:: short trip @ kuala lumpur ::

 fuh!!! penat sungguh hari ni, baru saja sampai Kedah. aku cuma berada di Kuala Lumpur selama 18 jam sahaja. lagipun, ini bukan lah trip untuk melancong mahupun membuat konsert di sana. hanyalah untuk melapor duty setelah agak lama bercuti.

seperti hint yang lepas, nampaknya xde sapa pun tahu hint tersebut. so, nak tahu jawapan nya tunggu la episode akan datang. malas pula nak memanjang kan cerita. tak sangka pula, banyak LRT yang sedang di uji di KL tu. nampaknya, makin banyak la LRT lepas ni. 

alang-alang berada di KL, sempat juga la shooting sambil menjadi paparazi sekejap. melihat gelagat-gelagat warga kota. destinasi pilihan pastinya KLCC dan taman-taman berdekatan. ok la!! masa untuk berehat sambil makan kit kat.
 menunggu "ekspress langkawi" sehingga senja
 antara LRT yang sedang di uji
menara kembar Petronas dan menara Maxis

31 comment on :: short trip @ kuala lumpur :: :

jfook said... on 12 May, 2010

Nice photos. I like the second last photo.

mie said... on 12 May, 2010

thankz jfook...
hehee

iekabean said... on 12 May, 2010

Pakcik nak pegi belayar ehhh!!!
alaaa~ T___T

ehh, i suka ISETAN! hahahha =)

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said... on 12 May, 2010

ok lrt dh semakin cool,ni wat gua teruja nak nek lrt lagi neh

mie said... on 12 May, 2010

ieka!!!
iye ke??
ingatkan s***n..
hahaha

mie said... on 12 May, 2010

manager!!!
slalu xcool ke??
hehehe

JAI said... on 12 May, 2010

Laaa..mie..awat hang tak habaq noo..KLCC dah dekat dengan opis aku tuhh..kalau tak buleh jumpa..

SuRayA^i. said... on 12 May, 2010

haha, pnt nek lrt time praktikal dlu~

mie said... on 12 May, 2010

jai!!!
iye ke...
sebenarnya xde terniat pun nak gi klcc..
kebetulan de masa je...

mie said... on 12 May, 2010

suraya!!!
kalo sekali sekala xpe..
jangan hari-hari...
hehhee

||| PöJìé PööH ||| said... on 12 May, 2010

Amboi Mie jauh dia berjalan²..
Meh ler singgah lepak lunch sama Pojie :)

Love,
PojiePooh Abdullah

soclose2213 said... on 12 May, 2010

hi mie, singgah sekejap..i follow..

soclose2213 said... on 12 May, 2010

cantik template, sejuk mata memandang ^.^

Nisaeciz said... on 12 May, 2010

gambar pertama cun!!

NISECA suka merapu

mie said... on 12 May, 2010

pojie!!!
tgk la kalo de kesempatan...
hohohooo

mie said... on 12 May, 2010

soclose2213!!!
thankz...
panas2 ni, kena la sejukkan badan..
heheheeee

mie said... on 12 May, 2010

nisaeciz!!!
ye ke??
tapi nisa lagi cun..
hehheee

E.d.Y said... on 12 May, 2010

i saw a reflected image on the train...hehe

Frodo Baggins said... on 12 May, 2010

dulu wa ske berdiri depan isetan ni pastu dongak langit! hahahahhahaha ...


>>___<<

Kujie said... on 12 May, 2010

wah...dtg KL

Gurun...rumah tok tepi landasan
dulu2 nak p sekolah...jalan kaki lintas landasan dpn stesen keretapi Gurun..

mie said... on 12 May, 2010

edy!!!
alamak...
kantoi...
hehehheee

mie said... on 12 May, 2010

frodo!!!
sama la..
tiba2 rasa port tu menarik..
ehheheee

mie said... on 12 May, 2010

kak kujie!!!
ye ke???
tapi skrg ni stesen keretapi gurun tgh upgrade...
cuma guna landasan sementara je...
heheee

ismi:nauratul nadiah said... on 12 May, 2010

rindunye nak naik lrt..
rindunye Malaysia..huhu

::cdot the dot:: said... on 12 May, 2010

i?setan? gua ke tuh????

brat2104 said... on 12 May, 2010

nampak ko kat tren tuh! =p

mie said... on 12 May, 2010

nadiah!!!
lekas la pulang...
jom ronda2 lrt..
hehehee

mie said... on 12 May, 2010

cdot!!!
boleh jadi..
heheheeee

mie said... on 12 May, 2010

brat2104!!!
patut la....
gue pun perasan de makcik dok usha gue..
heheeeee

cikgu isza said... on 13 May, 2010

lama tak naik............................ lrt

mie said... on 13 May, 2010

uihh!!!
try la...
lepaskan gian..
heheeee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new