:: us visa ::

eh!! rasanya dah lama tak update blog.... blogger lain macam nak xnak je masuk blog ni.... maklum la, dulu boleh dikatakan tiap-tiap hari update.... masalah nya, sekarang ni sibuk sikit.... macam-macam benda nak kena buat.... satu perkara dah siap!!! aku dah dapt US visa.... nanti boleh la turun jalan-jalan kat US.... sebelum ni, kena duduk atas kapal je!!! habis RM492 aku habis nak buat visa ni.... kena claim kat office la nampaknya.... hehehe!!!
banyak kali juga la aku ulang alik pergi kuala lumpur ni.... salah satu sebabnya, tentang visa ni la... nasib baik dah settle!!! maklum la, aku naik kemudahan awam je.... masa nak beli tiket train, boleh pula tertinggal glasses "Rayban" aku.... apa lagi, kelam kabut la pergi ke kaunter balik!!! nasib baik penjaga kaunter tolong simpankan... huh!!! kalau tidak, habis la harapan aku nak bergaya dan bersandiwara... hahaha!!!
bukan itu saja, handphone aku pun boleh tercicir semasa nak melawat kakak aku dekat "Seri Kota Specialist Center" klang.... nasib baik dengan stamina yang aku ada ni, sempat lagi mengejar taxi.... akhirnya selamat satu lagi barang berharga aku!!! walaupun hanya sebuah nokia N73.... so, lepas ni.... kena la berhati-hati.... akhir kata "hargailah barang anda"

11 comment on :: us visa :: :

hidayah said... on 11 February, 2010

klakar la mie ni !

Sherry said... on 11 February, 2010

wah nokia long time I x guna

Sherry said... on 11 February, 2010

small giveaway start at http://mymomsbest.us

mie said... on 11 February, 2010

yaya--->apa yang kelakar nya???cuak juga bila hilang brg ni...

mie said... on 11 February, 2010

sherry--->gue sentiasa bersama nokia!!! sempat lagi promote ye..tgk la kalo de masa...

Mr PenyuBiru said... on 11 February, 2010

asyik tercicir je ko ni. lepas ni kena berhati lebih lagi. seb baik masa ada ramai lagi yg baik dan simpan barang tersebut.

mie said... on 11 February, 2010

itu la masalah nya!!!
boleh plak jadi hari yg sama...
isk isk...

hidayah said... on 11 February, 2010

tu barang. kalo orang....

mie said... on 11 February, 2010

aik???
ape ke hal nya yop!!!
tergantung ayatnya...
hahahaa

Lala said... on 13 February, 2010

mak ai...byk btol cabaran ang yep....huhuhuh

mie said... on 13 February, 2010

itu la.....
ni mesti ada hikmah ni...
apa la agaknya...hehehe

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new