:: penerbangan percuma air asia ::

wow!!! air asia ambil langkah berani lagi. kali ini penerbangan percuma dari penang ke langkawi. itu cuma free tempat duduk bukannya sekali dengan tax. kalau tak silap, tax hanyalah RM 9 sahaja. lebih kurang harga tiket feri kuala kedah ke langkawi. cepat!!! dapatkan sebelum terlambat. >>click here<<

Promosi ini dibuka dari 8 - 11 April sahaja dan untuk perjalanan 13 May 2010 hingga 13 Februari 2011. bagi yang berada disekitar Penang, boleh la merebut peluang ini. tambahan pula, memang berbaloi-baloi. tak sangka pula, air asia sanggup menyediakan penerbangan percuma. harap-harap perkhidmatanya pun selesa hendaknya.

13 comment on :: penerbangan percuma air asia :: :

CircuitBreaker said... on 09 April, 2010

ade link tak?

mie said... on 09 April, 2010

opss!!
website air asia..
nnti gue ltk link

TiKa LEh said... on 09 April, 2010

alamak..dh byr untk pi lgkawi naek bas..280 lak tu cmpur tmpt tnggal..hoho..xbrbaloi...

mie said... on 09 April, 2010

alamak!!
terasa mcm rugi plak...
heheheee

x-po said... on 09 April, 2010

airasia ni tak abis2 dgn promosi yg baik py..hehe

Mr PenyuBiru said... on 09 April, 2010

promosi lagi? tapi apsal penang jer.ini tak adil! hehe..

p/s : 1st time masuk blog ni dgn layout baru.terkejut gak,ingatkan aku jatuh dalam laut tadi.hehe

mie said... on 09 April, 2010

xpo!!
itu la, harap2 condition pun ok la kalo murah..

mie said... on 09 April, 2010

mr penyu biru!!
kalo temoat lain..
boleh bankrupt la air asia..
hheheee

E.d.Y said... on 09 April, 2010

dari KL xde ke?

mie said... on 09 April, 2010

kl??xda la...
ni special edition dr penang..
hahhaaaa

Chili Crab said... on 16 April, 2010

This is so cool!

mie said... on 16 April, 2010

yes!!!
it's free..

miss zahidah said... on 01 May, 2010

bila la dapat g langkawi pulak ni? =P

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new