:: ibuku semakin muda ::

 Tanggal 5 May 1960, lahir lah seorang puteri dari keluarga Dato Aziz dan Datin Aisyah (pangkat yang diberikan oleh cucunya) yang diberi nama Madam Hatijah. Seperti biasa tiada sambutan parti di night club mahupun di hotel-hotel terkemuka. hanya sebuah kek tersedia memang dah jadi lumrah keluarga ini bila menyambut "happy birthday"

Sempena bulan may ini juga, aku mengucapkan  "Happy Mother Day" buat ibuku serta ibu-ibu seantero dunia. aku selalu confuse dengan tarikh nya tapi yang pastinya bulan May. Mesti ramai tengah merancang sesuatu untuk ibu mereka. maklum la, untuk menunjukkan betapa bahagianya mempunyai seorang ibu.

tapi ada juga yang berduka. Bagi ibu-ibu yang telah kembali ke rahmatullah, sama-sama lah kita sedekahkan al-fatihah. Moga roh mereka tenang sentiasa. ok la!!! disebabkan inuku seorang yang pemalu, terpaksa aku letak gambar ibuku bersama rakannya semasa zaman muda-muda dahulu.
pasukan kompang isteri-isteri askar batalion 25 RAMD
kek yang dicalit untuk menikmati krimnya yang harum

40 comment on :: ibuku semakin muda :: :

Nuraisyyah said... on 05 May, 2010

hepy bufday to ur mum too..:)

mie said... on 05 May, 2010

thankz!!!
hehehee

Kujie said... on 05 May, 2010

Utk Kak Jie juga ye...

selamat ulangtahun kelahiran utk Puan Hatijah
moga ditetapkan iman, sihat tubuh badan, kesenangan harta benda juga kesejahteraan dunia dan akhirat

mie said... on 05 May, 2010

amin!!!
untuk kak jie juga...
selamat hari ibu...

Mommyyus said... on 05 May, 2010

wish ur mother n u as well, for d happiness, healthy and...and happy birthday to ur mother.

iekabean said... on 05 May, 2010

happy birthday makcik....

semoga sihat, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki sehingga akhir hayat.

Amin

miss hav0c said... on 06 May, 2010

happy bday utk ibu awak ye..

hp mom's day ckp kat dia

mie said... on 06 May, 2010

mommyyus!!!
thankz...
happy mother day too...
hehehee

mie said... on 06 May, 2010

iekabean!!!
amin....
sampai bleh hidu ke???
sensitif beno hidung tu...
heheehee

mie said... on 06 May, 2010

miss havoc!!!
thankz....
"happy mother day future" you too..
hehehehe

ct fad said... on 06 May, 2010

eppy best day n eppy mother day ...fr your moms n my moms too..hihihi..ting..tong..

mie said... on 06 May, 2010

thankz....
happy mother day too..
heheee

KaiZeN SHiNoBi said... on 06 May, 2010

waaa... ibu ko ngan ibu aq sama umor la...

1960, ahaks...

mie said... on 06 May, 2010

iye ke!!!
majulah tahun 1960...
ada kena mengena ke??
hehehehee

Nadia Dizarch said... on 06 May, 2010

tahun 1960 mama saya lahir! :D

E.d.Y said... on 06 May, 2010

selamat hari muda for your mom..:)

+++uchi+++ said... on 06 May, 2010

mak awk gan saya sama lah besday dia tahun je lain..happy birthday

miss nina said... on 06 May, 2010

semoga ibu awak dalam jagaan dan rahmat-Nya
~klasik la gambar pasukan makcik kompang :)

mie said... on 06 May, 2010

nadia!!!
welcome to the club...
geng anak-anak 1960..
hehhee

mie said... on 06 May, 2010

edy!!!
thankz...
moga sentiasa muda..
hehheee

mie said... on 06 May, 2010

uchi!!!
hepi besday tu too...
moga leboh ceria di hari mendatang...
heheheee

mie said... on 06 May, 2010

miss nina!!!
amin...
gambar lama, tu yang nampak klasik..
ehheheee

Wan Botaq said... on 06 May, 2010

happy bufday to ur mama!!

mie said... on 06 May, 2010

thankz....
hohohooo

ika said... on 06 May, 2010

hapy birthday to your mum too.
kirim salam kat dia. :))

mie said... on 06 May, 2010

thankz...
tolong jawablkan...
"waalaikumsalam"

sHaFAa said... on 06 May, 2010

hpy bufday to ur mum too

brat2104 said... on 06 May, 2010

kirim salam kat mak =)

mie said... on 06 May, 2010

shafaa!!
thankz...

mie said... on 06 May, 2010

brat2104!!!
anaknya yang kacak tolong jawabkan...
"waalaikumsalam"...
hehehee

Enna Banana said... on 06 May, 2010

wHH!!
X sangka hari ibu da nak smp
anyway happy mothers day for all of us!
:)

Wan Perlis said... on 06 May, 2010

love u mom !
tapi aku tak pernah sambut hari ibu

mie said... on 06 May, 2010

enna!!
bila la agaknya ye hari ibu??
yang gue tahu hari jadi ibuku saja..
hehehee

mie said... on 06 May, 2010

wan perlis!!
ye ke!!
gue pun xpernah sambut hari ibu...
tapi hari jadi ibu aku sambut la..
hehehee

rhapsody LiN said... on 06 May, 2010

tgh pk2 nk smbut mother's day kat mane.. huhu~

got any idea?

mie said... on 06 May, 2010

ntah la..
slalu sambut kat rumah je..
hehhheee

Si Kenit said... on 07 May, 2010

hepi befday mak!!
teheheeee --,

mie said... on 07 May, 2010

thankz...
hohohoo

Amir said... on 08 May, 2010

hepi besday untuk mak mie. may Allah bless her.

mie said... on 08 May, 2010

thankz amir...
hhehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new