:: dinner at old town white coffee ::

 old town white coffee!!! adakah hanya untuk golongan warga emas saja?? tidak semestinya. agak menarik juga makanan di sana tapi tak boleh la tiap-tiap hari nak dinner kat sana. boleh jatuh bankrupt la. sesekali nak juga merasa jadi warga korporat, minum secawan kopi sambil bersembang tentang business ataupun masalah negara.

hujung-hujung begini, elok juga masa dihabiskan dengan merehatkan diri. so, "jalan-jalan cari makan" adalah yang terbaik. jom dinner dekat old town white coffee!!! lagipun ada banyak baucar old town ni. hohoho!!

[antara menu yang memenuhi ruang perut]
 [diari sulit old town]
 [calender old town coffee house]
 [antara baucer-baucer yang belum di tebus]
[citizen card!!! aku masih muda]

29 comment on :: dinner at old town white coffee :: :

brat2104 said... on 18 April, 2010

oh, dulu aku sangat suka makan ipoh hor fun di situ.. kopi x leh terima sbb terlalu pahit.. (ok.. kami kat umah memang x biasa pekat2 nih)

tapi, sejak makin ramai org pertikai tentang status restoran tu (halal atau x makanannya-especially hor fun).. aku dah x pergi dah.

dapat lak, konon, katanya, hanya cina je boleh jadi franchaisee.. betul ke x, xtau la

tapi ipoh hor fun sangat sedap!!!

mie said... on 18 April, 2010

iye ke!!!
gue bukan tau sangat hal ehwal semasa ni...
tapi majoriti orang melayu je yg makan kat sini...

sheilazrien said... on 18 April, 2010

suke giler roTi bakar MEntega kaYa die..
seDap !! HAHAHA..
byk baucEr ek?! aPe kaTE poS kat maj0d satu !

:D

mama zharfan said... on 18 April, 2010

halal ker tak mkn kat sini??ada display logo halal jakim tak?

mie said... on 18 April, 2010

ada!!!!
sebab memang majoriti orang melayu makan...
pekerja pun orang melayu..

mie said... on 18 April, 2010

majoko!!!
itu la, rotinya sedap.....
boleh ke baucer dikongsi..
heheheee

Nuraisyyah said... on 18 April, 2010

waaaaaaaa...nmpak cm sdap...nyum3..:p heheheh..

mie said... on 18 April, 2010

sedap tu mmg sedap...
hehheee

brat2104 said... on 18 April, 2010

sejak bila pulak dia ada logo halal jakim? kalau x silap, katanya yg halal cuma minuman dia? yg makanan tu, masih menunggu approval..

brat2104 said... on 18 April, 2010

by the way, aku jeles ko ada citizen card dgn kupon dia

mie said... on 18 April, 2010

brat!!!
iye ke???
sebab kat menu memang ada cop nya....
apa nak jelesnya..
xpenting pun..

bellar0ssa said... on 19 April, 2010

ada frappe tak? aku nak..haha.terliur beb.

mie said... on 19 April, 2010

ada kot!!!!
ambil la..
heheheee

miss lolly a.k.a luvfareda said... on 19 April, 2010

bile nak belanje kite kat situ ?

mie said... on 19 April, 2010

laaa!!!
pesal xbgtau awal2...
bila free roger...
hohohoooo

HEMY said... on 19 April, 2010

siap dapat planner tu mknanya sll gak tu ke sana

mie said... on 20 April, 2010

xde la slalu...
jarang skali...

Alimaz-Kembara Terasing said... on 20 April, 2010

best dinner...

mie said... on 20 April, 2010

sekali sekala...
slalu dinner maggi je..
hahaaa

hidayah said... on 20 April, 2010

citizen tu sesuai ah gan pak ngah. HAHA. bekenan betul den tang tuh. hik3x.

pakngah, cuti sampai bila ni ?

mie said... on 20 April, 2010

ye ke!!
gue pn berkenan....
cuti??selamanya....
hahahaaaaa

iN said... on 21 April, 2010

gue dh try byk mende dlm neh..
mmg maveles la..
tp harga pun maveles gak
pe kata pak cik bg gue boucer tuh..
lagik maveles :P

mie said... on 21 April, 2010

maveles tu apa???
handsome ke????
hahhaaa....

nak bagi boleh, tp ssh nak jupe mende free ni..
hehehee

iekabean said... on 22 April, 2010

Aaaa... pakcik!
lama ngak komen disini... lalalla~
[busy mcm lebah]

ohhhh, dinner old town, siap ada boucer free... tak aci lah =(

Nak jugaaa~
(bukan boucer lah, diari dia...) hahahaha

mie said... on 22 April, 2010

ambil la pic nya...
nak bg yg real mg xbleh..
hohohohhoo

E.d.Y said... on 23 April, 2010

jap tanye...dah diperakui halal ke old town ni??masih samar2 lg kan dapat status halal ke x?tp xsure la...mayb dah lama xbaca paper...so xtau info sngt..

mie said... on 23 April, 2010

hmm....
masih ragu-ragu ke status nya??
memang dah ada cop halal kat menunya..

miss zahidah said... on 30 April, 2010

tak pernah pergi...

mie said... on 01 May, 2010

sila la pergi...
jangan malu2..
buat macam rumah sendiri
hehehe

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new