocs tiruan pink untuk si bongsu
crocs tiruan black untuk akak si bongsu

18 comment on :: ronda-ronda kuala lumpur :: :

maisyara Pot! Pot! said... on 19 May, 2010

tak nak agenda di potong, download jep. hehehe.. xD

iekabean said... on 19 May, 2010

Dah tu, sampai bila pulak nii???
kapan mau naik kapal semula?

Aikkk, mai mana pulak indon ni?

mie said... on 19 May, 2010

maisyara!!
agenda???
streamy bermasalah la...
malas nak download...
hehehee

mie said... on 19 May, 2010

ieka!!!
ntah la, tggu la bila blog ni xberupdate...
masa tu la dah pergi..
hahhaaa

brat2104 said... on 19 May, 2010

lor.. bila lak nak gi belayar nih? mcm kelakar lak nak ucap gudbai 2-3 kali

mie said... on 19 May, 2010

itu la!!!!
xyah la ucap apa2..
hahahaa

HonEyBuNNy said... on 19 May, 2010

cntknya crocs pink tu..nak jagk..ehhe

mie said... on 19 May, 2010

ye ke!!
gue tau beli je..
pompuan mesti suka pink..
hehehee

iekabean said... on 19 May, 2010

Ehhh! bukan pakcik pon ada shirt yang tulisan dia colour pink ke!!! HAAHHAHA

mie said... on 19 May, 2010

ada ke???
xpenah nampak pun..
ahhaaaa

iyllienaz said... on 19 May, 2010

berapa lama delay??siap sempat balik kampung, memang lama lah tu..beli crocs je ke utk dorang, barang2 lain??haha

mie said... on 20 May, 2010

barangan kl mahal la...
crocs pun tiruan je...
hehehehee

Berd said... on 20 May, 2010

pergi bb der. kat situ bukan setakat betis pempuan betis setan dajal pon belambak. ekeke

wooaaahhH!

E.d.Y said... on 20 May, 2010

teringin nak tgk cite tu..tp xde peluang lg

mie said... on 20 May, 2010

berd!!!
nak buat pe betis2 ni???
boleh makan ke???
hahhaaaa

mie said... on 20 May, 2010

edy!!!
tengok jangan tak tengok...
so far, ok je la...
xde la best sangat..
heheheee

Kaseh Esmiralda said... on 20 May, 2010

mie~~~!!! jln2 kl x ajak pun adinda... smpi hati kanda ni tau...

mie said... on 20 May, 2010

dinda!!!
nape xdiberitahu awal2...
heheheeee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new