:: stay @ legend hotel PWTC ::

 ya salam!! entr ini di update dengan menumpang wifi free kl sentral. terima kasih kl sentral!! sepatutnya, sekarang aku berada di atas kapal Seri Ayu. atas sebab tertentu, pemergian aku ke sana terpaksa ditangguhkan buat sementara waktu. tapi kalau nak di ikutkan agak lama juga. habis tu, aku nak makan apa? setakat breakfast saja yang disediakan.

so, dengan ini, mengambil keputusan pulang ke kampung sebentar. lepas ini, terpaksa la minta flight direct dari Kedah. rasanya, malas juga la ulang alik ke Kuala Lumpur lagi. menghabiskan beras saja. lagipun, kenapa la asyik dapat bilik yang mahal-mahal je. confirm la company malas nak bagi stay lama. hehe!! legend hotel ni menarik tapi perkhidmatan internet je yang tak berbaloi.

 pemandangan dari bilik tingkat 31. kelihatan Seri Pacific Hotel dan UMNO tower
 stesen bas Putra juga kelihatan. ketibaan geng pantai timur
 katil ada dua, penghuninya sorang saja
 besar beno bilik ni, agak-agak berapa la harganya?
 kitchen semua lengkap tapi tak ada kualinya.
 bilik air yang agak bersih dan selesa

26 comment on :: stay @ legend hotel PWTC :: :

kenwooi said... on 17 May, 2010

nice bedroom.. cozy too.. =)

mama zharfan said... on 17 May, 2010

besarnya bilik ni...

mie said... on 17 May, 2010

kenwooi!!!
yes!!!
i agreed...

mie said... on 17 May, 2010

mama zharfan!!
bilik memang besor...
nasib baik free...
hehehee

koru said... on 17 May, 2010

adeyai,tempah hotel sebab nak wat blog post?biar benor!

uNIqIKA said... on 17 May, 2010

msti selesa dpt bilik besar cenggini.. hehee

mie said... on 17 May, 2010

koru!!!
ayoyo, xsanggup gue nak tempah hotel mahal2 ni...
ni pun company support stay cni...
hohohohoh

mie said... on 17 May, 2010

uniqika!!!
memang selesa...
tapi sorang2, xselasa la plak..
hehheehee

Nuraisyyah said... on 17 May, 2010

husyooo..nmpak best!!!
selesa+ade kelas gitu..muahahha,,;D

iekabean said... on 17 May, 2010

Perghhhh!
gila besar bilik, boleh tompang ni!

miss lolly a.k.a luvfareda said... on 18 May, 2010

Ngaaaa.

nak tumpang bilik :P

E.d.Y said... on 18 May, 2010

besarnye bilik...cantik lak view

mie said... on 18 May, 2010

nuraisyyah!!!
mmg selesa....
tapi boring la..
hehehehe

mie said... on 18 May, 2010

ieka!!!
nak tumpang??
boleh, tumpang tengokkan je...
hehehee

mie said... on 18 May, 2010

miss lolly!!!
boleh, gue sanggup tido luar..
demi nak bagi tumpangkan..
hahhahaaaa

mie said... on 18 May, 2010

edy!!!
mmg agak menarik...
tapi view klcc dgn swimmimg pool...
lagi menarik..
hehehehee

Nadia Dizarch said... on 18 May, 2010

Nak tumpang tingggal!!!!!!! Syiiiokkknye!! Sekarang summer, panas gila. Kalau duk hotel sekarang, kan best?! Ada aircond..tido je lah jawabnya! :P

Aus MeLankoLik said... on 18 May, 2010

cantik , nmpk kemas bilik die .

mie said... on 18 May, 2010

nadia!!!
itu la....
kalo boleh nak je dlm hotel tu...
hehehe

mie said... on 18 May, 2010

aus!!!
housekeeping kemaskan..
ehheheheee

Fitrihadi.com said... on 19 May, 2010

tido kat hotel ar best sebab ada aircond...kat umah takde hahaha agaknya harga bilik tu maybe dalam RM150/nite kot..segala macam benda ada..perghh


- - -
Nasihat Untuk Lelaki Dan Hakikat Perempuan [Versi Fitrihadi] Part 1

mie said... on 19 May, 2010

fitri!!!
gue pun xtau brape harganya...
tapi deposit RM165....
yg penting company yang bayarkan..
heheheee

Fitrihadi.com said... on 19 May, 2010

oho company bayar best ar haha


- - -
The Funniest Signboard In Malacca.. hahaha poor Malim..

mie said... on 19 May, 2010

itu la!!
kalo sendiri bayar...
jangan harap nak amek bilik sebesar ni..
heheheee

iyllienaz said... on 19 May, 2010

haha..nasib baik free..ok la tu..

mie said... on 20 May, 2010

iye la....
nasib baik ye..
heheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new