:: best vacation photo contest [by mekchu] ::

 ya salam!!! masa tengah terjah menerjah blog di gengblogger, terklik pula pada satu contest. contest dari mekchu mengenai "vacation photo". kalau bab contest yang melibatkan photo ni, memang aku terlebih minat sikit. rasa nak join tapi malas!! akhirnya, selepas dengan berpandukan pusingan dadu aku join juga contest "best vacation photo". jom kita lihat tempat yang dipilih. 

 ok la!!! destinasi yang dipilih adalah disneyland paris. kalau tak silap, aku pergi disneyland paris pada tahun 2006 iaitu semasa summer holiday. walaupun banyak tempat yang dilawati di Paris, tapi masa banyak di habiskan di disneyland paris. seharian suntuk berada disana walaupun tak semua permainan dapat dihabiskan. memang ketika itu semuanya berubah menjadi kanak-kanak ribena.   
 toy story attraction
 mountain space yang menjunam
berlayar bersama pirate of Caribbean

20 comment on :: best vacation photo contest [by mekchu] :: :

churalliya said... on 27 April, 2010

wow!! adventures nya.. penyertaan awak telah diterima.. saya akan pilih 1 gmbr terbaik ye..tq

iekabean said... on 27 April, 2010

huhuhhuh...pakcik!
menang kongsi hadiah yaa...
heheheh
=)

mie said... on 27 April, 2010

ooo...
1 je ke??hehheee
nasib baik di terima...

mie said... on 27 April, 2010

ieka!!!
join la skali....
hadiah baju la, mana bleh gilir2 pakai....
hahaaaa

kenwooi said... on 27 April, 2010

wow.. cool.. disneyland paris? =)

erwinator said... on 27 April, 2010

Disneyland. nice!

mie said... on 27 April, 2010

kenwooi!!!
yes, disneyland paris...

mie said... on 27 April, 2010

erwinator!!!
that's why i like disneyland...
nice place...
hehehe

p3perak said... on 28 April, 2010

vote for u

✖sLap mE pLz!™✖ said... on 28 April, 2010

kalu ak msuk ni konfem ak mng,,
sian lak kt ko,,, gudlux

mie said... on 28 April, 2010

p3perak!!!
xde vote, hakim yang tentukan..
jom la join skali...

mie said... on 28 April, 2010

slap!!!
join la skali...
support blogger buat contest....
belum try dah menang...
hebat!! hehheee

miss lolly a.k.a luvfareda said... on 28 April, 2010

hebatttttttttttttttttttt sangat !

mie said... on 28 April, 2010

eh!!!
apa yang hebatnya...
hehehee

AKO said... on 29 April, 2010

wah best kan g disneyland.. me br blk dr disney HK last mth :)

mie said... on 29 April, 2010

ooo...
teringin nak pergi disneyland hong kong pula..
heheheee

miss zahidah said... on 30 April, 2010

disneyland?
funfair pun tak pernah pergi =(
keluar tajuk ke?

cik idaY said... on 17 May, 2010

wow..dIsneylaNd paris..
masYuk tu..besT of lUck k

mie said... on 17 May, 2010

miss zahidah!!!
fun fair pun kira melancong...
hehehe

mie said... on 17 May, 2010

cik iday!!!
thankz...
u too...

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new