:: bapa glamour, anak popular ::

haloha.....
malas benar nak update blog sejak akhir-akhir ni.... mungkin kerana terlalu sibuk ataupun sikap malas yang semakin menjadi-jadi ni.... ayoyo!!!! rasanya nak join dan update contest dah la.... alang-alang boleh menang.... hehehe!!! so, topik kita hari ini tentang "bapa glamour, anak popular".... macam syllabus pelajaran pula..... so, layan je la...

ok!! calon yang pertama, adalah tom cruise dan suri.... sampai sekarang suri sentiasa menjadi tumpuan paparazi dan mamarazi..... makin lama, makin cute pula jadinya.... awal kelahiran suri, susah untuk media merakamkan gambar suri ni.... tapi akhirnya, hak eksklusif diberikan pada sebuah majalah untuk menayangkan wajah comel anaknya.... sampai begitu sekali pengaruh nya.... ok layan...

nampak gayanya, tiga teruna david beckham ni..... ada sinar harapan untuk ikut jejak langkah ayah nya.... ketiga-tiga anaknya (brooklyn, romeo dan cruz) sentiasa menyokong ayahnya sewaktu perlawanan..... malah, wajah-wajah comel mereka sentiasa mencuri perhatian mamarazi hollywood.... beckham turut mengajar anak-anak mereka hidup mewah lagi...
bila tengok wajah kedu-dua nya.... antara will smith dan jaden.... memang betul la, inilah anak nya.... betul-betul copy paste walaupun berlainan rambut.... hehehe!!! malah, jaden turut menjejak langkah ayanhnya dan pernah berlakon bersama dalam filem "the pursuit of happiness"
 asyik dunia hollywood je..... jom kita ubah ke bollywood pula!!! siapa tak kenal deng shah rukh khan..... pernah dapat pengiktirafan "datuk" di Malaysia.... walaupun dia jarang mendedahkan anak-anaknya.... tapi disebabkan kepopulariti nya yang semakin menjadi-jadi.... anak-anaknya, (aryaan dan suhana) turut terkena tempiasnya.... paparazi dan mamarazi bollywood juga sentiasa memburu kanak-kanak2 ini....
 
ok la!!! sekarang untuk "malaywood" pula.... agaknya, cuma cheff wan dan anak-anaknya (serina dan cheff riz) yang aku tahu pun..... biasa la, kan serina tengah popular sebab dapat berkahwin dengan mat salleh.... tambahan cheff riz juga ada isunya tersendiri..... tapi yang pasti, cheff wan memang popular!!! popular ke?? aku main agak je..... hahaha!!! blog sudah update... adios

10 comment on :: bapa glamour, anak popular :: :

isha said... on 01 March, 2010

sha pon popular
bapak cikgu sekolah anak kene tempiasnye

mie said... on 01 March, 2010

ye ke!!!
nnti gue gi interview..
bleh msk dlm list ni..
heheheeee

Mr PenyuBiru said... on 01 March, 2010

untung jadi anak diorang ek.tap dr sudut lain,hilang privacy dan kalu apa² yg negatif berlaku kat mak bapak diorang,diorang pun turut terkena tempiasnya.huhu

mie said... on 01 March, 2010

itu la...
tp gue rasa cam terlupa sorang la...
bapanya blogger tp anaknya famous....
hehehee

luZ a.k.a MLM eXpErtS said... on 02 March, 2010

emm..
bdak2 ne pn x bebas sgt..
asyik2 kne kjar ngn paparazzi jew..

mie said... on 02 March, 2010

itu la...
xde privacy ni..
nak pergi mana2 pun ssh....

E.d.Y said... on 02 March, 2010

mesti budak2 tu tension..g mana2 org kenal...

mie said... on 02 March, 2010

xtau la nk cakap..
maybe suka popular gak..
hahahaa

iekabean said... on 02 March, 2010

ermmm...
awat tak letak yusuf haslam dgn shamsul....
review ar sikit cita deowangg!!!

mie said... on 02 March, 2010

gue mn nak tau sgt...
belum layak jadi reporter hiburan....
hahahahaa

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new