:: fly emirates ::

salam.....
rasanya lebih kurang satu bulan lebih aku bercuti..... masih tak tentu hala arah mana nak ditujui!!! maklum la, duit habis dibelanjakan..... so, tak dapat pergi berjalan-jalan la aku tahun ni..... niat hati nak pergi ke dubai dengan pesawat emirates.... tapi tak berbaloi la pula!!!mahal gila harganya..... memang dah lama teringin nak menaiki pesawat emirates.... ada sesiapa nak sponsor??? hahaha!!!
memang selesa kalau dapat menaiki pesawat emirates ni
makanan nya nampak sedap tapi bukan selera orang kita la pula....

14 comment on :: fly emirates :: :

JAI said... on 08 February, 2010

Makan kat dalam flight ok bro, steward & stewardess silap-silap dapat malaysian punya orang...gua naik time pegi dubai last 3 years kut..suka sangat

mie said... on 08 February, 2010

best ke!!!
nk kn try ni...
asyik naik MAS je....
nk kn tukar selera gak.....

Hamba Selamanya said... on 08 February, 2010

aku x penah lagi naik fly emirates.. nanti la dulu

mie said... on 08 February, 2010

nk kn tggu ke???
ko gi survey dulu..
nnti roger gue...
hahahaaa

E.d.Y said... on 08 February, 2010

ppeerrgghh..best tu..kalau la dpt naik free..hehe

mie said... on 08 February, 2010

itu la....
jom gi bodek pihak emirates...
dapat plak tiket free nnti...
hahahaa

Fathiha Zainal said... on 08 February, 2010

Waaaaweeee~~
Best! Best! Kalo dpt nek nnti ckp yea.. Nk ikottt~ ;p

mie said... on 09 February, 2010

mmg best tapi...
rasanya xkesampaian kot..
terlalu mahal la....

jajarina said... on 09 February, 2010

wah, mie... u nak bwk i honeymun naik emirates ni ke??? beshnyer,, (jap, berangan jap)ngahahaha =P

mie said... on 09 February, 2010

eh!!!
silap tu....
gue yg dibawa gi honeymoon...
hahhaaaaa

h3r0 said... on 09 February, 2010

Makan saja pun dah brapa harga dia..

mie said... on 10 February, 2010

itu la.....
tgk harga pergi saja dh sama ngan pergi balik gi london naik air asia...
hehehehe

Lala said... on 11 February, 2010

gile mewah!!!!!

mie said... on 11 February, 2010

itu la!!!
harganya pun mewah gak...

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new