:: ada apa dengan buffered nuffnang ::

uiihh!!! tiba-tiba rasa rajin pula nak usha laman nuffnang ni. lagipun aku baru je tukat status glitterati ni. sebelum ini selalu menduakan nuffnang. sebelum ni, jarang pula iklan-iklan nuffnang nak muncul dalam blog ni. tapi sejak akhir-akhir ni, kerap pula ada. siap buffered plak tu....

boleh tahan juga banyak ni. tup-tup buka dah ada tiga buffered. dah la sekarang ni rasa malas saja nak update blog. masa ni pula la buffered nuffnang nak muncul. tapai ada apa dengan buffered nuffnang?? penting sangat ke???hehehhee

 iklan digi ini kerap juga mucul!! RM1 for 100sms?? banyak tu, nampaknya, kena beli nombor digi la lepas ni. hohhoooo

 toyota vios!!! kereta idaman tapi masih tak mampu dimiliki. jadilah hanya iklan toyota vios yang muncul tapi kalau dapat kereta vios free lagi bagus. hahaha

ini lagi salah satu iklan yg muncul!! iklan nokia. aku pun xpasti iklan apa, xpernah klik pun. the rookie!! ntah la, yang bagus nya rajin pula iklan ni muncul. hehehe

p/s: al-fatihah buat achik spin. 

38 comment on :: ada apa dengan buffered nuffnang :: :

akihiko said... on 18 April, 2010

makin baik lak nuffnang skarang ni
haha

akihiko

suka_haha said... on 18 April, 2010

wah.. nak gak rase dpt buffer.. payment tak cashout lg haha...

mie said... on 18 April, 2010

akihiko!!!
itu la, xjadi nak menduakan nuffnang..
heheheee

mie said... on 18 April, 2010

suka_haha!!!
harap2 buffer selalu muncul la ye..
hehehee

::IenaFazlyna:: said... on 18 April, 2010

alhamdullilah setakat nie i punye bufferd earning sentiase ade...

Amanina said... on 18 April, 2010

yg digi rm1 utk 100 sms tu, celcom pun sama kan? 1 sms 1 sen

nursarah said... on 18 April, 2010

nuffnang akan semakin baik bila bloggers tak khianati nuffnang.. bila org dah 'insaf' dari fraud klik, makin ramai yg dapat buffered. gud sign.

budakhitam said... on 18 April, 2010

keep on blogging!!

n@m@n said... on 18 April, 2010

hari ni pecah rekod sendiri dapat 20 ketul buffered..hehe

Good luck ye!

mie said... on 18 April, 2010

ienafazlyna!!!
rezeki melimpah-limpah skrg ni...
hehehee

mie said... on 18 April, 2010

amanina!!!
gue xsure plak celcom punya....
hohohohooo

mie said... on 18 April, 2010

nursarah!!!
gitu petuanya ek...
kn jaga tata tertib la..
heheheeee

mie said... on 18 April, 2010

budak hitam!!!
insyallah...
bila ada kelapangan...
hehheeee

mie said... on 18 April, 2010

n@m@n!!!
siap pecah rekod lagi tu...
mudah2 murah rezeki lagi..
hehehee

brat2104 said... on 18 April, 2010

oo.. blog ku xde iklan pon..

mie said... on 18 April, 2010

iye ke!!!
iklan malu nak kluar kot..
hehehee

h3r0 said... on 18 April, 2010

Aku pun dapat..
tapi xtau apa nak buat..
he he he he.

mie said... on 18 April, 2010

xpayah buat apa2..
bior je kat situ...
heheheee

Miecyber said... on 18 April, 2010

Saya masih setia lagi dengan nuffnang buat masa ini...

Amanina said... on 18 April, 2010

kalau nuffnang kita dah boleh cash out, better cashout awal2 or tunggu banyak2 baru cashout ea?

saya_arief said... on 18 April, 2010

nuffnang ngah murah hati sekarang ni.

fitrijohari007 said... on 18 April, 2010

kalo nuffnang kire rezeki la bile berblogging ni...kalo trafik byk msuk pn byk...hehe

mie said... on 18 April, 2010

miecyber!!!
rasa nya, kena setia juga dgn nuffnang ni..
hehehee

mie said... on 18 April, 2010

amanina!!!
terpulang lah...
gue suka bior byk2 baru cash out..
hehehe

mie said... on 18 April, 2010

arief!!
itu la, dapat durian runtuh kot
hehehe

mie said... on 18 April, 2010

fitri!!!
gitu la nampaknya...
hhohoooo

sop said... on 18 April, 2010

Tahniah..
Jumlah buffered terbaik aku ialah 10 tersenarai. Hanya 1 jenis iklan yang full star dan yang lain 3 star.
Apa-apapun, usaha tangga kejayaan

mie said... on 18 April, 2010

usaha usaha usaha...
hohohohooo

E.d.Y said... on 18 April, 2010

nuffnung mmg baik hati..suka bg duit..hehe

mie said... on 18 April, 2010

itu la!!!
alang2 nak bagi..
bior la bagi banyak skit..
heheheee

x-po said... on 18 April, 2010

aku skrg dh xdpt2 dh buffered..frust gle..dlu byk je dpt..ini tak adil..hehe

mie said... on 18 April, 2010

ntah la!!!
gue pun pelik...
slalunya gue xdpt...
kali ni dapat plak..

DaHLia said... on 19 April, 2010

tahniah laa bro... :)
nuffnang dah bertambah sayang pada kita semua yang xpernah merasa buffered

mie said... on 19 April, 2010

thankz...
itu la, nampaknya..
kita pun kena sayang nuffnang juga..
hehee

miss zahidah said... on 01 May, 2010

masih tak faham buffered tu cam ne? =(

mie said... on 01 May, 2010

gue pun kurang paham..
tp cuba try baca dari otai2 nuff...
mesti ada post ttg ni..
hehehee

CONNIE said... on 01 June, 2010

dapat buffered, boleh buat sume org senyum hari2 kn.kn :) senyum smpai telinga..

Hasrol Nizam said... on 03 June, 2010

baru 1st time jugak dpt.. :)

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new