:: istimewanya ninja warrior ::

ninja warrior!!! satu lagi rancangan tv yang menarik perhatian ramai. walaupun sudah bermusim-musim rancangan ini, tapi tetap maintain dengan activity yang menarik. pelbagai challenge diperbaharui untuk menambahkan kesukaran mendapat title "ninja warrior" 

tapi sayang, di Malaysia kurang ada rancangan yang sebigini. yang ada hanyalah program realiti untuk mencari "glamour". yang akhirnya nya akan hilang "glamour" nya bila juara silih berganti. tapi bagi program ninja warrior, juara-juaranya tetap dijemput menyertai semua musim. mereka adalah "all star ninja warrior".

dengan harapan, akan wujudlah rancangan seumpama ninja warrior di Malaysia ini. adakah rakyata Malaysia hanya meminati rancangan yang berbentuk nyanyian sahaja?? jika itu, terpaksa la pasrah dengan kehendak penonton. nasib baik lah "ninja warrior ini ditayangkan di tv9, tak perlu la untuk melanggan jika mahu menontonnya. hohohohoooo
 [antara halanga-halangan yang perlu ditempuh]
[all star ninja warrior]

18 comment on :: istimewanya ninja warrior :: :

fatint said... on 07 April, 2010

betullah..rancangan ni menarik :D
yg pakai seluar merah tu pernah dpt title ninja warrior kan..

luvly mya said... on 07 April, 2010

suka tengk rancangan nie.haha.tersemangat sama2 diorang ;)

mie said... on 07 April, 2010

fatint!!!
bukan stakat seluar merah je..
sluar hitam tu pun kerap menang...

mie said... on 07 April, 2010

luvly mya!!!
itu la, best juga kalo dpt tgk mya sertai..
heheee

INDRA QIRANA said... on 07 April, 2010

sangat suka rancangan ni, anak aku 2 tahun pun suka gak he he

http://rabunmerah.blogspot.com/

mie said... on 07 April, 2010

itu la!!!
tambah bila komentar tu nk puji, ada saja yg jatuh..
hehheee

PEJUANG KESENIAN EXTREME said... on 07 April, 2010

tapi yg peliknya..banyak pekerja stesen minyak masuk rancangan ni..tul x..

mie said... on 07 April, 2010

iye ke!!!
mungkin pekerja stesen minyak lebih semangat kot...
hehehee

ArELeEz said... on 07 April, 2010

yg cam istana takeishi tu kah? xpon wipeout..

mie said... on 07 April, 2010

lebih kurang je!!
tapi ini lebih kepada japanese skill...
wipeout sangat general..
hehehee

E.d.Y said... on 07 April, 2010

lebih suka tgk australia wipeout

mie said... on 07 April, 2010

bleh layan gue...
bab lompat antara bola2 tu best gak..
hahaha

Anonymous said... on 13 April, 2010

kalo ada rancangan cam ninja warrior kat malaysia,aku nak masuk.mesti ramai org nak jd masuk jugak.

mie said... on 13 April, 2010

itu la!!!
lagipun xyah nak sibuk undi2...
cuma kecekapan diri sendir je diperlukan
hehee

miss zahidah said... on 01 May, 2010

suka jugak tengok rancangan ni...
cuba la malaysia hentikan rancangan nyanyi tu...

kopi boy said... on 06 May, 2010

salam u all....
pe yang korang cakap memang betol....
kenape xde satu pon program yang melibatkan aktiviti fizikal di jalan kan dalam malaysia??
sebab rakyat malaysia kini lebih pada ke"popular"an daripada semangat kerjasama dan perpaduan....
kalo korang support program ninja warrior nie...msg aku....nanti aku try usha line...
kopi_jelly@yahoo.com

mie said... on 06 May, 2010

miss zahidah!!
mungkin rancangan nyanyian lebih dapat pulangan modal kot...
heheee

mie said... on 06 May, 2010

kopi boy!!
no problem....
demi meningkat kerjasama dan perpaduan..
kita mesti la saling menyokong..
hehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new